Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#610008 :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Red Garland έγραψε:φίλτρο για γραμμή που έχει και ίντερνετ? Ναι ξεχωριστά.

συνήθως έχει στο κουτί του ρουτερ
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:To laptop (HP i5 με 256ssd)κανει τωρα τελευταία κάτι άκυρα restart ,σχεδόν 2-3 φορές τη βδομάδα...Τι να κοιτάξω?

Kάνε ένα update των drivers-bios κλπ για αρχή απευθείας από την HP.
Βγάζει μπλε οθόνη πριν το restart? Αν ναι τι γράφει?

Μετά το update δεν το ξαναέκανε... :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:To laptop (HP i5 με 256ssd)κανει τωρα τελευταία κάτι άκυρα restart ,σχεδόν 2-3 φορές τη βδομάδα...Τι να κοιτάξω?

Kάνε ένα update των drivers-bios κλπ για αρχή απευθείας από την HP.
Βγάζει μπλε οθόνη πριν το restart? Αν ναι τι γράφει?

Μετά το update δεν το ξαναέκανε... :thumbsup: :thumbsup:

dpc watchdog violation error σου έβγαζε μάλλον τότε :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:εφτιαξε μονο του παλι. :dizzy:

ερωτηση....οταν αγοραζεις ασυρματο τηλεφωνο,πρεπει να εχει αυτο το φιλτρακι μεσα στη συσκευασια,ή πωλειται ξεχωριστα?
ενα Πανασονικ που πηρα, ειχε ενα πραγμα σαν φιλτρακι,αλλα με τριγωνικο φις με μυτερους ακροδεκτες που δεν μπαινει στις δικες μας πριζες.
Μήπως απλά είναι αντάπτορας για να ταιριάζει σε πρίζες τηλεφώνου κάποιας άλλης χώρας;
Μόλις προχθες σε εκκαθάριση βρήκαι και πέταξα σακουλάκι με 4-5 διαφορετικά τέτοια ανταπτοράκια, τα είχε στη συσκευασία του κάποιο τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#611115 Θέλει κανείς να του κάνω κανα build, να του καθαρίσω κανα λαπτοπ, κάτι τεσπα...
έχω καιρό να ασχοληθώ και μου έλειψε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
MIXOStsi έγραψε:Θέλει κανείς να του κάνω κανα build, να του καθαρίσω κανα λαπτοπ, κάτι τεσπα...
έχω καιρό να ασχοληθώ και μου έλειψε... :lol:

Έχω εγώ ένα bricked mi pad 2. Αν θέλεις τόσο πολύ να ασχοληθείς.. :superman:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#611719 Έχουμε καμία καλή (και δωρεάν) εφαρμογή εντοπισμού και διαγραφής διπλών αρχείων; (windows 10 ή απευθείας για το synology).

edit: Εγκατέστησα και τρέχω το storage analyzer στο synology για αρχή και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Scotch έγραψε:Έχουμε καμία καλή (και δωρεάν) εφαρμογή εντοπισμού και διαγραφής διπλών αρχείων; (windows 10 ή απευθείας για το synology).

edit: Εγκατέστησα και τρέχω το storage analyzer στο synology για αρχή και βλέπουμε.

Έβγαλες άκρη με το storage analyzer στο synology;;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#611733 Σου βγάζει ένα report των duplicate files, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις σε αρχείο csv κι από εκεί με φίλτρα να το επεξεργαστείς και να εντοπίσεις σχετικά εύκολα το πού βρίσκονται τα αρχεία αυτά. Αλλά πέραν του report, δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (π.χ. να σου διαγράψει αυτόματα τα διπλά αρχεία).
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Scotch έγραψε:Σου βγάζει ένα report των duplicate files, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις σε αρχείο csv κι από εκεί με φίλτρα να το επεξεργαστείς και να εντοπίσεις σχετικά εύκολα το πού βρίσκονται τα αρχεία αυτά. Αλλά πέραν του report, δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (π.χ. να σου διαγράψει αυτόματα τα διπλά αρχεία).

εισαι σιγουρος;
νομιζω οτι μπορεις να επιλεξεις ποια διπλότυπα αρχεια θελεις να διαγραψεις

Άβαταρ μέλους
By kubiak
#611765 Τελευταία φορά είχα χρησιμοποιήσει το Double Killer αλλά δεν είμαι σίγουρος πλεόν ότι υποστηρίζει Win10...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Wagner669 έγραψε:εισαι σιγουρος;
νομιζω οτι μπορεις να επιλεξεις ποια διπλότυπα αρχεια θελεις να διαγραψεις

Το είδα λίγο βιαστικά. Θα το ξανακοιτάξω. Κι εμένα μου φάνηκε κουλό να μην μπορείς να κάνεις κάτι.
:s_howdy
edit: Μπορείς να τα σβήσεις, αλλά μάλλον ένα-ένα αρχείο και όχι μαζικά (και έχω μόνο 4997 εγγραφές-duplicates :s_crazy )

kubiak έγραψε:Τελευταία φορά είχα χρησιμοποιήσει το Double Killer αλλά δεν είμαι σίγουρος πλεόν ότι υποστηρίζει Win10...

Ευχαριστώ kubiak. Αν δεν βρω άκρη με το storage analyzer, θα το τσεκάρω.