Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
8%
1
8%
4
33%
1
8%
1
8%
0
N/A
2
17%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#611586 "Το πληρωσε για την |λογοκρισία| του" και παμε παρακατω ειναι υπεραπλουστευμενο.
Το μονο που τους αναγκασε να επιβαλουν ποινη, ηταν γιατι εκανε μετα τις απιστευτες δηλωσεις που εκανε.
Η ποινη διαβαζεται ως: "δεν θελαμε αλλα αναγκαστηκαμε απ τις δηλωσεις σου! Μην σε νοιαζει ομως γιατι, ακομα και ετσι, ισα που σε αγγιξαμε"

Σατανικο! Του καταστρεφουν στον εγκεφαλο και τα λιγα ψηγματα λογικης που (ισως) του ειχαν απομεινει... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611588 Δεν ξέρω δεν ξέρω, ο μικερφουλης έστειλε τουιτ που αναφέρει ότι βάφεται σαν κλόουν πριν τον αγώνα. Αν είναι αλήθεια ο Θεός να βάλει το χέρι του απόψε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:"Το πληρωσε για την |λογοκρισία| του" και παμε παρακατω ειναι υπεραπλουστευμενο.
Το μονο που τους αναγκασε να επιβαλουν ποινη, ηταν γιατι εκανε μετα τις απιστευτες δηλωσεις που εκανε.
Η ποινη διαβαζεται ως: "δεν θελαμε αλλα αναγκαστηκαμε απ τις δηλωσεις σου! Μην σε νοιαζει ομως γιατι, ακομα και ετσι, ισα που σε αγγιξαμε"

Σατανικο! Του καταστρεφουν στον εγκεφαλο και τα λιγα ψηγματα λογικης που (ισως) του ειχαν απομεινει... :rtfm:

Τι ακριβως ηθελες να του κανουν του Max για να ηρεμησεις ρε μεγαλε? Ban μεχρι το τελος της χρονιας?

btw αν δε σου κανει κοπο ποσταρισε κανενα link με τη γνωμη σου μετα τη |λογοκρισία| του Εκλερακου στην Ιαπωνια. Δειχνεις πολυ ευαισθητοποιημενος φιλαθλος και η γνωμη σου για τη συγκεκριμενη φαση εχει βαρυνουσα σημασια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611595 Έχουμε προχωρήσει παρακάτω από την Ιαπωνία, χαιρόμαστε τούς αγώνες και δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ.

Ρε μάγκα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Έχουμε προχωρήσει παρακάτω από την Ιαπωνία, χαιρόμαστε τούς αγώνες και δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ.

Ρε μάγκα. :shifty:

1) Σε καθε γατακι που θα νιαουριζει για οδηγικα εγκληματα αλλων οδηγων, θα ζηταω να μου πει για τη γαργαρα που εκανε οταν εγκληματησαν οι δικοι του οδηγοι.

2) Σε καθε γατακι που θα λεει "και ο Vettel με ιδιο μονοθεσιο (Red Bull) πηρε 4 κουπες" θα απανταω "και ο Bottas ειναι καλυτερος απο το Schumi αφου μαζεψε υπερπολλαπλασιους ποντους με το ιδιο μονοθεσιο (Mercedes)".

Με βαση τη στατιστικη μεχρι τωρα κανενα γατακι δεν καταφερε να απαντησει κατι εξυπνο στα 1+2. Ειναι 2 προτασεις κλειδια που μπορει να κανουν καποιον να σκεφτει ποσο αστειος και ποσο κολλημενος φαινεται. Οταν μιλαει για αφαιρεση της super license, για ban, για τη μανα και τον πατερα αντιπαλων οδηγων και κανει γαργαρα σε αντιστοιχες περιπτωσεις που δεν τον συμφερει να μιλησει.

Εγω χαλαρος ειμαι και χαιρομαι τους αγωνες φιλτατε g. Ουτε βγηκα να βρισω αντιπαλους οδηγους, ουτε ειπα να τους βαλουν φυλακη. Να τιμωρουνται ΟΛΕΣ οι παραβασεις θελω, οπως σωστα τιμωρηθηκε σημερα ο Verstappen. Οχι να διαβαζω αστειοτητες "του τη χρωστουσε και σωστα δεν τιμωρηθηκε" οταν την εχει κανει ο δικος τους τη χοντραδα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611600 Εγω παντως λογω Εθνικης Εορτης θα ειμαι Ελεημων. Καλως εχοντων των πραγματων ο Λουης θα παρει αλλο ενα κατσαρολι σημερα (το 8ο). Θα ηταν απρεπες να μην παει εστω 5 λεπτε την κουπα στο μοτορχομ της Φαντα. Να δει ρε παιδι μου ο Μαξ πως ειναι. Βαρια, αλμυρη, μεγαλη; (Η κουπα ετσι;). 140 αγωνες εχει ο Μαξ, μην φυγει σαν το φετοειναιηχρονιαμου Κουλοχαρντ.Τουλαχιστον να την δει απο κοντα. Ξερεις ποσοι και ποσεες παρακαλανε να τους την δειξει ο Λουης; Μιλιουνια. Τυχερος θα πρεπει να αισθανεται ο Μαξ μολις ανοιξει την πορτα και την δει σηκωμενη στα χερια του Λουη. Με δακρυα θα την αποχαιρετισει. Την κουπα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#611602 @ George_prix.
Αν αυτό το λες χαλαρό δεν θέλω να ξέρω το ζοριζμενο.
Λες και είσαι αδερφός του ένα πράγμα.

Θυμίζω ότι ο καθένας σχολιάζει αυτό που θέλει και όχι κατά παραγγελία.

Η ποινή είναι χάδι γιατί τιμωρήθηκε αφού παραδέχτηκε ότι επίτηδες δεν έκοψε. Αυτό έπρεπε να τιμωρηθεί περισσότερο για να μην βρει μιμητές

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:@ George_prix.
Αν αυτό το λες χαλαρό δεν θέλω να ξέρω το ζοριζμενο.
Λες και είσαι αδερφός του ένα πράγμα.

Ειμαι χαλαρος οταν καθομαι να δω αγωνα. Και οταν βλεπω ωραιο αγωνα ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ακομα και αν εχει εγκαταλειψει απο |λογοκρισία| του ο αγαπημενος μου οδηγος στον πρωτο γυρο.

Νίκος Παππάς έγραψε:Θυμίζω ότι ο καθένας σχολιάζει αυτό που θέλει και όχι κατά παραγγελία.

Φυσικα οτι θελει λεει ο καθενας. Και εγω απανταω σε αυτα που λεει. Εσυ (και οι περισσοτεροι εδω μεσα) με εχετε χαρακτηρισει πολλακις "κολλημενο". Εμενα που εχω παραδεχτει ΟΛΑ τα λαθη των αγαπημενων μου οδηγων, τις ποινες που εχουν φαει και την καταντια τους απο τις λανθασμενες αποφασεις τους (αυτο κυριως για τον Alonso). Θα μου δινετε αφορμες να αποδειξω οτι ΕΣΕΙΣ ειστε οι κολλημενοι (που σχολιαζετε "αυτα που θελετε" οπως λες κι εσυ) και θα σας τη χαρισω? Αμ δε!

Νίκος Παππάς έγραψε:Η ποινή είναι χάδι γιατί τιμωρήθηκε αφού παραδέχτηκε ότι επίτηδες δεν έκοψε. Αυτό έπρεπε να τιμωρηθεί περισσότερο για να μην βρει μιμητές

Φανταζομαι ζητουσες και την παραδειγματικη τιμωρια του Schumi οταν παρκαρισε στο Μονακο ή του Φεττελακου οταν ελεγε "fuck you" στον αλυταρχη και στο μισο grid ετσι? Για την αποτροπη των μιμητων φυσικα (εφοσον και τα 2 ηταν πρωτοφανη και ακρως κατακριτεα)!
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 27 Οκτ 2019, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#611609 Δεν ζήτησα τίποτα. Σχολιάζω αυτό που βλέπω να γίνεται.
Δεν με απασχολεί το παρελθόν εκτός από την σκανδαλώδη εύνοια του Μαξ όχι τώρα, από τότε που ξεκίνησε στην F1

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:O Verstappen πληρωσε τη |λογοκρισία| του. Ο Horner λεει μαλακιες. Και παμε παρακατω :s_tongue

Ολες οι αλλες γραφικοτητες ειναι περιττες. Απλα να θυμισω οτι απο οσους ωρυονται για το "δολοφονο" Verstappen ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κουβεντα για το Leclerc στην Ιαπωνια. Οπου δε μιλαμε για μια λανθασμενη στιγμιαια αποφαση (αφηνω ή δεν αφηνω το γκαζι λογω κιτρινης σημαιας) αλλα μιλαμε για απλετο χρονο (2 ολοκληρους γυρους) που δεν ελεγε να κανει το σωστο και εθετε σε κινδυνο τις ζωες των συναθλητων του.

Νεοι ειναι και οι δυο... Θα ωριμασουν! Απλα χαρειτε τους αγωνες και μην τρελαινεστε τοσο πολυ ρε μαγκες :s_smile

Με συγχωρείς, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο περιστατικών.

Ενώ ο Μποτας κόλλησε στο τοίχο, ο Μαξ περνούσε από δίπλα τάπα με κίτρινες και είπε πρακτικά ότι στα @@ μου, δε σήκωσα το πόδι από το γκάζι.

Δεν είναι θέμα ποινής. Είναι θέμα mindset. Είναι θέμα σεβασμού γιατί αν είχε επιστρέψει κάποια ρόδα στη πίστα το δικό του κεφάλι θα χτύπαγε.

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#611641 Ο vettel καθαρίζει για την ομάδα;
Είδε όνειρο; :hmmm:
Όχι τίποτ' άλλο, μας έχει ζαλίσει και ο Ρουβάς...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgechatz έγραψε:o φερσταπεν βγηκε απο τη πιστα για να περασει τον Μαγκνουσεν;;
κατάλαβα σωστά;
Ναι. Γράφονται νέοι κανονισμοί τώρα που μιλάμε

Από το Mi A1.