Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Bayern7 έγραψε:Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την άνοδο του από την Α2 στην Α1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. :)
Αλλά επιμένω να μου πεις ξεκάθαρα την απορία σου. Σε τρώει να σου πω αν ο κανονικός ολυμπιακός θα παίξει Α2 για την ρετσινιά ή με ρωτάς για το πρακτικό του θέματος;

Για το πρακτικό του θέματος:
ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 1 ΑΦΜ???
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και 26 Σεπ 2019, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
vasilis έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
vasilis έγραψε:Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την άνοδο του από την Α2 στην Α1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. :)
Αλλά επιμένω να μου πεις ξεκάθαρα την απορία σου. Σε τρώει να σου πω αν ο κανονικός ολυμπιακός θα παίξει Α2 για την ρετσινιά ή με ρωτάς για το πρακτικό του θέματος;

Βασίλη χαρά στο κουράγιο σου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την άνοδο του από την Α2 στην Α1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. :)

Όπως έχει και φέτος. :)
Φέτος πόσα ΑΦΜ έχουμε;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Corto Maltese έγραψε:Κόψε κάτι. Πως θα πάτε; Όπως πήγε και φέτος η Λάρισα/Ερμής Αγιάς στην Α1. Wild card.
Χαχαχαχαχα έτσι

Μπορεί να πάμε και με προεδρικό διάταγμα να σκάσουν τα βαζελια.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:1 ΑΦΜ
1 Ομάδα
Δεν είμαι ούτε λογιστής ούτε νομικός να τα ξέρω αυτά.
Ότι ακριβώς συμβαίνει φέτος θα συμβεί και όταν καθαρίσει η κόπρος.
Λογικά για να το κάνουν φέτος, θα γίνεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν κατέχω
Άβαταρ μέλους
By gianik
Bayern7 έγραψε:.....
Αλλά αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου, νομίζει ότι μέχρι να καθαρίσει το τοπίο στην ελληνική ομοσπονδία, το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα έχει αλλάξει και δεν θα τίθενται τέτοια ζητήματα.

εδώ κύριοι είναι το ζουμί ... :lol:
Λαγός του jordi ειναι ο γαύρος.... Σε λίγα χρόνια σκοπό έχει να διαλύσει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα....
Αυτός ο Ceo , ο οποίος έχει το πιο πετυχημένο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ , στο οποίο οι ομάδες έχουν χεστεί στο τάληρο.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Bayern7 έγραψε:μέχρι να καθαρίσει το τοπίο στην ελληνική ομοσπονδία, το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα έχει αλλάξει και δεν θα τίθενται τέτοια ζητήματα.

^
Αυτό.

Κι εγώ πιστεύω ότι όταν πια ξεβρωμίσει η ομοσπονδία, θα είναι αργά, καθώς οι καλές ομάδες θα έχουν αφήσει τα εθνικά πρωταθλήματα. Ήδη 34 αγώνες στην κανονική περίοδο της Euroleague είναι πάρα πολλοί.
Όσο για τη χορηγία, είναι ανέκδοτο, όπως ανέκδοτο είναι και τα τηλεοπτικά.

Να προσθέσω επίσης ότι 14 ομάδες στην Α1 έιναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. 8-10 είναι ΙΣΩΣ sustainable και ΙΣΩΣ οι μεγάλες ομάδες να είχαν ένα κάποιο κίνητρο να παραμείνουν. Για το ονόρε κυρίως, αλλά λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#606362 +2.

Σχεδόν νομοτελειακά θα συμβεί αυτό, η Ευρωλίγκα έχει μακράν το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ και εκθετικά μεγαλύτερη διαφημιστική πίτα από τα εγχώρια, ειδικά το γιουνανιστικό.

Τα εγχώρια θα μείνουν ως φυτώρια ταλέντων και "αρχείο" κάποιων ρομαντικών πτυχών του αθλήματος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
gianik έγραψε:Λαγός του jordi ειναι ο γαύρος.... Σε λίγα χρόνια σκοπό έχει να διαλύσει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα....

Μακάρι να γινόταν αυτό, αλλά που... Ή έστω να έμπαιναν οι ομάδες κατευθείαν στα play-off γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απολύτως ενδεικτικό της ευφυΐας του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το βασικό πρόβλημα είναι ΦΥΣΙΚΑ ο Μπερτομέου γιατί το θέμα είναι πως η ACB είναι η μόνη βιώσιμη εθνική λίγκα και δεν έχουν καμία όρεξη να τη διαλύσουν. Θα διαλυθεί από μόνη της βέβαια, όταν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα γίνουν 20 ή και παραπάνω και όλοι θα καταλάβουν ότι δεν τους προσφέρει απολύτως τίποτα η συμμετοχή στις regular season των χωρών τους. Θα δώσει πχ ο γάβρος 34 παιχνίδια regular, ο βάζελος 34 και 26 προπονήσεις εσωτερικού και η Μπαρτσελόνα 34 και 38 εσωτερικά, τα 20 τουλάχιστον ζόρικα. Δεν πα να πήρανε Αμπρίνες, Μίρο και Λεμπρόν Τζέιμς; Υπάρχει θέμα όπως και να το δούμε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#606369 Τι κωλοπιλάλα αυτοί οι βάζελοι να προστατέψουν το εγχώριο μπάσκετ :shifty:
Και τι ενδιαφέρον για τις διαδικασίες ανόδου στα εθνικά πρωταθλήματα :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Τι κωλοπιλάλα αυτοί οι βάζελοι να προστατέψουν το εγχώριο μπάσκετ :shifty:
Και τι ενδιαφέρον για τις διαδικασίες ανόδου στα εθνικά πρωταθλήματα :shifty: :shifty:

ενώ οι Αφοί αυγουλομάτηδες και ο πύρινος λαός από πίσω πρωτοπόροι στην Ευρώπη...
Σου λένε , σε λίγα χρόνια εκεί πάει το πράγμα , ας κάνουμε εμείς την αρχή από φέτος.. :lol:

ρε τα θέλετε και τα λέτε;;;;

οι δημοσιογράφοι του λιμανιού ένα ολόκληρο καλοκαίρι μας τα έκαναν μπαλόνια , ότι θα σβήσει το πρωτάθλημα χωρίς την ΚΑΕ Φιλοθέη ,που θα βρεθούν χορηγοί κλπ... :lol:

υ.γ
μην ξεχάσω : No Politica. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#606372 Το πρωτάθλημα είχε σβήσει από πριν γιανίκ μου, ας το παραδεχθούμε μπας και περάσουμε στο επόμενο στάδιο του grief για το νεκρό ΕΛ μπάσκετ.

Εκτός κι αν θεωρείς ότι τα μόνιμα playoffs μεταξύ των απαταιώνιοι ήταν κάτι το ελκυστικό από οποιαδήποτε άποψη (χορηγιών, θεάματος etc.).

Για να μην αναφερθώ στο ότι τα παιχνίδια δεν ΕΛΗΓΑΝ εάν δεν έρχονταν τα πράγματα ομαλά για την αγαπημένη μας ομάδα... να κατεβαίνω ΣΕΦ να για μου γαμήσουν τη βραδιά κάποιοι ετσιθελικά;
Ούτε για αστείο μάγκες, τσάο. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#606431 Με μπερδεύεις με οπαδό, έγραψα ξεκάθαρα ότι αναφέρομαι στο ΣΕΦ και ότι δε θα κάτσω να μου γαμάει τις βραδιές ο οποιοσδήποτε.

Συνεχίστε να βλέπετε με χρωματιστά γυαλάκια και να αναρωτιέστε γιατί ψοφάνε τα έρμα. :iconcool: