Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να περάσει τον Vettel μετά γιατί θα κατέστρεφε τα λάστιχά του.
Επίσης κάπου διάβασα ότι επειδή η πίστα είναι κλειστή αριστερά/δεξιά (=σιρκουί πόλης) έχει πολλές αεροδυναμικές αντιστάσεις.
). Βάστα λίγο με τον Βασιλάκη Καιλα όμως. Οκ, η ομάδα αυτή θα σε κάνει πρωταθλητή, δεν έχεις ακόμα το ειδικό βάρος να χτυπιεααι δημοσίως, μην φτάσεις και στο άλλο άκρο τώρα.

Nikos! έγραψε:Παίδες, όταν η ομάδα με τους οδηγούς της έχει συμφωνήσει κάτι πριν τον αγώνα και μονομερώς ο ένας οδηγός κάνει κάτι διαφορετικό τότε δίκιο έχει ο Λεκλερ να διαμαρτύρεται.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να περάσει τον Vettel μετά γιατί θα κατέστρεφε τα λάστιχά του.
Επίσης κάπου διάβασα ότι επειδή η πίστα είναι κλειστή αριστερά/δεξιά (=σιρκουί πόλης) έχει πολλές αεροδυναμικές αντιστάσεις.
panos2171 έγραψε:Nikos! έγραψε:Παίδες, όταν η ομάδα με τους οδηγούς της έχει συμφωνήσει κάτι πριν τον αγώνα και μονομερώς ο ένας οδηγός κάνει κάτι διαφορετικό τότε δίκιο έχει ο Λεκλερ να διαμαρτύρεται.
Άρα ήταν πιο αργός, οπότε γιατί να βραδυπορήσει τον Φέττελ που αποδεδειγμένα ήταν πιο γρήγορος;
g8777 έγραψε:Διάκο υποστηρίζεις εταιρία και όχι εργαζόμενο ε;
REALZEUS έγραψε:Corto Maltese έγραψε:@REALZEUS το βρήκες ρε μπαγάσα!
Ναι, αλλά σε βλέπω να ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τον υπάλληλο της χρονιάς και όχι για το το ποια εταιρεία θα βγει 1η...![]()
Εταιρεία δεν υποστηρίζεις (Ferrari) ή λανθάνω;
Και σε 20 χρόνια που ο Λεκλερκ θα ειναι 42, πάλι Ferrari θα είμαι (αν ζω στα 62 μου), θα θυμόμαστε ποιόν υπάλληλο είχαμε το 2019; 
panos2171 έγραψε:Άρα ήταν πιο αργός, οπότε γιατί να βραδυπορήσει τον Φέττελ που αποδεδειγμένα ήταν πιο γρήγορος;
sparticle έγραψε:
Το προσπερνάμε μάλλον ως αναμενόμενο, αλλά το πιο εντυπωσιακό σήμερα κατ' εμέ ήταν το πρώτο stint του Hamilton με τα κίτρινα. Αν έμενε πιο πίσω (όπως ο Bottas πχ) δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το VSC και δεν θα κέρδιζε. Άρα once again η τύχη είναι με τους ικανούς.
sparticle έγραψε:panos2171 έγραψε:Άρα ήταν πιο αργός, οπότε γιατί να βραδυπορήσει τον Φέττελ που αποδεδειγμένα ήταν πιο γρήγορος;
Πάντως το Σότσι είναι πίστα που όταν δύο μονοθέσια έχουν μικρή διαφορά σε ρυθμό, δεν προσπερνάς εύκολα και το drs τελικά δεν προσφέρει την αβάντα που βλέπουμε σε άλλες πίστες.
Ο Leclerc κρατήθηκε για αρκετούς γύρους πίσω από τον Vettel στο 1,2-1,4s και μετά προφανώς παράτησε την προσπάθεια (ή είχε διαλύσει τα ελαστικά του). Ο Vettel ηταν στον καθαρό αέρα από την αρχή, οδήγησε όντως πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι αν οι οδηγοί ήταν ανάποδα ότι θα ήταν πάλι ο Vettel πιο γρήγορος ή θα είχε τα ίδια θέματα που είχε κι ο Leclerc.
Και μια παρατήρηση δική μου, νομίζω ότι η Ferrari επηρεάζεται περισσότερο από τους άλλους όταν ακολουθεί από κοντά άλλα μονοθέσια.
Vettel vs Leclerc round two: Complete Ferrari Russian Grand Prix team radio transcript
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]