Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που ο από πάνω σκέφτεται να στολίσει δέντρο, τη στιγμή που εγώ σκέφτομαι που θα πάω αύριο για μπάνιο (απάντηση: στις Φλέβες)]

Major winter storm dumping snow in the Rockies
https://www.msn.com/en-us/weather/topst ... smsnnews11

Εικόνα

https://www.msn.com/en-us/weather/topst ... smsnnews11
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimsabas έγραψε:Ξεκίνησα απ' το Καβούρι, εκεί που είναι το νησάκι. Μισή ώρα απόσταση, το θωρηκτό κρατάει για πλάκα 6 χιλιόμετρα μέση.
Οι Φλέβες δεν έχουν τόσο όμορφη παραλία κι επίσης έχω δει να μαζεύετε διψήφιος αριθμός σκαφών. Άσε που είναι πιο ανοιχτό πέλαγος και κατά συνέπεια, πιο επικίνδυνα για τους ρομαντικούς του κουπιού.

Τι ώρα ξεκίνησες από το Καβούρι περίπου;
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που πήγα για μπανάκι στην Υδρούσα, ένα χαριτωμένο νησάκι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μου.
Μου αρέσει που το νέο καγιάκ αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπλοο σε δύσκολες συνθήκες. Πραγματικό παλικάρι!
Μου αρέσει που ο από πάνω σκέφτεται να στολίσει δέντρο, τη στιγμή που εγώ σκέφτομαι που θα πάω αύριο για μπάνιο (απάντηση: στις Φλέβες).ΕικόναΕικόνα
Ωραίος! Και με ένα πανάκι μπορείς να διανύσεις κ μεγαλύτερες αποστάσεις (όχι στα ανοιχτά όμως) κ πιο ξεκούραστα όταν αρχίζεις να το νιώθεις γαλέρα!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By sargus
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που σιγά σιγά χειμωνιάζει κ θα στολίσουμε δέντρο

Μου αρέσει η ηρεμία εκεί έξω...

Εικόνα

< >

Πάρα πολύ ωραία κατάσταση!
Άβαταρ μέλους
By edmond
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει που ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες σιγά σιγά.

Εδώ κάπου έχει πάρει το μάτι μου αντίστροφη μέτρηση για χμας.
Έλεος δηλαδή... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#607939 Έχουμε και το Halloween του Νεοέλληνα εδώ πέρα. Πρώτα θα δούμε κολοκύθες και μετά λαμπιόνια και Αηβασιληδες...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#607967 Editάροντας τα παραπάνω, πήγα πρίν λίγο σε γνωστό παιχνιδοκατάστημα(που σε λίγο θ' αρχίσει και αυτό countdown :iconcool: )
Μπαίνοντας πρώτη μούρη...χριστουγεννιάτικα :s_dunno . Παραμέσα καναδυό ράφια με κάτι απο μάγισσες και κολοκύθες. Κοντοστάθηκα σκεπτόμενος αν μέχρι τα Χριστούγεννα μεσολαβούν τίποτα αποκριές :s_dunno . Συνέχισα μέσα στην άγνοια μου. Ευτυχώς εδω μέσα ξεστραβώθηκα. :lol: . Μα τι άξεστος χωριάτης είμαι ρε πστη μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#608085 Χριστούγεννα δεν τα μπορώ καθόλου πια. Πάσχα ωραιότερη γιορτή μακράν.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
edmond έγραψε:Editάροντας τα παραπάνω, πήγα πρίν λίγο σε γνωστό παιχνιδοκατάστημα(που σε λίγο θ' αρχίσει και αυτό countdown :iconcool: )
Μπαίνοντας πρώτη μούρη...χριστουγεννιάτικα :s_dunno . Παραμέσα καναδυό ράφια με κάτι απο μάγισσες και κολοκύθες. Κοντοστάθηκα σκεπτόμενος αν μέχρι τα Χριστούγεννα μεσολαβούν τίποτα αποκριές :s_dunno . Συνέχισα μέσα στην άγνοια μου. Ευτυχώς εδω μέσα ξεστραβώθηκα. . Μα τι άξεστος χωριάτης είμαι ρε πστη μου

Τς τς τς!
Για σωστή ενημέρωση σε έξτρα γιορτές και πανηγύρια να ρωτάς βορειοελλαδιτες. Αλίμονο αν μέναμε μόνο σε χριστουγεννιατικα, πασχαλινά και καλοκαιρινά από τα Jumbo, και δεν γιορταζαμε το Oktoberfest πριν λίγες μέρες, στα τέλη του μήνα το Halloween και στα μέσα Μαρτίου την St Patrick's day. (Λίγο πριν τα πασχαλινά, τότε θα δεις κάτι πράσινα ψηλά καπέλα αν και συνήθως τα μπερδεύουν με τα αποκριάτικα)

Focusman91 έγραψε:Χριστούγεννα δεν τα μπορώ καθόλου πια. Πάσχα ωραιότερη γιορτή μακράν.

< Note >

Μόνο Χριστούγεννα στην Αυστραλία!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Focusman91 έγραψε:Χριστούγεννα δεν τα μπορώ καθόλου πια. Πάσχα ωραιότερη γιορτή μακράν.

< Note >

Λατρεύω Χριστούγεννα, ειδικά αν έχει κρύο-χιόνι. Το Πάσχα πολύ βλαχο-κιτς για μένα. Το κατσικάκι από την άλλη όμως... :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#608202 Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα, τρώω και τα πασχαλινά και τα χριστουγεννιάτικα. :lol:

Σαν το Πάσχα στο χωριό, στην αυλή με τις βόλτες στα σόγια και τα τσίπουρα πέρα δώθε δεν έχει βέβαια... :inlove: