- 27 Οκτ 2019, 20:24
g8777 έγραψε:Έχουμε προχωρήσει παρακάτω από την Ιαπωνία, χαιρόμαστε τούς αγώνες και δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ.
Ρε μάγκα. 
1) Σε καθε γατακι που θα νιαουριζει για οδηγικα εγκληματα αλλων οδηγων, θα ζηταω να μου πει για τη γαργαρα που εκανε οταν εγκληματησαν οι δικοι του οδηγοι.
2) Σε καθε γατακι που θα λεει "και ο Vettel με ιδιο μονοθεσιο (Red Bull) πηρε 4 κουπες" θα απανταω "και ο Bottas ειναι καλυτερος απο το Schumi αφου μαζεψε υπερπολλαπλασιους ποντους με το ιδιο μονοθεσιο (Mercedes)".
Με βαση τη στατιστικη μεχρι τωρα κανενα γατακι δεν καταφερε να απαντησει κατι εξυπνο στα 1+2. Ειναι 2 προτασεις κλειδια που μπορει να κανουν καποιον να σκεφτει ποσο αστειος και ποσο κολλημενος φαινεται. Οταν μιλαει για αφαιρεση της super license, για ban, για τη μανα και τον πατερα αντιπαλων οδηγων και κανει γαργαρα σε αντιστοιχες περιπτωσεις που δεν τον συμφερει να μιλησει.
Εγω χαλαρος ειμαι και χαιρομαι τους αγωνες φιλτατε g. Ουτε βγηκα να βρισω αντιπαλους οδηγους, ουτε ειπα να τους βαλουν φυλακη. Να τιμωρουνται ΟΛΕΣ οι παραβασεις θελω, οπως σωστα τιμωρηθηκε σημερα ο Verstappen. Οχι να διαβαζω αστειοτητες "του τη χρωστουσε και σωστα δεν τιμωρηθηκε" οταν την εχει κανει ο δικος τους τη χοντραδα!