trident1971 έγραψε:Red Garland έγραψε:trident1971 έγραψε:Συνεχιζεις να συγκρινεις διαδηλωσεις με ΦΟΝΟΥΣ και ριχνεις τη μπαλα στην εξεδρα, αλλα εγω ειμαι ο εγκαθετος.![]()
Σου θυμιζω οτι πριν καποιο καιρο κατι ΤΟΜΑΡΙΑ αποκεφαλισαν ενα στρατιωτη στην Αγγλια, μαλλον θα το εκαναν επειδη ηταν ακομβιωτος ε?![]()
2 garlands 1 cup, συνεχισε ετσι.
ας δούμε τι έγραψα-->Red Garland έγραψε:Όποιος έχει πάει να πει "βλάσφημη" κουβέντα για την επίσημη θρησκεία τον έχει φάει το μαύρο "χώμα". Θεατρικές παραστάσεις κατεβαίνουν, πίνακες κατεβαίνουν(βλ. Βενιζέλος), ιδιοκτήτες σελίδων FB διώκονται.
Όπως μπορεί κανείς να δει, επεξηγώ στην επόμενη πρόταση τι σημαίνει το μαύρο "χώμα" το οποίο είναι σε εισαγωγικά (--> " ").
Τώρα εσύ που είδες ΦΟΝΟΥΣ και εκτελέσεις το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων.
Υ.Γ
Η μόνη κατανόηση που σου δείχνω βασίζεται στο γεγονός ότι δεν έχεις προλάβει τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη.
Ασε τη γραμματικη του Τριανταφυλλιδη, γιατι ακομα αιμορραγει το ορθό σου, αν και τα εσβησαν οι mods.
Οταν το ΘΕΜΑ της κουβεντας ειναι οι ΦΟΝΟΙ και εσυ γραφεις τα παραπανω συγκρινοντας τους εδω "ταλιμπαν" και το τι κανουν, θελοντας να δειξεις οτι "και εδω δεν παμε πισω οι θρησκοληπτοι καταπιεζουν" δε χρειαζονται επικλησεις στη γραμματικη για να φανει οτι εχεις πει βλακεια.
Παρε και την απαντηση του liostemi για επιδορπιο.
Εγώ να την αφήσω τη γραμματική, γιατί την έχω διαβάσει και μια φορά, εσύ που δεν την έχεις δει στη ζωή σου πάρτην μπας και μάθεις τίποτα.
Αυτά παθαίνεις όταν ΧΩΝΕΣΑΙ σε μια κουβέντα που δεν παρακολουθείς. Πάρε τον liostemi αγκαλίτσα και πάτε στο πρώτο ποστ του fubar που σχολίασα να δείτε πως αναφερόμουν στην ΕΛΛΑΔΑ και στο κατά πόσο τα σκίτσα τύπου Charlie είναι αποδεκτά από εμάς τους Έλληνες.
Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο γελοίο είναι να βάζει ο άλλος εισαγωγικά, να σου εξηγεί ότι το λέει μεταφορικά, να έχει δώσει ήδη παραδείγματα του τι εννοεί και ΕΣΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ να τα παίρνεις με το ζόρι κυριολεκτικά και να συγκρίνεις από μόνος σου με περιπτώσεις στην Αγγλία.
Είχες δεν είχες το τερμάτισες το κοντέρ.

και ο ηλιθιος νεκροι, οπως και τα 2 αδερφια της πρωτης επιθεσης.
Δηλαδή αυτοί που υπήρξαν οι γονείς τους και οι παππούδες τους θύματα της αποικιοκρατίας , που έμαθαν στο σχολείο τους στην Αφρική και την Ασία ότι πρόγονοι τους ήταν ο Αστερίξ και ο Οβελίξ