Ρεντ Μονστερ καλώς ήρθες ξανά στο δάσος.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
ψηφοφόροι μετά τη φόλα που έφαγαν με τις Πρεσπες και τα ζόρια που ήρθαν και έρχονται με το προσφυγικο. Μπουκαρουμε λοιπόν "γλυκά"
σε ένα μαγαζάκι (που είναι δεδομένο ότι 5 χαπάκια θα τα βρούμε) κι έχουμε υλικό για τουλάχιστον 2-3 σερί βραδυνα δελτία. Αφήνουμε και λίγο πιο χαλαρούς βοριδηδες, γεωργιαδηδες και κυρανακηδες να πούνε την παπαρια τους : αν ξεφύγουν θα βγει η Ντόρα να το μαζέψει μη μας κράξουν οι πιο κεντρωοι.
Asimov έγραψε:Πάντως Μιχος είσαι ΑΚΡΙΒΏΣ ο ψηφοφόρος που στοχεύει η τακτική του Μητσοτάκη:

g8777 έγραψε:Κοίτα να δεις ΠΛΆΚΕΣ, είναι θεμιτή η βία από την αστυνομία ,δεν καταδικάζεται απ'όπου καί αν προέρχεται αυτή τη φορά.Ποια βία?
![]()
Ρεντ Μονστερ καλώς ήρθες ξανά στο δάσος.

dimik έγραψε:Αστυνομοκρατιες κλπ βαρύγδουπα είναι τουλάχιστον φαιδρα, αν μη τι άλλο οι περισότερες ευρωπαϊκές και όχι μόνο πρωτεύουσες είναι πολύ περισσότερο αστυνομοκρατουμενες με έναν μπάτσο, κάνα 2 πανοπλους στρατιώτες σε κάθε γωνιά, κάμερες και κλούβες να μαζεύουν κόσμο στην υποψία αναταραχής.Γ*μησέ τα, Νταχάου και Άουσβιτς η ανελεύθερη Ευρώπη...
dimik έγραψε:Αστυνομοκρατιες κλπ βαρύγδουπα είναι τουλάχιστον φαιδρα, αν μη τι άλλο οι περισότερες ευρωπαϊκές και όχι μόνο πρωτεύουσες είναι πολύ περισσότερο αστυνομοκρατουμενες με έναν μπάτσο, κάνα 2 πανοπλους στρατιώτες σε κάθε γωνιά, κάμερες και κλούβες να μαζεύουν κόσμο στην υποψία αναταραχής.
Asimov έγραψε:Δεν είναι και το NOOR1, άλλωστε
Το ότι έφυγαν τρέχοντας 3 ανακριτές που είχαν αναλάβει την υπόθεση (μία μάλιστα άλλαξε ήπειρο) ή ότι έτυχε να πεθάνουν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες 9 μάρτυρες στην υπόθεση δεν αποδεικνύει πως οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι!
Είμαι σίγουρος πως όλοι είναι αθώοι και πως η αλήθεια θα λάμψει!
Εξάλλου το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών και λοιποί μαφιόζοι που ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις, το πρόβλημα είναι τα γραφίτι στην ΑΣΟΕΕ και το αν μπορεί ο Πλεύρης να πιει καφεδάκι στα Εξάρχεια!

diplomat έγραψε:dimik έγραψε:Αστυνομοκρατιες κλπ βαρύγδουπα είναι τουλάχιστον φαιδρα, αν μη τι άλλο οι περισότερες ευρωπαϊκές και όχι μόνο πρωτεύουσες είναι πολύ περισσότερο αστυνομοκρατουμενες με έναν μπάτσο, κάνα 2 πανοπλους στρατιώτες σε κάθε γωνιά, κάμερες και κλούβες να μαζεύουν κόσμο στην υποψία αναταραχής.
Το ερώτημα για μένα (αν και δε χρησιμοποίησα αυτή τη βαρύγδουπη όπως λες λέξη) είναι εάν η εικόνα με τους ρόμποκοπ και ράμπο που περιγράφεις είναι ζηλευτή και πρέπει να τη λανσάρουμε κι εδώ. Ας ρωτήσουμε τους εκεί πολίτες εάν τους αρέσει η εικόνα αφενός, αφετέρου ας συγκρίνουμε τα περιστατικά που οδήγησαν σε αυτές τις πρακτικές εκεί (read: Μπατακλάν, Σαρλί Εμπντό) με τα περιστατικά που οδηγούν κάποιους να ονειρεύονται ανάλογη καταστολή εδώ (read: μπουκάλια βότκας και μπυρόνια στο υπόγειο του ΟΠΑ, μικροποσότητες σε μαγαζί).
Κάπου ξεφεύγει το θέμα.
"Λεωφόρος Αλεξάνδρας ΓΑΔΑ. Πάω πάνω δεν μου λένε γιατί. Λέω θέλω να μιλήσω με δικηγόρο, μου αρνείται αυτό το δικαίωμα, να μιλήσω με δικηγόρο. Θέλω να μιλήσω με ένα οικείο πρόσωπο από το οικογενειακό μου περιβάλλον, θα έχουν πανικοβληθεί οι άνθρωποι, θέλω να ενημερώσω που είμαι. Δεν έμαθα τον λόγο. Τον λόγο τον έμαθα όταν έγινε η σύλληψη. Είμαι εξίμιση ώρες μέσα στην ΓΑΔΑ.
Μετά την σύλληψη, ζητάω να μιλήσω με δικηγόρο και μου λένε όχι.
Το πρωί ξυπνάω κατά τις 7μιση οχτώ, εντάξει δεν περνάει και η ώρα, άλλο κομμάτι αυτό. Έρχεται ένας αστυνόμος της ασφάλειας «του λέω θέλω δικηγόρο τώρα»
Μου λέει φίλε δώσε μου το τηλέφωνο της μάνας σου. Του λέω τι έγινε. Μου λέει θα μπούμε σπίτι σου. Λέω παιδιά δεν θα μπείτε στο σπίτι μου αν δεν μιλήσω με δικηγόρο, έχετε ένταλμα; Μου λέει φιλαράκι ποιο ένταλμα τώρα;
Τι έγινε τώρα; Γίνεται όλο το σκηνικό, μπήκανε στο σπίτι μου παρουσία εισαγγελέα, μάλλον χρησιμοποίησαν τα κλειδιά μου. Ήταν η γιαγιά μου μέσα η οποία έπαθε έναν πανικό. Μόνη της. 86 χρονών. Έψαξαν όλο το σπίτι κάναν άνω κάτω το δωμάτιό μου και όταν τελείωσε όλο αυτό πήραν τηλέφωνο την μάνα μου. Απ’το σταθερό μας. Εκείνη την στιγμή μαθαίνει η μάνα μου ότι έχω συλληφθεί, εκείνην την στιγμή αφού έχουν μπει στο σπίτι. Αφού έχει φρικάρει η γιαγιά μου, έχει πάθει τους πανικούς του αιώνα. Πάλι καλά δηλαδή γιατί είναι και μεγάλη γυναίκα, αν είναι δυνατόν. Και μπαίνει μέσα η μάνα μου και παρατηρεί ότι έχει ψαχτεί το σπίτι μέσα. Και λέει η μάνα μου, ψάξατε το σπίτι; Και λένε αυτοί, ναι ρίξαμε μια ματιά…
Και μετά γράψανε ότι έγινε η έρευνα παρουσία μου…
Οι δικηγόροι με βρήκανε μετά στο δικαστήριο κατευθείαν, είδα τον δικηγόρο μου μετά από 17 ώρες."
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψή του στις 4 παρά 10 χθες το απόγευμα, δηλαδή αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος.
Ή να μιλάν και σε δικηγόρους;;;

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]