75αρι
ντουλαπα 90αρα
Fiat Panda 7,6l/100km
75αρι
ντουλαπα 90αρα
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση, καλυτερα ενας ψυγειοκαταψυκτης 70-75. Εχεις καλυτερη εκμεταλευση χωρο
Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση

Costafa έγραψε:Οι γονείς μου έχουν αυτόν τον ψυγειο-καταψύκτη και χωράει τα πάντα, παγομηχανή στην κατάψυξη και νερό στην πόρτα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό χώρο οι μηχανισμοί.
Zorz έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, και η λύση σε αυτό είναι οι τρίπορτοι ψυγειοκαταψύκτες:
Το ψυγείο είναι πάνω, ο καταψύκτης είναι το συρτάρι κάτω. Υπάρχουν και τετράπορτοι με διπλές ανοιγόμενες πόρτες στον καταψύκτη κάτω.
Zorz έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, και η λύση σε αυτό είναι οι τρίπορτοι ψυγειοκαταψύκτες:
Το ψυγείο είναι πάνω, ο καταψύκτης είναι το συρτάρι κάτω. Υπάρχουν και τετράπορτοι με διπλές ανοιγόμενες πόρτες στον καταψύκτη κάτω.
Το μειονέκτημα τους είναι ότι κοστίζουν παραπάνω (έως αρκετά παραπάνω) από τους "αμερικάνικους" ενώ για τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις τείνουν να έχουν μικρότερη ολική χωρητικότητα.
φάση το συγκεκριμένο ψυγειάκι.
πάει καλά ή στραβά αρμενίζει?
)
Costafa έγραψε:Το ότι είναι 10πόντους βαθύτερο εγώ το θεωρω σημαντικό θέμα όχι ότι πιάνουν χώρο οι μηχανισμοί αλλά ότι θα περισσεύει πάρα πολύ πιο έξω από τον πάγκο της κουζίνας. Άσε που θεωρώ ατυχές και το ύψος (λίγο) και το πλάτος (περίεργο).Νίκος Παππάς έγραψε:Οι ντουλαπες ψυγεια εχουν πολυ στενα ραφια ειτε στην καταψηξη ειτε στην συντηρηση, καλυτερα ενας ψυγειοκαταψυκτης 70-75. Εχεις καλυτερη εκμεταλευση χωρο+1
Οι γονείς μου έχουν αυτόν τον ψυγειο-καταψύκτη και χωράει τα πάντα, παγομηχανή στην κατάψυξη και νερό στην πόρτα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό χώρο οι μηχανισμοί.
Kon5 έγραψε:Το ψυγείο liebherr κάποιες στιγμές μουγκρίζει σαν αγελάδαπάει καλά ή στραβά αρμενίζει?
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]