Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#60643 Μεσω teamviewer δεν γινεται δουλεια; Ειναι και οι εκλογες μπροστα, που να τρεχεις...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#60645 Αν τα λεφτά δεν είναι θέμα, γιατί πρέπει να βρεθεί ένας που να γνωρίζει όλα αυτά (κάτι αρκετά δύσκολο, για να μην πω κάτι άλλο...). Προσλαμβάνεις 2-3 και είσαι άρχοντας ό,τι και να προκύψει.
Λέω εγώ τώρα, αλλά μην μου δίνετε σημασία, αφού δεν είμαι και tryphon approved...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60650 Αδυνατο δεν ειναι τιποτα.
Απευθυνομαστε στο global market, πιστευεις οτι δεν υπαρχει στον κοσμο ολο ατομο που ειναι εμπειρο σε αυτα;

Εχω ηδη μερικους Ινδους Ασιατες κτλ μεσα απο τα γραφεια που εχει το Agency για τετοιες περιπτωσεις, απλα θελουνε 4-6 εβδομαδες για να ερθουνε εδω, και δεν γινεται να αργησουμε τοσο. Θελω ΕU πολιτη που ειναι eligible to work αμεσα η Αμερικανο που επισης μπορουμε να παρουμε αμεσα.ι τετοιο

Τωρα γιατι ενα αντι 2,3 η 1000, προφανως και υπαρχουνε λογοι που δεν το επιτρεπουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#60653 Σωστά, πού να συνεννοηθείς με 100 Ινδούς... :innocent:
Βάλε και το πρόβλημα να βρεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο για 2 μήνες για όλο το τσούρμο, πρόβλημα.
Τέσπα, εγώ δεν γράφω άλλο, αφού δεν έχω τα προσόντα, ας μιλήσει κάνας ΙΚΕς ή κάνας Μγιάκοβος. :s_biggrin

Αν πάντως δεν δεχτούν οι εν λόγω, εγώ προτείνω τον Αμερικάνο που είναι σίγουρη λύση. Όταν πρόκειται για τόσο σημαντικό project, δεν παίζεις με κάποιον άγνωστο.
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:εσβησα την εξηγηση του money is not an issue γιατι θα αρχιζαμε την π@π@ρολογια

υποψηφιο εχω απλα ειπα μπας και δωσουμε κανα φραγκο Ελλαδα.
focus on that

Αν θελεις για 2 μηνες μονο υπαρχει καποια συγκεκριμενη δουλεια να κανει αρα τι τα θελεις όλα τα σκιλς μαζεμένα;
Περιεγραψε τι είναι το προζεκτ και παρε καποιον που να εχει κανει παρομοια.

Σοβαρος developer δεν προκεται να ερθει για 2 μηνες στην Βιεννη γιατι είναι τοσο μικρο σε διαρκεια συμβολαιο. Συνηθως κανουν συμβολαια τουλάχιστον για 1 χρονο, ποιο συνηθες αν δεν εχει προοπτικες για 2-3 δεν προκειται να ασχοληθουν.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60656 Δεν ξερω κατα ποσο αντιλαμβανεστε τι προσφορα σε μυαλα υπαρχει απο Ασια-Ινδια μερια καθως και ποσο ορεξη/διαθεση εχουνε να αρπαξουνε την οποια ευκαιρια.

Τα λεφτα που παιζουνε σε τετοια assignments για αυτους ειναι μοναδικη ευκαιρια, ερχονται κολυμποντας αμα χρειαστει.
Επιπλεον οσο πιο πολλες πορτες ανοιγεις , τοσο καλυτερα. Μια ευκαιρια να δειξουνε την αξια τους και να ανοιξουνε πορτες για πολυ κοσμο εχει αξια ανεκτιμητη.

Καμια σχεση με την ευρωπαικη (και ειδικα την ελληνικη) κουλτουρα που θεωρει πολλά πράγματα δεδομένα....
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60662 Εχεις δικιο οτι εχουνε ιδιαιτερο API , και δεν ειναι παντα η πρωτη προτιμηση
παρολαυτα, εχουνε το πλεονεκτημα των αριθμων/ποσοτητας
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Εχεις δικιο οτι εχουνε ιδιαιτερο API , και δεν ειναι παντα η πρωτη προτιμηση
παρολαυτα, εχουνε το πλεονεκτημα των αριθμων/ποσοτητας

Εχω 18 χρονια εμπηρεια με Ινδους developers, εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτημα τους που θα το καταλαβεις αν δουλεψεις λιγο μαζι τους, απο οτι καταλαβαινω μολις τωρα αρχιζεις να τους χρησιμοποιεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:Δεν ξερω κατα ποσο αντιλαμβανεστε τι προσφορα σε μυαλα υπαρχει απο Ασια-Ινδια μερια καθως και ποσο ορεξη/διαθεση εχουνε να αρπαξουνε την οποια ευκαιρια.

Τα λεφτα που παιζουνε σε τετοια assignments για αυτους ειναι μοναδικη ευκαιρια, ερχονται κολυμποντας αμα χρειαστει.
Επιπλεον οσο πιο πολλες πορτες ανοιγεις , τοσο καλυτερα. Μια ευκαιρια να δειξουνε την αξια τους και να ανοιξουνε πορτες για πολυ κοσμο εχει αξια ανεκτιμητη.

Καμια σχεση με την ευρωπαικη (και ειδικα την ελληνικη) κουλτουρα που θεωρει πολλά πράγματα δεδομένα....

Για την δική σου θέση γιατί δεν προτιμήθηκε κάποιος Ινδός/Ασιάτης; Τόσο μοναδικά ταλέντα έχεις; :hmmm:
Αλήθεια, τι από τα παραπάνω που ζητάς γνωρίζεις και πώς μπορείς εσύ να κρίνεις πως έχει κάποιος όντως τα προσόντα; :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By vengas
#60677 Ινδό για Front End? :s_sarcastic :s_rofl
σε Back End είναι καλοί, αλλά κάνουν άλλες |λογοκρισία| σε άλλα θέματα(όταν λέω |λογοκρισία| δεν εννοώ λάθη ή κακό κώδικα)

Η εταιρία που έφτιαξε αυτό --> http://www.statek-psychologia.pl/#pageName=oferta
σας κάνει?