Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
postruck έγραψε:H έκθεση ήταν η ετήσια της ipms Ελλάδος,στο Γκάζι.Το 240 και το dc3 είχαν κορυφαία δουλειά οπως και αρκετά άλλα μοντέλα της έκθεσης.Το συνεργείο σαν στήσιμο ηταν αρκετά καλό,αλλα το φοκους και το μινι ήταν πολύ μέτριες κατασκευές.

Αυτα τα λενε ΠΡΟ εορτης αγορι μου....Τωρα πια μας εμεινε η ζηλεια...... :lol:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#547416 DAP,τι να προλάβω να πω,ανάμεσα σε γεννητούρια και δουλειά.Φαντάσου οτι ήρθα απο Κόρινθο :superman: και ο αδερφός,μου είχε καβαντζάρει θέση πάρκιν και για το δικό μου απέξω! Ολα αυτά 4 παρα 10 και η έκθεση 6 έκλεινε,δηλαδή μας βγάλανε και ΕΞΩ!! :sorry: :s_roses
Άβαταρ μέλους
By travelman
#575621 Είχα πάρει ένα νανοτετρακόπτερο cheerson cx-10 που είχε βγάλει αρκετές πτήσεις και μετά από αρκετή χρήση παρέδωσε πνεύμα. Όσο πέταγε καλιμπραρισμένο ήταν εξαιρετικά απολαυστικό πάντως :metalo:

Μετά πήρα ένα ακόμη μικρότερο που δεν πέταγε τόσο καλά και άντεξε περίπου το 1/4 των πτήσεων του cheerson. Φέηλ κατάσταση.

Φέτος ξαναείπα να πάρω ένα cheerson cx-10 πέταξε μισή πτήση, πήρα λεφτά πίσω από τον κινέζο και μου έμεινε αγρατζούνιστο. Ίσως να φτιάχνει αλλά δεν έχω πολύ χρόνο.

Εάν κάποιος νιώθει δυνατός με τα ηλεκτρονικά και θέλει να το ζωντανέψει ή ορεξάτος να ψάξει https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... rson-cx-10 ή απλά θέλει ανταλλακτικά ας στείλει ένα πουμου να του τα δώσω. Τα λυπάμαι για ανακύκλωση συσκευών.
Άβαταρ μέλους
By panos2171

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#615971 Είμαι στο κλικ να παραγγείλω αυτό το puzzle.... (εννοείται επενδεδυμένο με σπέσιαλ κορνίζα μαύρη ή σκούρα gothic by Νικος Παππάς....) ..
Θα μπει στο σαλόνι , γνώμες;;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:Είμαι στο κλικ να παραγγείλω αυτό το puzzle.... (εννοείται επενδεδυμένο με σπέσιαλ κορνίζα μαύρη ή σκούρα gothic by Νικος Παππάς....) ..
Θα μπει στο σαλόνι , γνώμες;;;; :hmmm:

Το αφεντικο τι λεει; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#616015 Εσύ θα το φτιάξεις; Θα σε ζορίσει όλο αυτό το σκατουλί background. Βέβαια 1000αρι είναι, αλλά και πάλι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
vagmann έγραψε:...τι θα προτεινατε για παιδι 10 ετων,για να ξεκινησει το χομπι του μοντελισμου?

https://www.rosepoupee.gr/modelismos/10 ... 3MiOiIifV0

η κατι αναλογο. Πλεον υπαρχουν με σημανση αναλογα την δυσκολια. Εχει και σετ με χρωματα, πινελο, κολλα
Άβαταρ μέλους
By otso
vagmann έγραψε:...τι θα προτεινατε για παιδι 10 ετων,για να ξεκινησει το χομπι του μοντελισμου?

κουκλομοντελισμος δεν υπαρχει μαλλον σε κουκλορομποτ πρεπει να πας φιλτατε Ευαγγελε.