g8777 έγραψε:Geo f1 έγραψε:ripper έγραψε:Και αυτό απαντάει και στον Geo, όχι δεν είναι GOAT o Button. Συνάντησε τον Λούη στα χειρότερα του.
Goat ειναι ο τυπος στο αβαταρ σου.
Και ασε τους αλλους να λενε για τον Μπαριτσελλο
Ουτε καν στην 5αδα imho.
Geo f1 έγραψε:g τρελαμενος με Σουμι. Ξαφνικα ο Αλονσο τον βγαζει απο τον θρονο.
Ορκισμενος εχθρος ο Αλονσο απο το 2006..
Οποτε καταλαβαινεις γιατι εχει γινει Χαμιλτονικος
George_Prix έγραψε:Καντονιου γραψε καμια μαντιναδα καλυτερα. Απο το να σε βλεπω να κανεις τοσο αποτυχημενη ψυχαναλυση, προτιμω να κρυωνω με τα "επιτυχημενα" τραγουδακια σου![]()
Αν θες να δεις πως γινεται η ψυχαναλυση, διαβασε λιγα posts πιο πισω τι εστι περσονα g
kantoniou έγραψε:George_Prix έγραψε:Καντονιου γραψε καμια μαντιναδα καλυτερα. Απο το να σε βλεπω να κανεις τοσο αποτυχημενη ψυχαναλυση, προτιμω να κρυωνω με τα "επιτυχημενα" τραγουδακια σου![]()
Αν θες να δεις πως γινεται η ψυχαναλυση, διαβασε λιγα posts πιο πισω τι εστι περσονα g
Αϊντε ρε που θα ασχοληθω να σου γραψω και μαντιναδα. Ειπα στην αρχη ειναι μικρος, ΟΚ, μετα τρολ, ΟΚ εχουμε δει κι αλλα καλυτερα, τελικα ενα ψωνιο β' διαλογης εισαι, τραγουδα μονος σου.
“I spoke to Max before the race,” explained Hamilton, “and I was like, ‘Dude, you’re such a great racer, man, let’s squash whatever happened between us, whatever beef, let’s just get rid of it. Let’s go out there and have a great race, man’.
“He’s the champion of the future and I’m going to work as hard as I can to stop that from happening for a while, but I’m enjoying racing with him.”
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]