Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#606783 Ο στοχος ειναι η διευκολυνση στη μετακινηση των πολιτων.. ειτε εποχουμενων ειτε πεζων. Εδω δεν εχουμε πεζοδρομια ασφαλη για τους πεζους ουτε σε πλατος ουτε ελευθερα εμποδιων... σε ΟΛΗ την Αθηνα, και εχουμε και ποδηλατα η πατινια να ενεβαινουν επανω γιατι προφανως δεν χωρανε στους δρομους. Εσυ Γρηγορη στο Γαλατσι μια χαρα μπαινεις ευκολα απο ΑΟ με την Κυμης, εγω απο Κηφισιας, αλλοι απο Κατεχακη, οι αλλοι σε Ηλιουπολη κλπ απο που?? επεκταση της περιφεριακης Υμητου προς Αργυρουπολη ειναι αναγκαια.., Να ανεβαινουν την Φορμιωνως!!! και ολα τα στενακια εκει...(παραδειγμα ειναι το Παγκρατι προφανως) Τουλαχιστον οποιος μπαινει η βγαινει να το κανει γρηγορα... ξερεις ποσα καυσαερια γλυτωνεις??? προσωπικα σε 3-4 λεπτα ειμαι στο Δακτυλιδι του ΟΤΕ δεν το αλλαζω αυτο με καμια αλλη γειτονια... και στο κεντρο παω με σκαντζα λεωφορειου και μετρο στν Πανορμου σε 20 λεπτα ειμαι Συνταγμα...
Τραμ και μετρο ειναι λυση για αστικες μετακινησεις. Μου αρεσουν αλλα εδω εχουν πεσει ολοι στο τραμ γιατι παει λεει αργα !!! μα εχει στασεις καθε 750 μετρα για να εξυπηρετει αλλοιως τι να το κανει καποιος..
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#607460 All fun and games until το σημείο που αναφέρει ότι παρέδωσαν σε καλύτερη κατάσταση το προσφυγικό απ'ότι είναι σήμερα. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ενδιαφέρον για την ανθρωπιστική τραγωδία που συντελείτο επί της θητείας τους, το μόνο που μετράει είναι αν τα πήγανε έστω και λίγο καλύτερα από τη νουδού -> όλα πόπα μαν. Προφανώς και συμφωνώ ότι τα πήγαν καλύτερα, όμως μιλάμε πάντα εν συγκρίσει με τη νουδού, η οποία έχει από συντηρητική έως απάνθρωπη πολιτική για το προσφυγικό, άρα το αποτέλεσμα είναι ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκο... Πραγματικά δείχνουν να μην έλαβαν κανένα απολύτως μήνυμα από την ήττα, κι αυτό είναι κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#607462 Καλά, δεν θα έπρεπε να έχει μούτρα να μιλάει ο Φλαμπουράρης για το προσφυγικό, αλλά εδώ η ΝΔ ήρθε να μας ξανασώσει, οπότε γιατί όχι; Αφού οι Έλληνες δεν έχουν απλώς κοντή μνήμη, δεν έχουν καθόλου από δαύτη.
Το πιο γαμάτο είναι επίσης πως η ΝΔ μιλάει για το αίσχος της Μόριας και ετοιμάζεται να το χειροτερεύσει, γιατί έτσι λέει θα σταματήσουν να έρχονται. Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#607544
diplomat έγραψε: Πραγματικά δείχνουν να μην έλαβαν κανένα απολύτως μήνυμα από την ήττα, κι αυτό είναι κρίμα.


Όσα χρόνια θυμάμαι την πολιτική ζωή του τόπου, δε νομίζω κανείς ποτέ να έλαβε κάποιο μήνυμα από την ήττα του!
Όλοι απλά βασίζονται στη φυσιολογική φθορά της επόμενης κυβέρνησης και φυσικά πάντα στην κοντή μνήμη (+ βλακεία του εκλεκτορικού σώματος) ώστε να ξαναπάρουν την κυβέρνηση μετά από 1 ή 2 θητείες.
Το πολύ πολύ να λάβουν κανένα μήνυμα στο πως να διαχειρίζονται τα επικοινωνιακά τους καλύτερα ώστε να κοροϊδεύουν πιο αποτελεσματικά το πόπολο.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#607983 Εικόνα


υποκρισία, ψέματα, λαμογιά

όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.


40 εκ. ευρώ η αύξηση του κόστους του άριστου επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη

με 40 εκ ευρω διοριζεις 2.500 εκπαιδευτικους

αλλα οχι. οι edit mod πρεπει να ικανοποιησουν τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ και το συστημα να συνεχισει να ΑΡΜΕΓΕΙ απο το κρατος.

οτι εκανε μια ζωη η νεα δημοκρατια. βίαζε την κοινωνια για να περνανε οι ''αριστοι'' καλα....
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#607997 Όποιος έγραψε για τον Καρανικα εδώ μέσα να σηκώσει το χέρι του... :lipsealed:
Μη με κάνετε να κάνω search και να τον ξεφτιλισω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#607999 Πραγματικά εξοργιστική κατάσταση. Η ακόρεστη πείνα και κρατικοδιαιτίλα της νουδού πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.

Ούτε καν το ορθόδοξο στα καλύτερά του δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί σε λόγο καταστροφής/χρόνου διακυβέρνησης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#608000
diplomat έγραψε:Ούτε καν το ορθόδοξο στα καλύτερά του


:s_cry

Ένα δάκρυ κύλησε :s_cry

Άβαταρ μέλους
By junior gt
#608015
diplomat έγραψε:Πραγματικά εξοργιστική κατάσταση. Η ακόρεστη πείνα και κρατικοδιαιτίλα της νουδού πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.

Ούτε καν το ορθόδοξο στα καλύτερά του δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί σε λόγο καταστροφής/χρόνου διακυβέρνησης.


Το θέμα όμως είναι ότι η αντιπολιτευτικη γραμμή της ΝΔ προεκλογικά και των εδώ παπαγάλων ήταν ακριβώς αυτη:
Κατά της δηθεν κρατικοδιαιτίλας του Σύριζα, κατά της δήθεν ισοπέδωσης και της συμμετοχής μη αριστων σε κρατικές θέσεις από τον Σύριζα.
Και αυτοί είναι εκατό φορές χειροτεροι.
Bonus η κωλοτούμπα με τις Πρεσπες..
Θα φάνε και πόρτα απ'οξω για τις δήθεν φοροελαφρυνσεις που εξήγγειλε ο βλακας από τη Θεσσαλονίκη και θα πέσει άπειρο γέλιο. :s_laughat
Τα λέγαμε τα γράφαμε:
ΈΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#608016 Για όλα τα θέματα που αναφέρεις έχω αμέτρητα ποστίνια που μάλλιασε το πληκτρόλογιό μου να γράφω για αυτά που κάνουν τώρα, πριν τα κάνουν.

-Το νούμερο ένα κρατικοδίαιτο κόμμα
-Ακροδεξιά ρητορική στο μακεδονικό για να έρθει η φάπα από την πραγματικότητα
-Υψηλής διατροφικής αξίας σανό στη ΔΕΘ με projected τρύπα 1.8 δις, ενώ τρέχει το σαλάκι για χεράκι στις επιστροφές ομολόγων (ΗΜΑΡΤΟΝ)

Τί έχουμε να δούμε ακόμη ρε φίλε...

Eddiet, το χειρότερο απ'όλα πάντως είναι η στάση στο προσφυγικό.
Μας κάνουν το στομάχι πλυντήριο καθημερινά...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#608024 Αυτό που κάνουν στο ΚΕΘΕΑ είναι ίσως το πιο εξοργιστικό παράδειγμα κρατικοδιαιτίλας.
30 χρόνια δεν το πείραξε κανείς.
Από τα ελάχιστα πράγματα που δούλεψαν σωστά, χάριν στις προσωπικές θυσίες ικανών ανθρώπων που δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος.
Και τι έρχεται τώρα να κάνει ο Κικίλιας; Τους διώχνει........για να βάλει έμμισθο Διοικητή της επιλογής του.

Ντροπή.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#608025 Είναι ακριβώς η ίδια "φιλοσοφία" με την αντικατάσταση του ΑΣΕΠ (ήτοι της ανεξάρτητη αρχής που είχε επιτέλους θωρακίσει την αξιοπιστία στις προσλήψεις) με ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ επί ραφηνάρχη.

Δυστυχώς δεν υφίσταται η έννοια ντροπή για τους συγκεκριμένους... :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
#608055
diplomat έγραψε:Δυστυχώς δεν υφίσταται η έννοια ντροπή για τους συγκεκριμένους... :(


Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε! :shifty: :shifty: :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#608056 φαντάσου τι απογοήτευση αισθάνθηκε ο κόσμος από τη ΔΦΑ που επέλεξε τους συνεντευξιαζόμενους.