Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#59807 Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση, καλυτερα ενας ψυγειοκαταψυκτης 70-75. Εχεις καλυτερη εκμεταλευση χωρου

Εικόνα 75αρι

Εικόνα ντουλαπα 90αρα
Άβαταρ μέλους
By Costafa
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση, καλυτερα ενας ψυγειοκαταψυκτης 70-75. Εχεις καλυτερη εκμεταλευση χωρο

+1

Οι γονείς μου έχουν αυτόν τον ψυγειο-καταψύκτη και χωράει τα πάντα, παγομηχανή στην κατάψυξη και νερό στην πόρτα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό χώρο οι μηχανισμοί.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση

Αυτό είναι αλήθεια, και η λύση σε αυτό είναι οι τρίπορτοι ψυγειοκαταψύκτες:

Εικόνα

Το ψυγείο είναι πάνω, ο καταψύκτης είναι το συρτάρι κάτω. Υπάρχουν και τετράπορτοι με διπλές ανοιγόμενες πόρτες στον καταψύκτη κάτω.

Το μειονέκτημα τους είναι ότι κοστίζουν παραπάνω (έως αρκετά παραπάνω) από τους "αμερικάνικους" ενώ για τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις τείνουν να έχουν μικρότερη ολική χωρητικότητα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Costafa έγραψε:Οι γονείς μου έχουν αυτόν τον ψυγειο-καταψύκτη και χωράει τα πάντα, παγομηχανή στην κατάψυξη και νερό στην πόρτα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό χώρο οι μηχανισμοί.

Ωραίο. Για το νερό όμως δεν έχει μηχανισμό από πίσω για να το γεμίζεις ή παίρνει από παροχή; Για τη παγομηχανή που λες υπάρχει καμιά φωτό γιατί δε βλέπω κάτι.

Zorz έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, και η λύση σε αυτό είναι οι τρίπορτοι ψυγειοκαταψύκτες:

Το ψυγείο είναι πάνω, ο καταψύκτης είναι το συρτάρι κάτω. Υπάρχουν και τετράπορτοι με διπλές ανοιγόμενες πόρτες στον καταψύκτη κάτω.

Τους έχω δει από κοντά, δε με βολεύουν καθόλου!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Zorz έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, και η λύση σε αυτό είναι οι τρίπορτοι ψυγειοκαταψύκτες:

Το μειονέκτημα τους είναι ότι κοστίζουν παραπάνω (έως αρκετά παραπάνω) από τους "αμερικάνικους" ενώ για τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις τείνουν να έχουν μικρότερη ολική χωρητικότητα.

Βασικό(τατο) μειονέκτημα αυτών είναι ότι είναι συνήθως χαμηλότερης ενεργειακής κλάσης (κοινώς καίνε περισσότερο), αφού (α) δεν σφραγίζουν το ίδιο καλά, (β) δεν διαχωρίζονται σωστά οι "περιοχές" συντήρησης, (γ) έχουν μεγαλύτερες απώλειες σε κάθε άνοιξε-κλείσε. Ακόμα χειρότερο γίνεται αν και η κατάψυξη είναι με διπλή πόρτα, αφού εκεί οι απώλειες αλλάζουν τάξη μεγέθους πλέον....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#60442 Πολύ χιψ-τερ :lol: φάση το συγκεκριμένο ψυγειάκι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#60548 Εχει και φωτιζομενη μετωπη, γραφεις μηνυματα οπως "Άντε μωρη, κοκκαλα εχει ο καφες?", ή "Φερε αλλη μια μπυρα και σβέλτα".
Τωρα που το σκεφτομαι, ενας τηλεχειριζομενος τετοιος πινακας θα εκανε θραυση στα νοικοκυρια της γειτονιας μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#60626 Το ψυγείο liebherr κάποιες στιγμές μουγκρίζει σαν αγελάδα :lol: πάει καλά ή στραβά αρμενίζει?
Άβαταρ μέλους
By babakos
#60774 Αν δεν εχεις αλλες "περιεργες" ενδείξεις τότε μαλλον οχι. Και το δικό μας (CN-4003) κατά καιρούς φώναζε..
Δυστυχώς μας άφησε χρόνους λίγο αφου έκλεισε τα 6 του χρόνια.. (Made in Germany :x )
Άβαταρ μέλους
By babakos
#60917 Ναι αυτό είχαμε.. Ελπίζω το δικό σου να μην παρουσιάσει τέτοια προβλήματσ .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Costafa έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση, καλυτερα ενας ψυγειοκαταψυκτης 70-75. Εχεις καλυτερη εκμεταλευση χωρο
+1
Οι γονείς μου έχουν αυτόν τον ψυγειο-καταψύκτη και χωράει τα πάντα, παγομηχανή στην κατάψυξη και νερό στην πόρτα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό χώρο οι μηχανισμοί.
Το ότι είναι 10πόντους βαθύτερο εγώ το θεωρω σημαντικό θέμα όχι ότι πιάνουν χώρο οι μηχανισμοί αλλά ότι θα περισσεύει πάρα πολύ πιο έξω από τον πάγκο της κουζίνας. Άσε που θεωρώ ατυχές και το ύψος (λίγο) και το πλάτος (περίεργο).
Πάντως κι εγώ βρίσκω τελείως δύσχρηστες τις ντουλάπες με τα στενά ράφια και λόγο απόρριψης.
Αν υπάρχει χώρος στον πάγκο υπάρχουν μηχανάκια που βγάζουν παγάκια/νερό κρύο/νερό με τριμμένα παγάκια.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Kon5 έγραψε:Το ψυγείο liebherr κάποιες στιγμές μουγκρίζει σαν αγελάδα :lol: πάει καλά ή στραβά αρμενίζει?

Κάποιες παρτίδες του cnesf4003 ήταν ελαττωματικές και γινόταν αντικατάσταση από τον Φουρλή. Συγκεκριμένα υπήρχε διαρροή ψυκτικού υγρού και "φούσκωνε" η πλάτη εσωτερικά. Το δικό μου χάλασε μέσα σε 1 χρόνο και αντικαταστάθηκε. Αν το δικό σου κάνει υπόπτους θορύβους καλό θα ήταν να το δει κάποιος ιδιαίτερα αν είναι εντός εγγύησης.

< μου