Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#61251 Εμ δεν επαιζε με ομαδουλα της σειρας σημερα να ριξει 4αρα (ξερετε σεις).. με τον πρωταθλητη επαιζε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:Και για να μη ξεχνιόμαστε, μαύρο στο Ανδρέα Τσίπρα και

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΑΑΑ :shifty:

Μόνο που κατά την άποψή μου η συγκεκριμένη ιστορία θέλει μεγάλη προσοχή εάν πραγματικά γίνεται για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας (εννοείται τίποτα προσωπικό από τη στιγμή που ο λόγος γίνεται για την ΑΕΚ).
Αφ'ενός σωστά εξελίσεται μια προσπάθεια τόσο από την original και εν γένει από τους οπαδούς όσο και από παλαίμαχους-ανθρώπους της ΑΕΚ να εκβιάσουν με την καλή έννοια ή πιο sic να λάβουν κάποιες διευκρινήσεις-υποσχέσεις-αποστάσεις από τον ντεφάκτο εχθρό του γηπέδου Βασιλόπουλο, από το κόμμα που πιθανότατα θα είναι μόνο του ή με κάποιον άλλον μεθαύριο στη κυβέρνηση και αν δεν το κάνουν τώρα (που για το ΣΥΡΙΖΑ όπως και για κάθε κόμμα η κάθε ψήφος μετράει) πότε θα το κάνουν.
Αφετέρου μια πιθανή ευθεία προεκλογικά 'γραμμή' της ΑΕΚ ή των οργανωμένων οπαδών της για το ποιόν θα ψηφίσουν και ποιον θα μαυρίσουν ίσως κάνει κακό στην ΑΕΚ μετεκλογικά, όταν θα έχει τελικά βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού οι εχθροί της ΑΕΚ στο κόμμα αυτό (είτε οι ιδεολόγοι ψευτοεπαναστάτες, είτε οι υποκινούμενοι εν γνώση τους ή χωρίς από άλλα κέντρα) θα έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα και επιχείρημα να στρέψουν τη νέα κυβέρνηση κατά του γηπέδου.
Με δεδομένο μάλιστα ότι η ΑΕΚ ποτέ δεν ευνοήθηκε ούτε στο ελάχιστο αντίθετα βλάφτηκε σε μεγάλο βαθμό από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (βλέπε σχέδιο Γρανίτσα για το γήπεδο, ανέγερση του Καραϊσκάκης αντί της Φιλαδέλφειας, στήσιμο παράγκας, κλοπή πρωταθλήματος το 2008 με ωμή κυβερνητική παρέμβαση, υπόθεση Ψωμιάδη, άδειασμα Ορφανού στον Ντέμη για το θέμα και πάλι του γηπέδου κλπ κλπ), ενώ αντίθετα ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς αντίπαλοί της, είναι κατά τη γνώμη μου τελείως λάθος μια ευθεία γραμμή της ΑΕΚ για το ποιον πρέπει και ποιον δεν πρέπει να ψηφίσουν οι ΑΕΚτζήδες.
Και μάλιστα στο σκεπτικό αυτό πολύ σωστά δρα η original μέχρι τώρα με παρεμβάσεις του στυλ 'το γήπεδο στηρίζουμε και ανάλογα ψηφίζουμε' στον αγώνα με τον Ατρόμητο ή χτες με παρέμβαση του εκεί club στην ομιλία Τσίπρα στην Καλαμάτα και ποτέ με ευθεία κομματική γραμμή για το ποιον θα ψηφίσουν και ποιον θα μαυρίσουν.
Εξ'άλλου λόγω του ότι οι εκλογές αυτές είναι κάθε άλλο παρά χαλαρές, ότι ο καθένας που θα ψηφίσει αυτό που θα ψηφίσει έχει άπειρους και σοβαρότατους λόγους που έχουν να κάνουν με τη ζωή του την ίδια να το κάνει, πέρα από καμμιά πεντακοσαριά αρρωστάκια κανένας δε θα επηρεαστεί από κάποια γραμμή ομάδας ή οπαδών.
Εδώ βγάλανε στη Φιλαδέλφεια το Βασιλόπουλο που ήταν εξ'αρχής πολέμιος του γηπέδου και της ΑΕΚ και που ούτε εγώ που δεν έχω ψηφίσει τίποτα άλλο από ΣΥΡΙΖΑ ή Συνασπισμό στη ζωή μου δε θα τον ψήφιζα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#61318 Στο σημειο αυτο θελω να κανω μια ωμη παρεμβαση μεσα απο το χρονοντουλαπο της Μανας ΑΕΚ:
Εικόνα

Και μάλιστα στο σκεπτικό αυτό πολύ σωστά δρα η original μέχρι τώρα με παρεμβάσεις του στυλ 'το γήπεδο στηρίζουμε και ανάλογα ψηφίζουμε'

ΠΟΣΟ τραγικο να επιλεγεις αυτον που θα αποφασισει για την ζωη σου τα χρονια που ερχονται με βαση αν θα χτισει γηπεδο στην ομαδα σου.Και το λεω οχι μονο για μας τους ΑΕΚτζηδες αλλα γενικοτερα για την συμπεριφορα του Νεοελληνα οπαδου. Αλλο ενα δειγμα του χαβαλε που ασκει ο ΝεοελΛηνας ακομα και στα πιο σοβαρα ζητηματα. :(

Junior αν μεθαυριο βγει ο Μιχαλολιακος και ανακοινωσει "Δεσμευομαι οτι μολις σχηματισω κυβερνηση η πρωτη μου υπογραφη θα ειναι για την ανεγερση του Αουσ...εεεεε του γηπεδου της ΑΕΚ" φανταζομαι οτι η ΧΑ στους ΑΕΚτζηδες θα σκοραρει 98%.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#61322 Η οριτζιναλ μια ζωή στη μίζα, περιμένει χαρτζηλίκι προεκλογικό για να δώσει γραμμή στα πρόβατα. Σιγά το νέο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#61324 Ελα ρε συ Corto. Χαρακτηριστικο της Original ειναι μονο;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#61326 Μηπως η εκλογη Βασιλοπουλου στην δημαρχεια εχει να κανει με την αρνηση των κατοικων για ανεγερση γηπεδου εκει ;
Διαβαζοντας την δηλωση Τσιπρα μετα την συναντηση με τους παλαιμαχους μου δοθηκε η εντυπωση οτι το γηπεδο οπως το θελει ο Μελισανιδης δεν θα γινει, γιατι μιλησε για γηπεδο που σεβεται τους νομους και το περιβαλλον, αρα ξεχναμε τα 6 στρεμματα του αλσους οπως και το θεμα του υψους του γηπεδου.

Απο την αλλη ειναι κουτο να ψηφιζεις αυτον που θα σου κανει γηπεδο και ακομα πιο κουτο να θες αλλο ενα σκανδαλο για να αντισταθμισει το σκανδαλο με το Καραισκακης, γιατι η αλλαγη των ορων δομησης οπως και τα 20 εκατομμυρια για αναπλαση του γυρω χωρου σκανδαλο ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Ελα ρε συ Corto. Χαρακτηριστικο της Original ειναι μονο;

Οχι. Γραφω κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:
g8777 έγραψε:Ελα ρε συ Corto. Χαρακτηριστικο της Original ειναι μονο;

Οχι. Γραφω κάτι τέτοιο;

My bad then. :oops: Παρε και μια φωτογραφια πριν προλαβει και την βρει ο Eddie:

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#61332 Δεν έχει Λαλιώτη μέσα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#61336 Γκήπεντο πάντως ντεν τα γκίνει.

Όσο μιλάω με κόσμο που υποτίθεται είναι στα μέσα-έξω της ΑΕΚαρας άλλο τόσο επιβεβαιώνεται η αρχική μου άποψη. Εξάλλου με πορδές, αυγά δεν...αν είσαι μάγκας ανοιγεις την πορτοφόλα σου και πλερώνεις και φτιάχνεις όχι γηπεδο αλλά ολες τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις απ' την αρχή. Τώρα απλά θα κολλήσουμε σε ένα φαύλο κύκλο όπου η ΑΕΚ, είτε ως ΠΑΕ είτε ως οπαδοί, δε θα θέλουν γήπεδο οπουδήποτε αλλού πλην Φιλαδέλφειας και απ' την άλλη μια μόνιμη Κυβερνητική ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο άρνηση ή αντιπρόταση για την περιοχή.

Εν τω μεταξύ μια στοιχειώδη ομάδα θα την φτιάξουμε γιατί ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα είναι για γέλια και έτσι θα βγαίνει λάδι ο Γατάκης ότι τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω, αλλά τα πρωταθληματα θα συνεχίσει να τα παίρνει ο διαπλεκόμενος gay.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Δεν έχει Λαλιώτη μέσα. :rtfm:

Ηταν στην Phase I τοτενες :rtfm: :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#61342 Η φάση είναι

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#61345 Εικόνα

Εικόνα