Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
harpymonk έγραψε:Το crossfit κατά τη γνώμη μου είναι για ΝεοΥορκερζους yuppies που "δεν έχουν χρόνο (και υπομονή)" να γυμναστουν σωστά.
Όλα τσάκα τσάκα στο πέταγμα και σε 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα καίνε κάργα θερμίδες γρήγορα, τραυματίζονται συχνά και δεν κάνουν τίποτα σωστά. Μόδα.

Πολύ σωστά #NOT
Πάντως το 1970 τα παραπάνω ίσχυαν, οπότε μπορεί να είναι αυτό που λέμε στη πάρα πολύ Νέα Υορκη λάθος τάιμινγκ
Άβαταρ μέλους
By dimik
#610884 Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα σου.

Το crossfit όπως ειπώθηκε σωστά είναι κακό για όσους το βλέπουν επιφανειακά, όσοι το βλέπουν σαν άθλημα και κάνουν όλες τις συμπληρωματικες-εκπαιδευτικες προπονήσεις μια χαρά κορμαρες έχουν, άντρες-γυναίκες και χωρίς φάρμακο.
Δηλαδή αν δεν κάνεις gymnastics για να μάθεις τα pull ups, τα hand stands push ups κλπ πως θα πας μετά να το κάνεις στα πλαίσια του WOD? Το ίδιο και οι αρσεις, αν δεν μάθεις τεχνική και το max σου πως θα πας να κάνεις 10x80% squats? Θα βάλεις ότι να ναι κιλά και θα τραυματιστείς.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#610885 Αναπόφευκτη εξέλιξη τοπικού -->

https://forum.bodybuilding.com/showthre ... 893&page=2

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#610886 Το όνομα του κρόσφιτ έχει βγει από όσους νομίζουν ότι γυμνάζονται και το μόνο που αποκομίζουν είναι γόνατα, μηνίσκους, μέσες, κήλες, etc.

Εικόνα

Όταν γίνεται σωστά είναι σίγουρα γαμάτο. Όπως λέει ο ντιμίκ, βλέπεις σοβαρούς κροσφιτάδες και κροσφιτάδισσες να είναι κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#610887 Σε οποιοδήποτε άθλημα αν δεν έχεις σωστή καθοδήγηση τραυματιζεσαι πολύ εύκολα... Τις προάλλες έκανα μια άσκηση στην πισίνα κολυμπώντας πρόσθιο, χωρίς να την καταλάβω σωστά όπως μου την έδειξε ο Coach (|λογοκρισία| μου..) .. Στο πρώτο λάκτισμα του γονάτου με πόναγε ο μηνίσκος για 10 μέρες...

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimik έγραψε:Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα σου.

To Garmin κι εμένα 1 ώρα ποδηλασία με αρκετή ανηφόρα γύρω στις 900 θερμίδες μου δίνει. Και το γρήγορο περπάτημα επίσης κανα 300αρι. Μια χαρά είναι τα νούμερα που αναφέρει.
Άβαταρ μέλους
By pro
#610893 Sorry guys, αλλα το crossfit δεν είναι άθλημα. Άθλημα είναι η άρση βαρών. Τα υπόλοιπα που συζητάμε (και στο επιπεδο που τα συζηταμε) είναι μορφές γυμναστικής για ερασιτέχνες. Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι πετώντας ένα snatch κι ενα burpees κανουν κατι διαφορετικο/σημαντικο/σοβαρο που χρηζει ειδικης αντιμετωπισης και βαθιας γνωσης, εμένα μου θυμίζουν κάτι μικρομεσαία στελέχη που έμαθαν το consolidation και νομίζουν ότι είναι CEOs.
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:Όξω ρε..

.

Πάντως εγώ κορμάρα σε βρίσκω. :shifty: :shifty: :shifty:

gianik έγραψε:βρήκα και 1 φώτο από τα νιάτα μου...

Εικόνα
:shifty: :shifty: :shifty:

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#610895 Το γρήγορο περπάτημα είναι περίπου 400-450 θερμίδες/ώρα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
diplomat έγραψε:[

dimik έγραψε:καλύτερα κάτσε όπως είσαι diplomat, τουλάχιστον έτσι οργωνεις κι ένα χωράφι μόνος σου, μπόνους κρατάς και το ωραίο λοκαρακι

Nooope. :s_no

Είμαι αρκετά αδύναμος και δεν την παλεύω καθόλου με τις χειρωνακτικές εργασίες. :oops:

Θα μείνω λίγο σε αυτό, πως γίνεται να κάνεις 45 λεπτά βάρη και να μη μπορείς να πιάσεις μια τσάπα ή μια φρεζα να φρεζάρεις;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dodger έγραψε:

dimik έγραψε:καλύτερα κάτσε όπως είσαι diplomat, τουλάχιστον έτσι οργωνεις κι ένα χωράφι μόνος σου, μπόνους κρατάς και το ωραίο λοκαρακι

Είμαι αρκετά αδύναμος και δεν την παλεύω καθόλου με τις χειρωνακτικές εργασίες. :oops:

Θα μείνω λίγο σε αυτό, πως γίνεται να κάνεις 45 λεπτά βάρη και να μη μπορείς να πιάσεις μια τσάπα ή μια φρεζα να φρεζάρεις;
Εύκολα. Άλλη άσκηση, άλλες ομάδες μυών

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dodger έγραψε:

τι νομίζει ο Dodjer ότι κάνει o diplomat στο γυμναστήριο :
Εικόνα

τι πραγματικά κάνει :
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#610900 Για τα κιλά/όγκο μου είμαι αρκετά αδύναμος, δε βοηθάει ότι έχω και μικρές παλάμες (μικρότερες ή το πολύ ίσες με όσες κοπέλες έχω συγκρίνει :lipsealed: ). Ήθελα να παίξω και χάντμπολ ο καψερός. :s_biggrin :svivhaha:

Γενικά ποτέ δεν ήμουν δυνατός, από πιτσιρικάς ήμουν κοντούλης και τσιλιβήθρας, άνετα ένα με δύο χρόνια πίσω από τους συμμαθητές μου σε σωματική διάπλαση.