Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
tazio έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
elteo έγραψε:Ωραίος ο νέος Chrome.

Σίγουρα πιο γρήγορος πάντως

Σας αρέσει ο Chrome ρε παιδιά; Λίγο που τον λειτούργησα σε παλιότερη έκδοση δεν ...

Μου αρέσει γιατί τον έχω στον υπολογιστή και συγχρονιζονται παντού σελιδοδείκτες, ιστορικό, κωδικοί, πρόσφατα κλεισμένες σελίδες κτλ..

Για μένα ο chrome πλέον είναι μονόδρομος για τις διάφορες δουλειές μου
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Είδα λίγο τι παίζει με το Note 4 που η αλήθεια είναι το είχα λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού μου για πιθανό αντικαταστάτη του G3 (όχι ότι το χρειάζεται, αλλά έτσι για την αλλαγή σε κάνα 6μηνο). Epic fail για άλλη μια φορά η Samsung την τελευταία 2ετία. Ντάξει δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν θα στερείται επιδόσεων, εμφανισιακά όμως είναι για τον πέοντα και πάλι. Συν οι αυξημένες διαστάσεις, χωρίς αύξηση μεγέθους της οθόνης. Αυτό πάλι πως το κατάφεραν? :s_dunno

Εχει όμως μεταλλικο πλαισιο. Δεν εισαι ευχαριστημένος από το G3 που θελεις να το σουταρεις στο 6μηνο?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#4930 Ναι το οποίο μεταλλικό πλαίσιο το κάνει 180γρ. Απόλυτα ευχαριστημένος είμαι απ' το G3 απλά κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω κι ένα Note και αυτό πρέπει να γίνει όταν το G3 θα έχει ακόμα αξία ώστε να χρειαστεί μικρή διαφορά για το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
By Άρης
Nick-K έγραψε:Αξίζει αγορά 2ης (κινέζικης μάλλον) μπαταρίας για Galaxy S4? Κρατάει καθόλου η θα πέφτει αμέσως? Επίσης υπάρχει κανένα θέμα γιατί έχω ακούσει πολλά και διάφορα κουφά περι εκρήξεων της συσκευής κλπ... :s_rofl :s_biggrin

Από τη στιγμή που έχει 12 ευρώ η αυθεντική, εγώ δε θα το σκεφτόμουν
https://www.skroutz.gr/s/4335277/Samsung-EB-B600BE.html

Μπαταρίες/ τροφοδοτικά/ φορτιστές laptop είναι κακή ιδέα να πάρεις no name
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#5170 Αγαπητοι συνandroidαδες, χρονια τωρα τρωγομαι για ταμπλετακι αλλα ποτε κανενα δε μου γεμισε το ματι,χωρις να απαιτει να μου αδειασει εντελως την τσεπη.
Σημερα ομως ειδα μια προσφορα του MM : Το asus memopad 7 ,το "καινουριο" ,99€
Ομολογω οτι δε το χρειαζομαι, απλα μ αρεσει σαν ιδεα και σαν γκατζετακι το ταμπλετ και θα ηθελα να εχω ενα να ξεκουραζω και το g2 εντος σπιτιου..Το συγκεκριμενο ειναι και σε κανονι τιμη,στα ιδια λεφτα παιζουν μονο διπυρηνα.Επισης στο νετ μονο καλα σχολια διαβαζω με καποια παραπονα περι αυτονομιας μονο..Ειναι φειλ με κινητο 5.2" να παω σε 7αρι ταμπλετ?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#5186 Kαι γω κάπως έτσι ήμουν πριν κανά μήνα. Έβλεπα προσφορές 7ιντσων tablet και είμουν ένα βήμα πριν το κλικ της αγοράς. Τελικά πρυτάνευσε η λογική. Με 5.5 ίντσες τηλέφωνο (δεν είναι μεγάλη η διαφορά με τα 5.2) κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα. άμα το καλοδείς. Οπότε ναι για μένα είναι fail και σίγουρα θα το μετάνιωνα. Tablet από 10 ιντσες και πάνω :rtfm: (είναι και corsair approved αν δε κάνω λάθος).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#5189 Δες για 8" με 4:3 αναλογία.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
QsisVTS έγραψε:
Για μένα ο chrome πλέον είναι μονόδρομος για τις διάφορες δουλειές μου

Αυτο ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#5280 Google has banned the privacy and security app Disconnect Mobile from the play store
https://www.eff.org/deeplinks/2014/08/blocking-consumer-choice-googles-dangerous-ban-privacy-security-app

The banned app, Disconnect Mobile, is designed to stop non-consensual third party trackers on Android (much like EFF's Privacy Badger does in Firefox or Chrome).
Άβαταρ μέλους
By spiros
leonp έγραψε:Google has banned the privacy and security app Disconnect Mobile from the play store
https://www.eff.org/deeplinks/2014/08/blocking-consumer-choice-googles-dangerous-ban-privacy-security-app

The banned app, Disconnect Mobile, is designed to stop non-consensual third party trackers on Android (much like EFF's Privacy Badger does in Firefox or Chrome).

υπαρχει και μολις το εγκατεστησα κανονικα.
Άβαταρ μέλους
By Alexis5
#5367 Εγω μετα απο ενα περασμα απο ενα κινεζικο 7"... ενα Galaxy Tab II 7.0.... Galaxy Tab III 8.0 κατεληξα στο Galaxy Tab Pro 8.4!
Αν και εχω δουλεψει 10αρια ταμπλετ φιλων... για την χρηση που θελω (αρκετη ωρα στο χερι..) τα 10αρια μου πεφτουν μεγαλα (βαρια) ενω το 8.4 ειναι οτι πρεπει!
Σαν κινητο εχω ενα ταπεινο Galaxy Core με 4.3" οθονη....
Άβαταρ μέλους
By Mark
#5847 Κι εγώ μετά από 2 7ιντσα tablet είμαι της άποψης πως αν το θέλει κανείς για να διαβάζει και κανένα έγγραφο ειδικά δεν αξίζει αν δεν είναι τουλάχιστον 8" και πάνω. Ένα 10" που δουλεύω τώρα είναι πολύ πιο άνετο.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
socratesn έγραψε:Αγαπητοι συνandroidαδες, χρονια τωρα τρωγομαι για ταμπλετακι αλλα ποτε κανενα δε μου γεμισε το ματι,χωρις να απαιτει να μου αδειασει εντελως την τσεπη.
Σημερα ομως ειδα μια προσφορα του MM : Το asus memopad 7 ,το "καινουριο" ,99€
Ομολογω οτι δε το χρειαζομαι, απλα μ αρεσει σαν ιδεα και σαν γκατζετακι το ταμπλετ και θα ηθελα να εχω ενα να ξεκουραζω και το g2 εντος σπιτιου..Το συγκεκριμενο ειναι και σε κανονι τιμη,στα ιδια λεφτα παιζουν μονο διπυρηνα.Επισης στο νετ μονο καλα σχολια διαβαζω με καποια παραπονα περι αυτονομιας μονο..Ειναι φειλ με κινητο 5.2" να παω σε 7αρι ταμπλετ?

Εγώ που έχω κινητό στις 4 ίντσες να το πάρω? Τρέχει καλά?
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#6093 Οσο το εχω ψαξει απο χθες,σ αυτα τα λεφτα(99€) δε βρισκεις κατι καλυτερο σιγουρα.Σε ολα τα ριβιου παει σφαιρα ,ενω και με βαρια παιχνιδια καλα τα παει.Διαβαζω πολυ καλα λογια ακομα και για την εμφανιση-ποιοτητα της συσκευης.Τωρα για τις ιντσες,αν ηταν 8αρι σιγουρα θα ηταν καλυτερα,απο κει και περα ειναι θεμα προτιμήσεων και απαιτησεων :)
Υποψιν οτι αυτο της προσφορας ειναι η εκδοση με τα 2mp πισω και τα 0.3 μπροστα καθως κ οτι η συσκευη δεν εχει αισθητηρα για αυτοματη προσαρμογη της φωτεινοτητας.
Προσωπικα λεω σημερα να πεταχτω να το δω απο κοντα κ αν με ικανοποιησει μαλλον θα το παρω δεδομενου οτι ως τα 150€ δε παιζει κατι πολυ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#6096 Επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο για να πάω,ενημέρωσε αν μπορείς.Εγώ το σκέφτομαι.Διαβάζω ότι η intel έχει ακόμη κάτι θεματάκια ασυμβατότητας αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει.Αυτό που με φοβίζει είναι ότι σε πολλούς έχει βγει off το touchpad και κυρίως το ότι μιλάνε για wifi που δεν πιάνει καλό σήμα! Αυτό το τελευταίο ειδικά :s_dunno