ΓΤΧΚΤΠΜ
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Bayern7 έγραψε:Καλά ο Φερστάπεν βελτίωσε τον χρόνο του, έκανε τον ταχύτερο γύρο υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας στο τελευταίο κομμάτι, ενώ το διαλυμένο μονοθέσιο του Μπότας ήταν παρκαρισμένο (με αυτόν μέσα) 1 μέτρο από την αγωνιστική γραμμή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΗ SUPER LICENCE ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!![]()
![]()
George_Prix έγραψε:Ξερω οτι τσουζουν τα 6 δεκατα που εριξε ΠΑΛΙ στον ομοσταβλο του
g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:Ξερω οτι τσουζουν τα 6 δεκατα που εριξε ΠΑΛΙ στον ομοσταβλο του
Ποιον ; Τον Αλμπανο;
ΟΡΟΙΣ με καναν χριστιανο (= θα τον αφηνουν δλδ να παιρνει και καμια νικη) τοτε ξαναελα να μας δειξεις τι αγορασες απο το eshop του.
George_Prix έγραψε:Bayern7 έγραψε:Καλά ο Φερστάπεν βελτίωσε τον χρόνο του, έκανε τον ταχύτερο γύρο υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας στο τελευταίο κομμάτι, ενώ το διαλυμένο μονοθέσιο του Μπότας ήταν παρκαρισμένο (με αυτόν μέσα) 1 μέτρο από την αγωνιστική γραμμή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρωσε λεβεντη μου![]()
Ξερω οτι τσουζει η pole του Max... Ξερω οτι τσουζουν τα 6 δεκατα που εριξε ΠΑΛΙ στον ομοσταβλο του... Αλλα μη μας παθεις και τιποτα.![]()
btw ενα ακομα λαθακι του Leclerc. Και εχετε και τον αισχρο το George_Prix που δεν αφηνει λαθος να περασει στο ντουκου
BARHonda έγραψε:Bayern7 έγραψε:Καλά ο Φερστάπεν βελτίωσε τον χρόνο του, έκανε τον ταχύτερο γύρο υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας στο τελευταίο κομμάτι, ενώ το διαλυμένο μονοθέσιο του Μπότας ήταν παρκαρισμένο (με αυτόν μέσα) 1 μέτρο από την αγωνιστική γραμμή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πρέπει τουλάχιστον να αφαιρέσουν τον γύρο αυτό. Εκτός πια αν σήκωσε το πόδι κατά 1% και πουν «ορίστε έκοψε»
< >

Bayern7 έγραψε:George_Prix έγραψε:Bayern7 έγραψε:Καλά ο Φερστάπεν βελτίωσε τον χρόνο του, έκανε τον ταχύτερο γύρο υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας στο τελευταίο κομμάτι, ενώ το διαλυμένο μονοθέσιο του Μπότας ήταν παρκαρισμένο (με αυτόν μέσα) 1 μέτρο από την αγωνιστική γραμμή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρωσε λεβεντη μου![]()
Ξερω οτι τσουζει η pole του Max... Ξερω οτι τσουζουν τα 6 δεκατα που εριξε ΠΑΛΙ στον ομοσταβλο του... Αλλα μη μας παθεις και τιποτα.![]()
btw ενα ακομα λαθακι του Leclerc. Και εχετε και τον αισχρο το George_Prix που δεν αφηνει λαθος να περασει στο ντουκου
Ασε μας ρε γεοργε_πριξ. Αμα γινόταν καμία φάση α λα Bianchi θα κατεβάζατε τις πλερέζες και θα γεμίζατε το ιντερνετ δακρύβρεχτα ποστς.![]()
Ουαι δε υμιν, γραμματεις και Φαρισαιοι υποκριταί
Bayern7 έγραψε:Βγες εδώ αντρικά και πες "ναι ρε, έκανε |λογοκρισία| ο μαξ και πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά" να σε παραδεχτούμε.![]()
Όχι μόνο να μας γράφεις πόσο αντικειμενικός είσαι... στα λόγια.....
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με το[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]