drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα τι έκανες, πήρες καινούριο λάπτοπ κι έβαλες παλιούς drivers ; Γιατί;
τι γιατι, γιατι με αυτους παιζει σωστά. φτηνοδουλειά η κάρτα γραφικών και η lenovo δεν ασχολείται να διορθώσει το θέμα

drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα τι έκανες, πήρες καινούριο λάπτοπ κι έβαλες παλιούς drivers ; Γιατί;

REALZEUS έγραψε:Να πω κι εγώ ρε παιδιά κάτι; Έχω ένα παλιό PC (Intel Core 2 Duo E6600 στην εργοστασιακή συχνότητα των 2.4 GHz, σε MoBo Asrock G41-S3 και 8 GB RAM). Το θέμα εμφανίστηκε όταν έβαλα το 2ο module των 4 GB (οπότε το ένα είναι Kingston DDR3 4άρι και το καινούριο είναι Crucial). Όλα καλά σε Office-Internet κλπ, αλλά σε βίντεο HD (όχι σε χαμηλές αναλύσεις) κολλάει και κάνει restart. Να υποθέσω ότι φταίει το τροφοδοτικό ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα ανάμεσα στα modules της RAM? Οι συχνότητες τους είναι χαμηλές (533.3 MHz).
saxon_747 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Να πω κι εγώ ρε παιδιά κάτι; Έχω ένα παλιό PC (Intel Core 2 Duo E6600 στην εργοστασιακή συχνότητα των 2.4 GHz, σε MoBo Asrock G41-S3 και 8 GB RAM). Το θέμα εμφανίστηκε όταν έβαλα το 2ο module των 4 GB (οπότε το ένα είναι Kingston DDR3 4άρι και το καινούριο είναι Crucial). Όλα καλά σε Office-Internet κλπ, αλλά σε βίντεο HD (όχι σε χαμηλές αναλύσεις) κολλάει και κάνει restart. Να υποθέσω ότι φταίει το τροφοδοτικό ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα ανάμεσα στα modules της RAM? Οι συχνότητες τους είναι χαμηλές (533.3 MHz).
Δοκίμασε να προκαλέσεις restart με τη μία από τις δύο μνήμες, ξεκινόντας από την καινούργια.
requiem_for_a_dream έγραψε:1. Από ιστοσελίδα μέσω browserΔοκίμασες άλλο browser;
vasilis έγραψε:Οι τελευταίοι drivers της κάρτας δικτύου δηλαδή πόσο χειρότεροι είναι από το να μην έχεις δίκτυο; Τι χάνεις/κερδίζεις με την αλλαγή αυτή δλδ;drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα τι έκανες, πήρες καινούριο λάπτοπ κι έβαλες παλιούς drivers ; Γιατί;
τι γιατι, γιατι με αυτους παιζει σωστά. φτηνοδουλειά η κάρτα γραφικών και η lenovo δεν ασχολείται να διορθώσει το θέμα
REALZEUS έγραψε:saxon_747 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Να πω κι εγώ ρε παιδιά κάτι; Έχω ένα παλιό PC (Intel Core 2 Duo E6600 στην εργοστασιακή συχνότητα των 2.4 GHz, σε MoBo Asrock G41-S3 και 8 GB RAM). Το θέμα εμφανίστηκε όταν έβαλα το 2ο module των 4 GB (οπότε το ένα είναι Kingston DDR3 4άρι και το καινούριο είναι Crucial). Όλα καλά σε Office-Internet κλπ, αλλά σε βίντεο HD (όχι σε χαμηλές αναλύσεις) κολλάει και κάνει restart. Να υποθέσω ότι φταίει το τροφοδοτικό ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα ανάμεσα στα modules της RAM? Οι συχνότητες τους είναι χαμηλές (533.3 MHz).
Δοκίμασε να προκαλέσεις restart με τη μία από τις δύο μνήμες, ξεκινόντας από την καινούργια.
Ναι, δουλεύει καλά με την μία ή την άλλη. Όταν έχει και τις δύο ταυτόχρονα πάνω είναι που κομπλάρει. Δεν το κάνει συνέχεια - πολλές φορές το βγάζει το βίντεο - αλλά το βλέπω στο 3d test των Win 7, κάθε φορά. Εκεί κολλάει όταν βάζω και τα 2 modules. Αν βάλω ή το Kingston ή το Crucial δεν έχει πρόβλημα. Με τα 2 μαζί τραβάει ζόρι. Για αυτό σκέφτομαι ότι ίσως δεν δίνει αρκετό ρεύμα το τροφοδοτικό όταν χρειάζεται να δώσει ταυτόχρονα ρεύμα σε CPU και 2 RAM modules σε πλήρες φορτίο.

REALZEUS έγραψε:Να πω κι εγώ ρε παιδιά κάτι; Έχω ένα παλιό PC (Intel Core 2 Duo E6600 στην εργοστασιακή συχνότητα των 2.4 GHz, σε MoBo Asrock G41-S3 και 8 GB RAM). Το θέμα εμφανίστηκε όταν έβαλα το 2ο module των 4 GB (οπότε το ένα είναι Kingston DDR3 4άρι και το καινούριο είναι Crucial). Όλα καλά σε Office-Internet κλπ, αλλά σε βίντεο HD (όχι σε χαμηλές αναλύσεις) κολλάει και κάνει restart. Να υποθέσω ότι φταίει το τροφοδοτικό ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα ανάμεσα στα modules της RAM? Οι συχνότητες τους είναι χαμηλές (533.3 MHz).

Wagner669 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Να πω κι εγώ ρε παιδιά κάτι; Έχω ένα παλιό PC (Intel Core 2 Duo E6600 στην εργοστασιακή συχνότητα των 2.4 GHz, σε MoBo Asrock G41-S3 και 8 GB RAM). Το θέμα εμφανίστηκε όταν έβαλα το 2ο module των 4 GB (οπότε το ένα είναι Kingston DDR3 4άρι και το καινούριο είναι Crucial). Όλα καλά σε Office-Internet κλπ, αλλά σε βίντεο HD (όχι σε χαμηλές αναλύσεις) κολλάει και κάνει restart. Να υποθέσω ότι φταίει το τροφοδοτικό ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα ανάμεσα στα modules της RAM? Οι συχνότητες τους είναι χαμηλές (533.3 MHz).
Κατα πασα πιθανοτητα δεν παιζουν σωστα οι μνημες μεταξυ τους
Με 30~40€ βρισκεις στο insomnia 2x 4GB DDR3 μεταχειρισμενες
Βαλε και τις δικες σου αγγελια κανα 20αρικο και παρε εναν Core2quad Q6600 με 15€
Απλα το συστημα ειναι πααααρα πολυ παλιο, τα Windows 7 αρχες 2020 φτανουν end of life (no security patches) οποτε.... εγω θα ξεκινουσα αποταμιευση
Wagner669 έγραψε:Απλα το συστημα ειναι πααααρα πολυ παλιο, τα Windows 7 αρχες 2020 φτανουν end of life (no security patches) οποτε.... εγω θα ξεκινουσα αποταμιευση
drdino έγραψε:Εκτός της προφανούς λύσης να πάρω μια Intel και να τελειώνω, μου φαίνεται περίεργο που το κάνει μόνο σε ένα δίκτυοvasilis έγραψε:Οι τελευταίοι drivers της κάρτας δικτύου δηλαδή πόσο χειρότεροι είναι από το να μην έχεις δίκτυο; Τι χάνεις/κερδίζεις με την αλλαγή αυτή δλδ;drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα τι έκανες, πήρες καινούριο λάπτοπ κι έβαλες παλιούς drivers ; Γιατί;
Επίσης, realtek κάρτα δικτύου; Μήπως να έβλεπες μια intel wireless;

vasilis έγραψε:Έχω ένα περίεργο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Πριν κανα μήνα άλλαξα λάπτοπ και έφαγα αρκετές μέρες μέχρι να βρω κάποιους παλιούς drivers που να δουλεύει απροβλημάτιστα η καρτα wifi.
Το θέμα είναι ότι οταν συνδέομαι στο δίκτυο του σπιτιού, (forthnet - TD-W8970) και για αρκετά λεπτά, ίσως και μισή ώρα το δίκτυο σέρνεται. Μιλάμε ακόμη και στην σελίδα των ρυθμίσεων του μοντεμ κάνει ώρα για να μπει. Αν κουμπώσω ethernet δεν έχει κανένα θέμα. Εννοείται ότι δεν συγχρονίζει τίποτα από πίσω. Με κινητό και τάμπλετ δεν έχω κανένα θέμα. Επίσης δεν έχω θέμα και σε άλλα 3 wifi που συνδέομαι συχνά. Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις που πρέπει να ψάξω παραπάνω είτε στο μοντεμ, είτε στο λάπτοπ?
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]