Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#608861 Θα αποδείξω με μία πρόταση γιατί τα ελληνικά είναι η μελωδικοτερη γλώσσα και η μελλοντική μέθοδος προγραμματισμού των κβαντικών υπολογιστών.

Ασίμω έτοιμος; Πάμε.

Ρε ντιπλοματ είναι τόσο γαμημενα δύσκολο να γράψεις "λησμονημένος" αντί αυτό το ξεκωλιαρικο το obsolete άντε παιδάκι θες proficiency άντε σπιτάκι σου παιδάκι.

Νάνος Βαλαωρίτης και ΑΡΧΊΔΙΕΣ. :iconcool:

Ουπς,2 προτάσεις. :oops:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#608863 :lol:

Βρήκα κι ένα βίντεο για ελληνικά και ισπανικά (disclaimer, δεν το είδα ακόμα γιατί δεν προλαβαίνω, οπότε δεγκσέρω τί παίζει):

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Θα αποδείξω με μία πρόταση γιατί τα ελληνικά είναι η μελωδικοτερη γλώσσα και η μελλοντική μέθοδος προγραμματισμού των κβαντικών υπολογιστών.

Ασίμω έτοιμος; Πάμε.

Ρε ντιπλοματ είναι τόσο γαμημενα δύσκολο να γράψεις "λησμονημένος" αντί αυτό το ξεκωλιαρικο το obsolete άντε παιδάκι θες proficiency άντε σπιτάκι σου παιδάκι.

Νάνος Βαλαωρίτης και ΑΡΧΊΔΙΕΣ. :iconcool:

Ουπς,2 προτάσεις. :oops:

Βαλε και το "albeit" στο παρακατω ποστ που σαν " αν και" εχει λιγοτερα γραμματα συν τις δυο αλλαγες πληκρολογιου, και ερωτω: Μιλας ετσι γενικα στην καθημερινοτητα σου, η εζησες πολλα χρονια στας Αγγλιας και δεν σου ερχονται αι ελληνικαι λεξεις; :innocent: :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Βαλε και το "albeit" στο παρακατω ποστ που σαν " αν και" εχει λιγοτερα γραμματα συν τις δυο αλλαγες πληκρολογιου, και ερωτω: Μιλας ετσι γενικα στην καθημερινοτητα σου, η εζησες πολλα χρονια στας Αγγλιας και δεν σου ερχονται αι ελληνικαι λεξεις; :innocent: :s_tongue

Γενικά διαβάζω πολλά περισσότερα πράγματα στα αγγλικά απ'ότι στα ελληνικά, και το μεταπτυχιακό που έκανα ήταν αγγλόφωνο, οπότε μου έρχονται πιο εύκολα οι αγγλικές λέξεις από τις ελληνικές, ειδικά στο γραπτό λόγο. Καμιά φορά μου ξεφεύγουν και στον προφορικό λόγο, αλλά τρώω βρισίδια από φίλους και το ελέγχω καλύτερα. Στα εξωτερικά πάντως δεν έχω πολυπάει, και ούτε προβλέπεται. Είναι γνωστό πάντως ότι δεν έχω και το πλουσιότερο λεξιλόγιο και γραπτό λόγο, τόσα χρόνια που με διαβάζετε εδώ μέσα, το έχετε καταλάβει.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Lap
#608868 :lol: :s_sarcastic
Και εγω τα ιδια...
Επειδη διαβαζω ολη μερα μονο αγγλικα αντε και λιγα ελληνικα δεν μπορω να μιλησω και να γραψω...κολλαω και μου βγαινουν πιο ευκολα τα αγγλικα.

Κατι αλλο με τα αγγλικα ειδικα στις οικονομικες επιστημες που εχω μια χ εμπειρια...
Οτι εχω διαβασει στα ελληνικα (νεα ελληνικα καμια σχεση δηλαδη με τα αρχαια) το κανει να φαινεται πολυ δυσκολο, αντιθετως, οτι εχω διαβασει για το ιδιο θεμα στα αγγλικα το κανει να φαινεται απλο και με λογικη.

Το εχετε εντοπισει και εσεις σε αλλες επιστημες;;;;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#608880 Το.θεμα είναι θεία από το Σικάγο : πως το λέτε εσείς εδώ γιατί δεν θυμάμαι πως το λέμε εμείς εκεί.

Χαχαχα

< G (5S) >
Άβαταρ μέλους
By Lap
#611645 Να ρωτησω λιγο.....
Δεν γνωριζω για ποιο λογο διαχωριστηκατε απο το παλιο το forum σας....
Τι τρεχει με τους εκει τυπους και φυγατε;;;
Άβαταρ μέλους
By corsair
Lap έγραψε:Να ρωτησω λιγο.....
Δεν γνωριζω για ποιο λογο διαχωριστηκατε απο το παλιο το forum σας....
Τι τρεχει με τους εκει τυπους και φυγατε;;;

ξεκινα εσυ να μας πεις, αφου ως διπλο account θα τα ξερεις καλυτερα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Lap
#611683 :lol:
Διακρινω μια αποστασιοποίηση;;;

:innocent:

Εσεις γιατι φυγατε πακετακι ολοι μαζι;;;; αυτο το ειχα παντα απορια και ειπα να την λυσω σημερα.

........ καποτε το αφησα το forum και οταν το επιασα ξανά ελειπαν ολοι,... τι εγινε ρε παιδια ελεγα...;;;;

Ευτυχως ειστε ζωντανοι :tomato: ....τρομαξα μεχρι να βρω το forum σας
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#611696 Έγιναν αλλαγές στη διαχειριστική ομάδα, σε κάποιους δεν άρεσε και δημιουργήθηκαν οι συνθήκες να μεταφερθούν αλλού...
Δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
kubiak έγραψε:Έγιναν αλλαγές στη διαχειριστική ομάδα, σε κάποιους δεν άρεσε και δημιουργήθηκαν οι συνθήκες να μεταφερθούν αλλού...
Δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο...

εγώ έφυγα απ΄το παλιό , διότι έφυγε ο Bayern και ο MarkVW... :oops: