Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#60307 Όπως καταλαβαίνεις έχω κι εγώ εικόνα και μάλιστα της Θεσσαλονίκης και όχι της Αθήνας όπως εσύ. Το άρθρο ήταν για την Θεσσαλονίκη. Σε εσάς είναι πάντοτε καλύτερα τα πράγματα.

ΥΓ: Προσλήψεις... προσπαθώ να θυμηθώ ποια χρονολογία ήταν όταν άκουσα γνωστό ή συνάδελφο να έκανε τελευταία φορά προσλήψεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
By spiros
#60312 ναι ρε Δια, τα τελευταια 10 χρονια ακουμε την ιδια γκρινια. Ε λοιπον σου λεω πως αν τα νουμερα τους ειναι αληθινα θα επρεπε να εχουν κλεισει ολοι οσοι δεν δουλευαν με 1000% κεδρος στον τζιρο τους. :lol:

ναι η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη για ολους, αλλα παντα τα ιδια ελεγαν.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#60317 Τέτοιες έρνευνες δεν τις πιστεύω ούτε εγώ γιατί πολλά συμφέροντα κρύβονται από πίσω. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα πάντως που ήμουν Θεσσαλονίκη στην Τσιμισκή δε χωρούσα να περάσω από τον κόσμο και οι περισσότεροι κρατούσαν σακούλες οπότε μάλλον καλά τα πήγαν τα καταστήματα, μπορεί στα ίδια με πέρυσι αλλά όχι χειρότερα. Α, και από τα ΚΤΕΛ μέχρι τα δικαστήρια έκανα μισή ώρα λόγω κίνησης. :help:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#60318 Δεν είναι δύσκολο να έχεις κάθε χρόνο 20% κάτω στον τζίρο σου. Ξέρω επιχειρήσεις που κάνουν ετήσιο τζίρο το 1/10 που έκαναν πριν 10 χρόνια. Πως κρατιούνται ακόμα; Απολύσεις, μειώσεις σε πάγια και αποθεματικά, φέσια σε κράτος και προμηθευτές κλπ. Είναι τα λεγόμενα ζόμπι που όταν σου χτυπούν την πόρτα για να αγοράσουν τους δίνεις μια εξωπραγματική τιμή για να μην πάρουν εμπόρευμα και χάσεις τα λεφτά σου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#60377 Για του επιβλέποντες μηχανικούς που λειτουργούν ως εξωτερική συνεργάτες υπάρχει αναρτημένο κοστολόγιο για

α)εκτός έδρας οδοιπορικά
β)χρόνος επίβλεψης έργου πέραν του 7,5ώρου
β)εργατοώρες μελέτης πλέον της επίσκεψης στο έργο

?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60618 Εχουμε front end UI developer ΔΥΝΑΤΟ?
ψαχνω εναν για να τον παρουμε με external contract 2 μηνες (time boxed) , hired gun, θα ερθει Βιεννη, θα καθαρισει, θα τα παρει και τελος
αλλα οταν λεω δυνατο, εννοω ΠΟΛΥ δυντο. Money is not an issue....

ΠΟΛΥ καλος στα:
HTML5, QUNIT, jQuery, indexedDB, Grunt/Bower, GIT, JavaScript, EmberJS, skills in OOD and front-end UI design patterns using SPA
Καλο θα ειναι να ξερει και λιγο απο τα κατωθι
C#, .NET, WCF, WEBAPI, MVC3/4/5, Enterprise Library , EF (or NHibernate is also ok), TFS, SQL Server, Visual Studio

(btw θα τεσταριστει live remotely in advance )

εχω βρει εναν Αμερικνο που ειχαμε χρησιμοποιησει και παλιοτερα που ειναιθ αστερι, πιθανως θα ερθει αυτος αν δεν βρω κατι αλλο asap.
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#60624 Είναι necessary να είναι knowledgable σε ΟΛΑ αυτά; Αν ας πούμε είναι top gun σε HTML5, GIT, EmberJS και μπορεί να work on the rest, εκτός του Grunt/Bower στο οποίο είναι complete stranger. Θα είναι απαγορευτικό αυτό το issue; Nομίζω είναι almost impossible να βρεις IT expert σε όλους αυτούς τους τομείς in a short time στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι δε, να έχει ήδη work contract με κάποια company εδώ, οπότε θα είναι no go το να διακόψει για 2 μήνες και να πάει Αυστρία. Νο way ο current employer του να δεχτεί κάτι τέτοιο, με given το ότι o συγκεκριμένος εργαζόμενος ήδη θα παίρνει πολύ δυνατό salary.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#60625 Αφού λέει Money is not an issue, δηλαδή μιλάμε για 20+ χιλιάρικα το μήνα τουλάχιστον, μπορεί άνετα να τα βρεί όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#60629 Κατσε μωρε cavallino, δολοφονο θελει ο ανθρωπος, τι IT μας λες τωρα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60631 οσο πιο πολλα ξερει τοσο πιο καλα
απο εκει και περα βλπουμε τι ξερει και συγκρινουμε τι options εχουμε αναμεσα στου υποψηφιους
τα λεφτα αναλογως επισης του επιπεδου του

βρειτε ενα αστερι και απο λεφτα θα ειναι καλυμενος, μην ανησυχει .
focus on the skills.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#60635 Χρειάζεται να γνωρίζει και εγγλέζικα ή κάποιαν άλλη ξενική γλώσσα?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60636 post deleted απο εμενα γιατι θα κανει derail την κουβεντα
Τελευταία επεξεργασία από KiloMeater και 10 Ιαν 2015, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
IKE έγραψε:Χρειάζεται να γνωρίζει και εγγλέζικα ή κάποιαν άλλη ξενική γλώσσα?

αγγλικα , business proficiency
Άβαταρ μέλους
By IKE
#60638 Ε βάλτε αγγελία στο linkedin με μισθό 1.3μύρια για 2 μήνες, όλο και κάτι θα βρεθεί.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#60642 εσβησα την εξηγηση του money is not an issue γιατι θα αρχιζαμε την π@π@ρολογια

υποψηφιο εχω απλα ειπα μπας και δωσουμε κανα φραγκο Ελλαδα.
focus on that