Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spiros
#61505 πρεπει να ειναι ψευδες το αρθρο. Αποκλειεται η κορη καποιου που ειναι ΚΑΤΑ των ιδιωτικων πανεπιστημιων στη χωρα του, να την εστελνε σε ιδιωτικο του εξωτερικου. Θα ηταν υποκρισια. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#61506 Μην τα πιστεύεις Σπύρο μου, αυτά είναι προπαγάνδα των φιλελέ, κλείσε τ' αυτιά σου.
(και τα μάτια σου και μετά πήγαινε και ψήφισε :lol: )
(κι όταν τ' ανοίξεις θα δεις αυτό που ονειρευόσουνα, το yiorgos και πάλι πρωθυπουργό...)
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
#61510
spiros έγραψε:πρεπει να ειναι ψευδες το αρθρο. Αποκλειεται η κορη καποιου που ειναι ΚΑΤΑ των ιδιωτικων πανεπιστημιων στη χωρα του, να την εστελνε σε ιδιωτικο του εξωτερικου. Θα ηταν υποκρισια. :innocent:


NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ειναι εναντιον στη χωρα του...οχι στις αλες χωρες.
προβλεπω ο σαμαρας να κυνηγαει πακιστανους στα συνορα με τον Δρ. Γερμενη
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#61519 Σαμαράς: Δε θα απομακρυνθούν οι εικόνες από τα δημόσια κτίρια

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/2 ... z3OdKdL26Z
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

πρεπει να το βαλω και σε βιντεο πιο μετα γιατι εχει αλλη αξια να ακους την σοβαροτητα του τονου του λες και ειναι το μεγαλυτερο μας προβλημα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#61523 Μία πρακτική ερώτηση: 25 ψηφίζουμε. Η διαδικασία μετά για σχηματισμό κυβέρνησης ποιά είναι; Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται και αν δεν συμφωνήσουν σε πόσες ημέρες ξαναγίνονται εκλογές (φτου-κακά);

edit: Δίδονται 3 ημέρες για σχηματισμό κυβέρνησης σε καθένα από τα 3 πρώτα κόμματα και αν δεν....σε 1 μήνα ξανά τα ίδια;
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 12 Ιαν 2015, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#61526

0:31---------->

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#61534
Άβαταρ μέλους
By manosky
#61544
bibendum έγραψε:Παντως Μανο μου ο τροπος που εκφραζεις τις αποψεις σου δεν πειθει οτι εισαι ψηφοφορος του ποταμιου

Το αν θα ψηφίσω ή όχι ένα κόμμα δεν έχει σχέση με το αν μού επιτρέπεται να σπάω πλάκα με τα τρελά αγόρια και κορίτσια που προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια με κάθε παλιό κόλπο. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#61547
manosky έγραψε:
bibendum έγραψε:Παντως Μανο μου ο τροπος που εκφραζεις τις αποψεις σου δεν πειθει οτι εισαι ψηφοφορος του ποταμιου

Το αν θα ψηφίσω ή όχι ένα κόμμα δεν έχει σχέση με το αν μού επιτρέπεται να σπάω πλάκα με τα τρελά αγόρια και κορίτσια που προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια με κάθε παλιό κόλπο. :s_drinks



Δλδ το ποτάμι μεταχειρίζεται καινούργιους τρόπους και μάζεψε το ψηφαλάκι σου :s_crazy

Συμαζέψου
Άβαταρ μέλους
By spiros
#61551
Ακούγοντας κανείς τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του Σαμαρά και του Τσίπρα κυριεύεται από απελπισία. Ο μεν πρώτος που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου ψεύτη που πέρασε ποτέ από τον πρωθυπουργικό θώκο από καταβολής του ελληνικού κράτους, «εγγυάται» τώρα ότι δεν πρόκειται να μειωθούν καθόλου οι συντάξεις και οι μισθοί. Ακόμη και την ύστατη ώρα δηλαδή που το ασφαλιστικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και που όλοι οι σοβαροί άνθρωποι βλέπουν πως είναι μη βιώσιμο και αποτελεί την επόμενη δημοσιονομική βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας μας, ο Σαμαράς επιμένει να ψεύδεται ασύστολα, να χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων και να εγγυάται πράγματα που γνωρίζει πολύ καλά πως είναι αδύνατον να τηρήσει.

Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύττει διαρκώς παροχές για την αντιμετώπιση δήθεν της «ανθρωπιστικής καταστροφής». Τάζει δισεκατομμύρια στους αναξιοπαθούντες με τη μορφή «εγγυημένου εισοδήματος» ή άλλων επιδομάτων, τάζει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στους μη έχοντες, τάζει 13η σύνταξη στους συνταξιούχους, τάζει επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής και επανίδρυση της ΕΡΤ, τάζει σεισάχθεια στους ομήρους των τραπεζών, και γενικά μοιράζει απλόχερα χρήματα τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν στα δημόσια ταμεία αλλά και είναι πρακτικά αδύνατον να βρεθούν χωρίς να γίνει νέα ληστρική φοροεπιδρομή που θα αποτελειώσει την ήδη χειμαζόμενη μεσαία τάξη και θα διώξει όσες κερδοφόρες επιχειρήσεις απέμειναν στη χώρα.

Είναι να τρελαίνεται κανείς με τους πολιτικούς μας που επιμένουν να σκορπούν φανταστικά χρήματα προτού καν φτιάξουν τις δομές που θα παράξουν αυτόν τον πλούτο. Αντί να υποσχεθούν σοβαρά κίνητρα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ρευστότητας και την προσέλκυση επενδύσεων, διαγωνίζονται μεταξύ τους για το πώς θα μοιράσουν λεφτά που δεν πρόκειται να έχουν! Περιγράφουν ένα πάμπλουτο ιδεατό δημόσιο που θα προστατεύει κάθε κατατρεγμένο, τη στιγμή που ακόμη και τα υπάρχοντα έσοδα που προέρχονται από τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού κατασπαταλούνται σε συντάξεις 50ρηδων και «άγαμων θυγατέρων», σε συντήρηση άχρηστων δημόσιων οργανισμών και ενός κηφηναριού συμβούλων και παρατρεχάμενων, και σε χαριστικά επιδόματα σε τεμπέληδες Ρομά οι οποίοι έχουν αναγάγει σε επιστήμη τον παρασιτισμό σε βάρος του κράτους.

Και ο πολύς κόσμος απελπισμένος από την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση 5 χρόνων κρίσης, πιστεύει όλες τις ηλιθιότητες που ακούει, ανέχεται να του παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες τυχάρπαστοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές και εργατοπατέρες, και δεν παίρνει με τις πέτρες τους άχρηστους, τους αρχιψεύταρους και τους ανεπάγγελτους που δεν έχουν βγάλει ποτέ ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους αλλά θέλουν να μας πείσουν ότι ξέρουν πώς να σώσουν τη χώρα από τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων 70 χρόνων. Αλλά δεν αρκεί να ρίξουμε "μαύρο στους δημοσιογράφους" και "κατάμαυρο στις τηλεπερσόνες" όπως γράφει ο κ. Μαυρίδης. Πρέπει να μαυρίσουμε και τους γόνους της οικογενειοκρατίας που αποτελούν παράγοντα υποβάθμισης και ευτελισμού της δημοκρατίας μας καθώς και υποτίμησης της νοημοσύνης μας.
Τελευταία επεξεργασία από spiros και 12 Ιαν 2015, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#61552
kubiak έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Με αυτή τη λογικη το μόνο αντισυστημικο κόμμα είναι οι Ναζι. Σωραιος!!!
Nokia 730 & Tapatalk

Ωραίος μάλλον δεν είμαι, αλλά ναι, πιστεύω ότι οι μόνοι που απείλησαν το πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο*, αυτοί που θα τα τίναζαν όλα στον αέρα ήταν οι νοσταλγοί των ναζί και γι'αυτό τους γ*μησαν. (και καλά τους έκαναν).

Μιας και το σχόλιο ήταν δικό σου, θα συμπληρώσω ότι το ΚΚΕ ως πολιτικός και κοινωνικός οργανισμός γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμή, το ρόλο και τη σημασία της ύπαρξής του, και πράττει κατάλληλα ώστε να διατηρεί τα ποσοστά και τις δυνάμεις του εκεί που θέλει.

*κατεστημένο: Και με την καλή και με την κακή έννοια. Αυτοί που αγνόησαν όλα όσα άσχημα έγιναν με τον διχασμό (πολιτικό και κατα συνέπεια κοινωνικό).


Το ότι η ΧΑ είναι δεκανίκι του συστήματος και η χρηματοδότησή της ήταν από την ΝΔ, ούτε μας περνάει από το μυαλό. :innocent: