Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#615864 Αγόρασα τα Bic Flex 5. Ξυραφάκια με πέντε λάμες που όταν φθαρούν απλά το πετάς και χρησιμοποιείς νέο.
Το πακέτο έχει 3 και κόστιζε 4,5€ προσφορά από 6,5. Μπροστά στα 11+ που ζητά η Gillette για 3 ανταλλακτικά στο Fusion Proglide λέω να τα δοκιμάσω (είναι σε παρόμοια λογική ...flex) γιατί αρκετά πληρώνουμε ότι να ναι.

https://www.amazon.com/BIC-Flex-Disposa ... B00UARS5GO

Bλέπω καλή βαθμολογία στο amazon.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#615875 απο ξυρισμα/αισηθση πως ηταν σε συγκριση με τα Ζιλετ?
Απο Λιντλ εχεις δοκιμασει τα αντιστοιχα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:Δεν το δοκίμασα ακόμα. Σήμερα το πήρα.

δοκιμασε και του Λιντλ,τα 6 τεμαχια ανταλλακτικα 5-6 ευρω κανουν.
Δεν κοβουν ουτε εχουν διαρκεια Ζιλετ,αλλα ειναι τιμια για τα χρηματα τους.
Άβαταρ μέλους
By gianik
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:Δεν το δοκίμασα ακόμα. Σήμερα το πήρα.

δοκιμασε και του Λιντλ,τα 6 τεμαχια ανταλλακτικα 5-6 ευρω κανουν.
Δεν κοβουν ουτε εχουν διαρκεια Ζιλετ,αλλα ειναι τιμια για τα χρηματα τους.
Παίδες αν μιλάμε για καθημερινο ξύρισμα (όπως κάνω εγώ) μόνο Gillette κ μόνο Sensor Excel ή mach 3.... Κ εννοείται πάντα μετά κρέμα κ όχι τπτ after save λοσιόν. ..

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#615880 Καθημερινά ξυριζομαι αλλά δεν έχω ευαίσθητη επιδερμίδα. Γενικά ξυριζομαι σε 3-4 λεπτά χωρίς κόψιμο ή ερεθισμό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#615890 Ε καλά κ εγώ το ίδιο... 2' max το ξύρισμα...

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#615899 Σας κερδάω, μηχανή χωρίς σκάλα, 1', καθόλου αναλώσιμα, κόστος πέραν της αγοράς (καμιά τριανταρού μαξ πρέπει να έκανε, δεγκσέρω κιόλα, δώρο ήντουνε) το ρεύμα που (δεν) καίει. :iconcool:

Σοβαρά πάντως, δε βλέπω λόγο για να ξυρίζεται κάποιος με ξυράφια και λοιπά μεσαιωνικά εάν δεν υπάρχει ανωτέρα βία (ήτοι λόγω εργασίας).
Άβαταρ μέλους
By elteo
#615903 Mα η εργασία είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ! :s_whiteflag

Σου μοιάζει ο κοσμάκης για μαζόχες? :s_shout
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#615904 Μα αυτό λέω κι εγώ, βασικά με τη διαφορά ότι δεν είναι ο κύριος αλλά ο μόνος λόγος.

Εκτός σωμάτων ασφαλείας νομίζω ότι εκλείπει πλέον το σπορ (και ευτυχέστατα να προσθέσω).
Άβαταρ μέλους
By elteo
diplomat έγραψε:
Εκτός σωμάτων ασφαλείας νομίζω ότι εκλείπει πλέον το σπορ (και ευτυχέστατα να προσθέσω).

Μπα μη το λες......είναι φάση κουστούμι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
diplomat έγραψε:
Σοβαρά πάντως, δε βλέπω λόγο για να ξυρίζεται κάποιος με ξυράφια και λοιπά μεσαιωνικά εάν δεν υπάρχει ανωτέρα βία (ήτοι λόγω εργασίας).

Ε τι να σου πω, γούστα είναι αυτά. Πάντα είμαι ξυρισμένος γυαλί , ποτέ δεν ήταν απαιτούμενο στην εργασία μου. Απλά δε μου αρέσουν οι τριχες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
elteo έγραψε:
diplomat έγραψε:
Εκτός σωμάτων ασφαλείας νομίζω ότι εκλείπει πλέον το σπορ (και ευτυχέστατα να προσθέσω).[

/quote]

Μπα μη το λες......είναι φάση κουστούμι.

Σε τέτοια φάση είμαι τώρα (give or take) και περνάει εύκολα το πέρασμα χωρίς σκάλα κάθε πρωί.

Νταξ, δε σου λέω να έσκαγα όπως ήμουν πριν από μερικό καιρό (low quality pic, soz), αλλά και πάλι έχουν εν πολλοίς λαρώσει τα πράγματα.

Εικόνα

Τα μούσια βασικά δεν τα έκοψα καν για τη δουλειά, μα γιατί με είχαν σκίσει στη ξηροδερμία, παρά τα μουσόλαδα και λοιπά μαντζούνια.

saxon_747 έγραψε:
diplomat έγραψε:

Ε τι να σου πω, γούστα είναι αυτά. Πάντα είμαι ξυρισμένος γυαλί , ποτέ δεν ήταν απαιτούμενο στην εργασία μου. Απλά δε μου αρέσουν οι τριχες.

Με τη μηχανή χωρίς σκάλα ένα μικρό stubble μένει*, αλλά οκ, κατανοητό να αρέσει η φράπα.

*eddiet, τουλάχιστον σε μένα, που δεν έχω πολύ πυκνό μούσι.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 21 Νοέμ 2019, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά