Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#58545 Υποθέτω στο ότι κλείνουν όλα τα ρεύματα δρόμων (και τους κάθετους) για να κάνουν τις Παρασκευιάτικες βόλτες τους...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#58550 Στο οτι οπως και αυτοι στο βιντεο χρησιμοποιουν τον αριθμο τους για να επιβαλλουν τη |λογοκρισία| τους με το ζορι στους αλλους, ενω αλλιως θα ηταν μονο κλανια, χωρις μαγκια (και εξατμιση προφανως). Μιλαω για τους Freeday.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
kacey έγραψε:Στο οτι οπως και αυτοι στο βιντεο χρησιμοποιουν τον αριθμο τους για να επιβαλλουν τη |λογοκρισία| τους με το ζορι στους αλλους, ενω αλλιως θα ηταν μονο κλανια, χωρις μαγκια (και εξατμιση προφανως). Μιλαω για τους Freeday.

Τωρα που έπεσε αισθητά η τιμή της βενζίνης, μειώθηκε αισθητά και ο αριθμός των freedayers...

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#58671 το φλας είναι ιταλικό και τα λάστιχα ΓΤΠ και επικίνδυνα τελειωμένα :rtfm:

bravo/brava δεν είναι σίγουρα, αυτά έβγαιναν 4μπούλονα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58672 για το πολυμορφικο εκεινης της εποχης μου μοιαζει..
Άβαταρ μέλους
By Chris
#58681 Για τα λάστιχα την τράβηξα αλλά μετά είπα σας βάλω και το κουίζ

Ο dimviii το πέτυχε, scudo με παράθυρα, δηλαδή φορτώνει ανθρώπους με αυτά τα λάστιχα, όχι εμπορεύματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#61474 Το μεγκαν! Περπατώντας την τράβηξα, και πολύ καλά βγήκε.

Μετά από 2 ώρες, πήγα να πάρω το αυτοκίνητο να φύγω και με είχε κλείσει ένα ζαφίρα, ξανά τροχαία, πινακιδούλες, ήρθε έξαλλος μετά από λίγο, κρίμα :lol:

Γενικά τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει πολλή πινακίδα στον πειραιά
Άβαταρ μέλους
By kacey
#61488 Με το Megane τι εγινε?

ΥΓ Στο Πειραια χρειαζεται ξυλο. Σε δρομο με 5 λωριδες (απο τους νεους μονοδρομους) μενει μιαμιση ανοιχτη, και μετα στο δημο κανουν "διαπαραταξιακες" επιτροπες για να λυσον το προβλημα της συμφορησης...

ΥΓ2 Μια καλη λυση θα ηταν αλλαγη στο νομο και βεβαιωση κλησης για παρκαρισμα, με τεχνικα μεσα (καμερες). Σταματησες για πανω απο 10 δευτερολεπτα εκει που απαγορευεται η σταση (ποσο μαλλον παρκαρες)? Κληση στο ταχυδρομειο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#61490 Για το μεγκάν δεν ξέρω, ανέβηκα για μια δουλειά στην δίπλα πολυκατοικία και μετά από κάνα μισάωρο που βγήκα στο μπαλκόνι έλειπε, αλλά δεν ξέρω αν ήταν γερανός ή ο ιδιοκτήτης

Στον Πειραιά τα μόνα σημεία που πρόκειται να καθαρίσουν είναι όπου περνάει ο Μαρινάκης πηγαίνοντας και γυρνώντας από το γραφείο του, ώστε να μην πήζουν. Πάντως όντως τις τελευταίες μέρες έχω δει πολλά χωρίς πινακίδες Τσαμαδού και εκεί γύρω.

Καλά, το ΥΓ2 είναι μαγικό, αλλά αν γίνει ποτε...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#61516 Αλλαξτε πλευρο μην πιαστειτε!! :lol:

Τι να αλλαξει, τι κλησεις να κοπουν; Η τροχαια κανει οτι λενε τα "κεφαλια" του καθε Δημου/Περιφερειας.

Στη σκατοΛάρισα δηλαδη, μια μερα θα αρχισει η τροχαια να βαραει στ'αφτια;
Να σου πω εγω τι εχει να κοψει, με ενα προχειρο υπολογισμο; Ειμαι στο κεντρο τωρα, στη δουλεια.

Πεζοδρομος ολα κι ολα 20 μετρα: 10 δικυκλα / 2 αυτοκινητα ΜΟΝΙΜΑ στις ακρες + 4 που εναλασσονται.
Γωνιες/Σταυροδρομια που εμποδιζουν την ορατοτητα, εμποδιζουν κυκλοφορια οποιουδηποτε με μεγαλυτερο απο 4μισι μετρα μηκος: ΑΠΕΙΡΑ
Διπλοπαρκαρισμενα στην κεντρικη πλατεια: ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ειδικα σε ωρες καταστηματων βαλε 8 αυτοκινητα.
Σφαγμενα κοκκινα; ΑΠΕΙΡΑ .... κατσε λιγο πιο περα σε ενα φαναρι και κοψε κινηση ... 10 μπλοκακια κλησεις τις σημειωνεις πιο γρηγορα και απο σταυρολεξο!

non-stop να κοβουν κλησεις, μιλαμε για τρελα λεφτα στα ταμεια, ετσι σε ενα 2ωρακι! :metalo:
Ωραιαααα.... τιλτάρει λοιπον η τροχαια και εκτελει οτι κινειται παρανομα ετσι;

Πες μου αν θα ξαναψηφισουν το "Δημαρχο" ... πες μου σε ποσες μερες θα βγουν ολοι στους δρομους να κανουν παραπονα με δικαιολογιες τυπου
"Οικονομικη κριση και κοβουν προστιμα για πλακα" "Αν ειναι δυνατον για παρκαρισμα 2 λεπτακια αμεσως να παιρνουν πινακιδες" "Δεν κοιτανε να στρωσουν την χωρα και αλλα ζητηματα πιο σημαντικα ??? Οι κλησεις τους μαραναν" κτλ κτλ ....

Καμερες τωρα, με λυγισες ρε Kacey ... το Street view αμαν εκανε να ερθει, τσιπακι στις ταυτοτητες ρε πουστη μου ταυτοποιημενο με ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Σφραγισματα, Διευθυνση κατοικιας, τηλεφωνο, ποσες φορες γ#μησες χθες κτλ ... τους φαινονται "big brother" ... τα 'χαμε δει και στο παρελθον με τις καμερες διαχειρισης οδικης κυκλοφοριας. Γκρινια, πανικος, τρικυμια στην ερημο.
Αντε και καρφωσαν μια καμερουλα με Nightvision και 52x optical zoom η οποια σε περιοπτη θεση, ειναι υπο τον απομακρυσμενο ελεγχο 2 ψωλαραιων που ζουμαρουν και στελνουν το ραβασακι (οπως και τα ρανταρ). Για ποσο καιρο λες να μεινει στη θεση της;
Θα φαει καμια αδεσποτη με αεροβολο; Θα την ψεκασουν με σπρει;

Δε μας φταιει πρωτιστως η ατιμωρησια (που ειναι και αυτο ενα προβλημα) ...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#61913 Κατ'αρχας τα θεματα ιδιωτικοτητας εχουν λυθει και ξεπεραστει (για αυτο αλλωστε ειναι εφικτο, εδω και χρονια, να τρως φωτοκλησεις για ταχυτητα). Οποτε, απο εκει ειμαστε οκ.

Απο κει και περα, δεν υπαρχουν καμερες διαχειρισης της κυκλοφοριας, κρατικες, που βλεπουν σε κεντρικους δρομους*? Ετοιμη και η υποδομη. Υπενθυμιζω οτι για τη διαπιστωση του παρανομου παρκαρισματος δεν χρειαζονται διαβαθμισμενες - οπως τα ρανταρ ή τα αλκοολομετρα - συσκευες που πρεπει πχ να μετρανε ταχυτητα/αλκοολ με απολυτη ακριβεια, αλλα ενα ανθρωπινο ματι που θα διαπιστωνει τη παραβαση.

Οποτε το μονο που μενει ειναι η νομοθετικη ρυθμιση. Ορισε πχ οτι χρειαζονται δυο αστυνομικοι που με τη συνδρομη του κεντρου οπου πηγαινουν ολα αυτα τα σηματα απο τις καμερες, δεν θα κανουν τιποτα αλλο παρα να κοβουν ΑΒΕΡΤΑ κλησεις σε οποιον σταματαει για πανω απο 10 δευτερολεπτα στους κεντρικοτερους δρομους. Πχ στο Πειραια εγω μιλαω για 4-5 δρομους, αυτους που μονοδρομηθηκαν και θα δουλευε μια χαρα το πλανο, αν δεν καταργουσαν το 60% του πλατους τους οι παρανομα σταθμευμενοι.

*οι οποιες μαλιστα συνηθως ειναι σε μεγαλο υψος, αρα ειναι δυσκολα προσβασιμες απο καποιον που μπορει να θελει να τις πειραξει.