Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#614270 Αληθινά ψέμματα :roll: ...

https://www.iefimerida.gr/ellada/kraygi ... epistimioy

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
georgetz έγραψε:Τι σημαινει ¨γνωστά λόγο Γρηγορόπουλου" ?

Έχουμε θεσπίσει κάποιο annual Purge ?

Σοβαρα δεν ξερεις τι συμβαινει στο 3ημερο της επετειο του Πολυτεχνειου και του Γρηγοροπουλου στο κεντρο της Αθηνας και δη στα Εξαρχεια;

Σοβαρά τώρα υπαινίσσεσαι ότι κάθε χρόνο πρέπει να γίνονται τα ίδια ως φυσιολογικό ?

Εγραψα καπου πως πρεπει;

Δηλαδη κατι που συμβαινει εδω και 30 χρονια στην μια και εδω και 10 στην αλλη περιπτωση τα αντιμετωπιζεις ως τυχαια γεγονοτα;

Δεν ξερω αν εσυ εχεις θεσπισει κατι η οχι αλλα το γεγονος οτι συμβαινουν καθε χρονο κατι λεει
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Govus έγραψε:Αληθινά ψέμματα :roll: ...

https://www.iefimerida.gr/ellada/kraygi ... epistimioy

hollywood εχουμε γίνει. όλα για την προπαγάνδα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
popolaros έγραψε:

δεξιά και χούντα ---> δυο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες.

popolaros έγραψε:

hollywood εχουμε γίνει. όλα για την προπαγάνδα.

Συμφωνούμε....
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#614276 Το ότι ένα χάλι συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια και ένα άλλο χάλι συμβαίνει εδώ και 10 δε σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει στους αιώνας των αιωνων.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Hellenic tifosi έγραψε:Το ότι ένα χάλι συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια και ένα άλλο χάλι συμβαίνει εδώ και 10 δε σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει στους αιώνας των αιωνων.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι με την ακραία πολιτική καταστολής δεν παίζει να σταματήσει κανένα χάλι, αλλά μόνο να κλιμακωθεί. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#614279 Και τι να κάνουν δηλαδή?Να κάθονται να τους κοιτάνε?
Ή να πούνε αφού γίνεται εδώ και 10 χρόνια ξέρω γω να το κρατήσουμε σαν παράδοση?
Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι μου φαίνεται...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Govus
popolaros έγραψε:είπαμε....

δημοκρατικό πραξικόπημα...

το ζούμε εδώ και 5 μήνες. όλα καλά.

σανό και άγιος ο θεός.

Εσύ δηλαδή, είσαι ευχαριστημένος βλέποντας αυτές τις εικόνες μέσα στους χώρους ενός ΕΛ Πανεπιστημίου :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Govus έγραψε:
popolaros έγραψε:είπαμε....

δημοκρατικό πραξικόπημα...

το ζούμε εδώ και 5 μήνες. όλα καλά.

σανό και άγιος ο θεός.

Εσύ δηλαδή, είσαι ευχαριστημένος βλέποντας αυτές τις εικόνες μέσα στους χώρους ενός ΕΛ Πανεπιστημίου :hmmm: ;

Οι εικόνες του ελληνικού πανεπιστημίου δεν αλλάζουν με τα ΜΑΤ.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#614282 Περί της αντιμετώπισης της κατάστασης, την άποψή μου την έχω διατυπώσει, είμαι υπέρ της αυστηροποίησης του πλαισίου σε θέματα όπως κατοχή μόλοτοβ*, όμως οι αποκλεισμοί φοιτητών από ΜΑΤ (BTW υπάρχουν νύξεις περί αποκλεισμού ασθενοφόρων προς παροχή βοήθειας σε φοιτητές) είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση.

*disclaimer για όσους δε διάβασαν τη σχετική ποστίνια, θέλω τουλάχιστον μεγαλύτερη αυστηρότητα σε κουμπούρια αλλά και μαχαίρια, δεν είναι δυνατόν να ζούμε καταστάσεις "δις ις νοτ ε νόιφ, ΔΙΣ ις α νόιφ".
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 11 Νοέμ 2019, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
popolaros έγραψε:Οι εικόνες του ελληνικού πανεπιστημίου δεν αλλάζουν με τα ΜΑΤ.
Ούτε των γηπέδων...

Χούλιγκαν, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, ρατσιστές, θρησκόληπτοι και ιδεοληπτικοί, όλοι θιασωτες του αιματος και της βιας, τραμπούκοι βιαστές της ψυχής, του πνεύματος και της δημοκρατιας...