Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Μα προφανώς και είναι ιδεοληπτική και ασύμμετρη. Εξ' ορισμού τα σώματα ασφαλείας ρέπουν προς συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Εάν το αφεντικό (βλ. Χρυσοχοϊδης) τους πούλησε οπαδιλίκι ή έστω αρκούσε από μόνη της η δεξιά κυβέρνηση, τότε και κατάχρηση εξουσίας θα δεις και υπερβάλλοντα ζήλο και απ' όλα. Είναι βλέπεις και καταπιεσμένοι από το άλλο άκρο που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και δεν είναι δύσκολο να χαθεί το μέτρο. Όχι όμως να τους κατηγορούμε που κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αυτό έκαναν.
Επειδή κατανοούμε τι συμβαίνει δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται να συμβαίνει ή ότι πρέπει. Σύμφωνοι;
Ο αστυνομικός πρέπει να είναι σωστός στην συμπεριφορά του.
Αυστηρός αλλά όχι αγενής.
Δυναμικός αλλά όχι βίαιος ή βάναυσος.
Όπως λέει και φίλος, ο κρατούμενος είναι ιερό πράγμα, δεν τον πειράζεις, τον σέβεσαι.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
g8777 έγραψε:
Ιδια ξερεις τι ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις;

Η ΚΑΥΛΑ που θα νιωσουν οι καθωσπρεπει :s_sarcastic συμπολιτες μας . :s_bye

εύκολο σιγουράκι... :rtfm:

saxon_747 έγραψε:Το θέμα είναι τι (και πως) έγινε μέσα.

έκαναν τη δουλειά τους... ελέγχθηκαν όλοι και η πλειοψηφία αφέθηκε ελεύθερη να φύγει.

προφανώς και συμφωνούμε...
είναι δυστυχώς πραγματικότητα και συμβάινει...

άλλα όχι να λέει ο HF ότι γουστάρουμε αστυνομοκρατία και πόσο δεξιοί είμαστε χωρίς να μπορεί να το υποστηρίξει, επειδή και μόνο είναι κολλημένος...
edit: μπορούν να μπουκάρουν οπουδήποτε έτσι με οποιαδήποτε κυβέρνηση.. είναι η δουλειά τους! καιρός να το καταλάβεις!
τα κανάλια προφανώς και το επικοινωνούν για τη πολιτική πρακτική!

Νίκος Παππάς έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Μα προφανώς και είναι ιδεοληπτική και ασύμμετρη. Εξ' ορισμού τα σώματα ασφαλείας ρέπουν προς συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Εάν το αφεντικό (βλ. Χρυσοχοϊδης) τους πούλησε οπαδιλίκι ή έστω αρκούσε από μόνη της η δεξιά κυβέρνηση, τότε και κατάχρηση εξουσίας θα δεις και υπερβάλλοντα ζήλο και απ' όλα. Είναι βλέπεις και καταπιεσμένοι από το άλλο άκρο που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και δεν είναι δύσκολο να χαθεί το μέτρο. Όχι όμως να τους κατηγορούμε που κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αυτό έκαναν.

Επειδή κατανοούμε τι συμβαίνει δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται να συμβαίνει ή ότι πρέπει. Σύμφωνοι;
Ο αστυνομικός πρέπει να είναι σωστός στην συμπεριφορά του.
Αυστηρός αλλά όχι αγενής.
Δυναμικός αλλά όχι βίαιος ή βάναυσος.
Όπως λέει και φίλος, ο κρατούμενος είναι ιερό πράγμα, δεν τον πειράζεις, τον σέβεσαι.

Από το Mi A1.

διαφώνησε κανείς με αυτό? Όχι!
δεν ήταν αυτό το αρχικό θέμα...
εσείς τρέξατε να φωνάξετε για αστυνομοκρατίες, τραμπουκισμούς κλπ χωρίς να υπάρχει αφορμή στο club raid. αντιδράσατε επειδή είδατε λέξεις κλειδιά...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#614674 Θα μπουκάρουν όπου υπάρχουν στοιχεία ή έστω υποψίες για παρανομίες. Τώρα αν θα είναι το Βαρούλκο, το Steam ή ο Καυκάς της γειτονιάς είναι αδιάφορο.

To πως θα μπουκάρουν και πως θα συμπεριφερθούν στη μπούκα θα έπρεπε να σε απασχολεί και όχι το που. Το που θα το κρίνουν αυτοί που είναι η δουλειά τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614676 Εμ, δεν είναι η δουλειά τους, αυτό πρέπει να το καταλάβει το μυαλουδάκι σου. Και καλύτερα να κόψεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί μπορώ κι εγώ να απαντήσω αναλόγως. Η δουλειά τους είναι άλλη. Μάλλον κάποιοι γουστάρετε τσαμπουκάδες και μπούκες, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Δουλειά τους είναι να πιάνουν αυτούς που πουλάνε την πρέζα, και όχι αυτούς που την καταναλώνουν για παράδειγμα.
Δουλειά τους δεν είναι να τρομοκρατούν τον κόσμο που διασκεδάζει.
Το αν μπορούν να μπουκάρουν (που κι αυτό το συζητάμε, γιατί και γι' αυτό απαιτείται διαδικασία, εντάλματα κλπ) είναι διαφορετικό επίσης από το πρέπει. Όχι, δεν πρέπει. Και κάποιος κανονικά πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Φυσικά δεν θα γίνει, γιατί κάτι σκηνές σαν την παρακάτω, πλέον δεν αφορούν το περιθώριο, αλλά το mainstream.

Ο μέσος ψηφοφόρος γουστάρει τσαμπουκάδες και στο μυαλό του οι μπάτσοι καλό είναι να μπουκάρουν παντού (εκτός από το σπίτι του) γιατί έχουμε ανομία©.

@Deleted User 1
Εσύ έκανες τον διαχωρισμό για το Steam. Αναιρείς τον εαυτό σου. Αποφάσισε επιτέλους τι θέλεις και μετά γράψε. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#614677 Εγώ πάντως ούτε πιστεύω ότι ο HF συντάσσεται με όσους εύχονται ψόφους, ούτε ότι ο Στεφάν φοβάται να κατηγορήσει το γκοβέρνο (βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι στα παπάκια του κιόλας).

Τέσπα, συγγνώμη, αλλά προσωπικά τα μπουκαρίσματα μου βγάζουν (παβλοφικά εάν θέλετε) ένα ασυμβίβαστο με συμπεριφορές με το γάντι και schoκολατάκι. Μπορεί να είναι η "βέλτιστη" πρακτική από επιχειρησιακής άποψης (είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος με τέτοια θέματα), όμως στα μάτια μου επισύρει κινδύνους. Μάλλον φταίει (ως συνήθως) ότι είμαι ευαισθητούλης.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
diplomat έγραψε:Εγώ πάντως ούτε πιστεύω ότι ο HF συντάσσεται με όσους εύχονται ψόφους, ούτε ότι ο Στεφάν φοβάται να κατηγορήσει το γκοβέρνο (βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι στα παπάκια του κιόλας).

Γάντια αμιάντου κανείς; :s_biggrin
Προφανώς και δεν συντάσσομαι με όσους εύχονται ψόφους, και όπως θεωρώ πως η σωστή αστυνομία είναι απαραίτητη και πρέπει να την αφήνουμε να κάνει την δουλειά τους, τόσο το ξύλο, οι τσαμπουκάδες και οι "εκλεκτές" δυνάμεις των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ θεωρώ πως είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.
Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως εγώ είμαι μειοψηφία, το πόπολο γουστάρει ντου και ξύλο. Και αυτό θα πάρει. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By elteo
Anonymous Founder έγραψε:Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως εγώ είμαι μειοψηφία, το πόπολο γουστάρει ντου και ξύλο. Και αυτό θα πάρει. :s_roses

Εσύ, ότι και να κάνει η Ελ.Ασ. θα βγεις να την κατηγορήσεις. Οπότε ...
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
elteo έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως εγώ είμαι μειοψηφία, το πόπολο γουστάρει ντου και ξύλο. Και αυτό θα πάρει. :s_roses

+1
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#614684 @HF ναι, ότι δεν έχεις απαντήσει αναλόγως με χαρακτηρισμους... :lol:

δουλειά τους είναι! είχαν υποψίες για εμπόριο, μπήκαν... τόσο απλά... δεν τρομοκράτησαν κανέναν!
ούτε καν ο diplomat σαν "ευαισθητούλης" θα τρομοκρατούνταν... :s_tongue

η σωστή αστυνομία με τα δικά σου δεδομένα, δεν θέλω να μάθω πως θα ήταν...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#614689 Εμένα πάντως με έπεισε ο Μίχος.Α όλα και όλα. Είναι αντικειμενικός σχολιαστής. Μην κοιτάς τους ζαιους που ονειρεύονται ναρκωτικά αναρχία και παρτούζες.Οποτε για βα λέει ότι οι CEOI έκαναν την δουλειά τους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι εγώ εγώ τον πιστεύω. Γιατί, αποκλείεται να μπουκαραν τραγουδώντας Χατζηγιάννη; Αυτά που ξέραμε τέλος. Θα μπει τάξη. Να κατέβει και ο Μίχος να δεί τι διάολο είναι αυτά τα Εξάρχεια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
elteo έγραψε:

Προφανώς και αυτό δεν ισχύει. Έχω ήδη γράψει με τι θα έπρεπε να ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ και δεν το κάνει.
Προφανώς και πρέπει ν' ασχολείται και με τα ναρκωτικά, αλλά όχι έτσι, γιατί απλούστατα κάνει μια τρύπα στο νερό: τρομοκρατεί τους θαμώνες και οι έμποροι γελάνε με τις βλακείες τους.

Όπως είπα, χρειαζόμαστε αστυνομία και όχι μπατσοκρατία. Αυτό λέω τόσες μέρες, αλλά τα αντανακλαστικά του "νόμου και τάξης" δεν σας αφήνουν να δείτε λίγο μακρύτερα από την μύτη σας. Προφανώς και δεν τα βάζω ούτε με την αστυνομία, ούτε με τους αστυνομικούς ΓΕΝΙΚΑ. Είναι εντελώς συγκεκριμένο αυτό που λέω, αν δεν το καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να το καταλάβετε, δεν πειράζει, δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει (δεν έχω κιόλας γάτα).
:s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Anonymous Founder έγραψε:Εμ, δεν είναι η δουλειά τους, αυτό πρέπει να το καταλάβει το μυαλουδάκι σου. Και καλύτερα να κόψεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί μπορώ κι εγώ να απαντήσω αναλόγως. Η δουλειά τους είναι άλλη. Μάλλον κάποιοι γουστάρετε τσαμπουκάδες και μπούκες, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Δουλειά τους είναι να πιάνουν αυτούς που πουλάνε την πρέζα, και όχι αυτούς που την καταναλώνουν για παράδειγμα.
Δουλειά τους δεν είναι να τρομοκρατούν τον κόσμο που διασκεδάζει.
Το αν μπορούν να μπουκάρουν (που κι αυτό το συζητάμε, γιατί και γι' αυτό απαιτείται διαδικασία, εντάλματα κλπ) είναι διαφορετικό επίσης από το πρέπει. Όχι, δεν πρέπει. Και κάποιος κανονικά πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Φυσικά δεν θα γίνει, γιατί κάτι σκηνές σαν την παρακάτω, πλέον δεν αφορούν το περιθώριο, αλλά το mainstream.

Ο μέσος ψηφοφόρος γουστάρει τσαμπουκάδες και στο μυαλό του οι μπάτσοι καλό είναι να μπουκάρουν παντού (εκτός από το σπίτι του) γιατί έχουμε ανομία.

@Deleted User 1
Εσύ έκανες τον διαχωρισμό για το Steam. Αναιρείς τον εαυτό σου. Αποφάσισε επιτέλους τι θέλεις και μετά γράψε. :s_whiteflag
Κατι δεν ερμηνεύσες σωστα. Εγω ανεφερα 2 μαγαζια που τυχαινει να χω προσωπικη εμπειρια και αρα μπορω να κρινω αν εχει βαση ενα τετοιο πεσιμο ή οχι.

Απο κει και περα, αντιθετα με εσενα, δε θα κανω υποδειξεις στην αστυνομια σε ποιους θα την πεσει. Δεν εχω 532 expertises σαν κι εσενα και αποφευγω να το παιζω εξυπνος απ το πληκτρολογιο για θεματα που ειμαι παντελως ασχετος. Εγω αυτο που θα κρινω ειναι εαν το εκαστοτε πεσιμο εγινε με τον τροπο που επρεπε. Δηλαδη με σεβασμο στη σωματικη ακεραιοτητα και την προσωπικοτητα του αλλου.

Απο κει και περα με επιβεβαιωνεις βαζοντας λινκ απο τα κοτοπουλα της χρυσαυγης.

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#614696 edit, δεν άξιζε...
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 13 Νοέμ 2019, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά