Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
1
10%
2
20%
2
20%
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι απαιτουσε ο Διας απο τη συμπεριφορα του και τι κακο εκανε.

Ένας απλός οπαδός της Ferrari είμαι, άρα δεν είμαι σε θέση να απαιτώ τίποτα. Με ενόχλησε απλά ότι η Ferrari έκανε την τιμή σε έναν 21χρονο να τον κάνει οδηγό της και χάρη στο μονοθέσιο που του έδωσε να κερδίσει 2 αγώνες και αυτός να έχει το θράσος να λέει στον μηχανικό του "θα τα πούμε μετά εμείς...". Σιγά ρε πιτσιρίκο μη μας βάλεις να πάρουμε και κάμψεις... ποιος νομίζεις πως είσαι; :svivhaha: Τον πάω πολύ, αλλά αν αρχίσει και γίνεται "Αλόνσο", απλά του κόβεις τον κώλο!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Εγώ πιστεύω ότι θα του εξηγήσουν μετά πως δεν υπήρχε πρόθεση για undercut, αλλά ήταν τυχερός ο Φεττελ να έχει 11 δευτερόλεπτα διαφορά και μπόρεσε να πιέσει, ότι για αυτόν δεν υπήρχε η δυνατότητα και αφού έκαναν το 1-2, τέλος καλό όλα καλά.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#605689 Νομιζω οτι αυτο που ειπε ηταν αυτο που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε που δεν ειναι ενας νο2 οδηγος οντας σαφως πιο αργος απο το νο1 μιας ομαδας.

Επι της ουσιας δε δημιουργησε κανενα προβλημα και ξαναλεω δεν ειναι η πρωτη φορα φετος που συμβαινει κατι τετοιο.

Εχασε νικη, καθαρα και μονο απο αυτο, δεν ειναι αμελητεο.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
REALZEUS έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι απαιτουσε ο Διας απο τη συμπεριφορα του και τι κακο εκανε.

Ένας απλός οπαδός της Ferrari είμαι, άρα δεν είμαι σε θέση να απαιτώ τίποτα. Με ενόχλησε απλά ότι η Ferrari έκανε την τιμή σε έναν 21χρονο να τον κάνει οδηγό της και χάρη στο μονοθέσιο που του έδωσε να κερδίσει 2 αγώνες και αυτός να έχει το θράσος να λέει στον μηχανικό του "θα τα πούμε μετά εμείς...". Σιγά ρε πιτσιρίκο μη μας βάλεις να πάρουμε και κάμψεις... ποιος νομίζεις πως είσαι; :svivhaha: Τον πάω πολύ, αλλά αν αρχίσει και γίνεται "Αλόνσο", απλά του κόβεις τον κώλο!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Νομιζω οτι αυτο που ειπε ηταν αυτο που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε που δεν ειναι ενας νο2 οδηγος οντας σαφως πιο αργος απο το νο1 μιας ομαδας.

Επι της ουσιας δε δημιουργησε κανενα προβλημα και ξαναλεω δεν ειναι η πρωτη φορα φετος που συμβαινει κατι τετοιο.

Εχασε νικη, καθαρα και μονο απο αυτο, δεν ειναι αμελητεο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#605693 Το νεαρόν της του ηλικίας εξηγεί αρκετά πράγματα, αλλά όταν έχεις φτάσεις εκεί που έχεις φτάσει επειδή ανήκεις στην Ferrari, κάνεις τουμπεκί!!! Δεν είναι ο μόνος ταλαντούχος, απλά πολλοί άλλοι δεν είχαν για νονό τον μακαρίτη τον Bianchi, για να τους φέρει σε επαφή με την σπουδαιότερη ομάδα της F1... Πάνω στο heat of the moment λέγονται και τέτοια, αλλά από εδώ και πέρα ας σκέφτεται καλύτερα. Δεν θέλει κανείς να τον δει να γίνεται ανεπιθύμητος από όλες τις ομάδες, όπως έγινε ο Αλόνσο...
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 22 Σεπ 2019, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#605703 Ο Αλονσο στην Ινδιανοπολη του 2007 διαμαρτυροταν σαν το Λεβεντη στη θρυλικη εκπομπη, κουνωντας τα χερια στα πιτ της Μακλαρεν γιατι...

Ενω ηταν πισω απο το Λουη ο οποιος ειχε παρει και την πολ, ο Λουης επαιξε μια πολυ ωραια και καθαρη αμυνα, χωρις να κανει τιποτα το βρωμικο.

Δεν ηταν σε καμια περιπτωση Αλονσικη η αντιδραση του Λεκλερκ, ενω ακομα και ο Ισπανος με τα χρονια μαλακωσε αρκετα για να ειμαστε δικαιοι.

Αυτο δε σημαινει οτι και στο μελλον θα ειναι λογικος ο μικρος, μπορει να μαλακιστει και αυτος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#605705 Μαλάκωσε ο Αλόνσο μόνο στην McLaren την δεύτερη φορά, γιατί από όπου έφυγε ήταν περίπου , persona non grata

Edit. Ακόμα όμως και την δεύτερη φορά με τα σχόλια για τον κινητήρα της Honda έκαναν τους Γιαπωνέζους να μην θέλουν να του δώσουν κινητήρα στα CART

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#605707 Εδώ ο Δίας σας γράφει ότι είναι μόνο ένας απλός οπαδός της Φερράρι,και εσείς μετά κάθεστε καί απαντάτε σοβαρά στις τρολλιες για Ναντο. Θλίψη για το επίπεδο του τοπικού.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Yugo_para_siempre έγραψε:Δεν ηταν σε καμια περιπτωση Αλονσικη η αντιδραση του Λεκλερκ

Αλίμονο, όχι! Απλά αυτές τις αντιδράσεις τις κόβεις από την αρχή για να μην φτάσει καμιά μέρα μέσα στην Monza να σου λέει "F2 engine". :iconcool:

g8777 έγραψε:Εδώ ο Δίας σας γράφει ότι είναι μόνο ένας απλός οπαδός της Φερράρι

Το έμαθες ρε μπαγάσα ότι είμαι στο ΔΣ, ε; Με ξεσκέπασες... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Νίκος Παππάς έγραψε:
Edit. Ακόμα όμως και την δεύτερη φορά με τα σχόλια για τον κινητήρα της Honda έκαναν τους Γιαπωνέζους να μην θέλουν να του δώσουν κινητήρα στα CART

Νομίζω περισσότερο με τη McLaren ήταν το πρόβλημα και όχι με τον Alonso.

Επίσης, "CART"; What year is it? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mikeerfol έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Νομίζω περισσότερο με τη McLaren ήταν το πρόβλημα και όχι με τον Alonso.

Επίσης, "CART"; What year is it?
Έτσι τα λέγανε στον καιρό μου, θες κάτι;

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#605724 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, μεγάλη εμφάνιση, επιτέλους τρία σερί Σαββατοκύριακα που η Ferrari κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και ειδικά σε αυτό το GP και με το παραπάνω.

Περιμένω από το γραφικό και μεγαλύτερο γκρουπ οπαδών του σπορ (τους... αντι-φερραρι), σύντομα να αρχίσουν τις υπεραναλύσεις για το πώς η Ferrari κλέβει με κάποιον μαγικό τρόπο στους κανονισμούς και νικάει. Η μεγαλύτερη αναλογία τροπαίων-κλάψας (aka Hamilton) ήδη το πέταξε για όσους ήταν παρατηρητικοί με το που βγήκε από το μονοθέσιο το Σάββατο "δεν ξέρω από πού βρήκε αυτό το ρυθμό η Ferrari". Δεν θα αργήσει η ενορχήστρωση των εμετικών μήντια να γράφουν πάλι τα άγραφα, με χειρουργικής ακρίβειας σχόλια από Χόρνερ και Βολφ για πρωτοσέλιδα. Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

Στο μεταξύ αυτό που έγραψε ο Bayern δεν είναι να περνάει στα ψιλά. Ούτε στον Μπαρικέλο δεν έχουν πει να πάει σέρνοντας ένα γύρο για να βγει μπροστά του ο Σουμάχερ. Η Μερσέντες έχει τον Μπότας περίπου 3ο με 4ο οδηγό, πάντως ούτε καν για 2ο. Να την χαίρεστε οι οπαδοί της.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ της Ferrari έκαναν εξαιρετικό Σαββατοκύριακο, ωστόσο, ο Leclerc κέρδισε στα σημεία, κυρίως με το γύρο του χτες. Pole στη Σιγκαπούρη είναι μισή νίκη και κάτι παραπάνω, άρα δικαίως έχει μια πικρία. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δύο δεν έκανε καλύτερο αγώνα από τον άλλον σήμερα και απορώ πώς το βλέπετε κάποιοι αυτό για τον Vettel. Επειδή πέρασε ένα γύρο νωρίτερα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως θα περνούσε; Ή μήπως επειδή ρίσκαρε τα πάντα με τον Gasly, ενώ δεν απειλούνταν ουσιαστικά από κανέναν; Από όλους τους πρωτοπόρους που ξεμπέρδεψαν με τα αργότερα αυτοκίνητα, ήταν ο μόνος που πήρε τέτοιο ρίσκο και είχε και επαφή. Τέλος καλό, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν με ένα πιθανό κλατάρισμα σε εκείνο το σημείο...

Πολύ πολύ καλύτερο αποτέλεσμα που κέρδισε ο Vettel, έτσι έχουμε δύο ευτυχισμένους οδηγούς στην ομάδα! Παρόλα αυτά συνεχίζω να βλέπω μια "ψύχρα" στα πανηγύρια με τον Γερμανό. Προφανώς δεν είναι νίκη στην Μόνζα, αλλά ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα τελικά πανηγυρίζεται σχετικά ήπια.

Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση φυσικά ότι έγινε εσκεμμένα από τη Ferrari, ήθελαν μάλλον να φτάσουν πιο μακριά αρχικά αλλά τελικά προσπάθησαν να πιάσουν στον ύπνο τον Hamilton, όπως και έγινε. Ο ρυθμός του Leclerc στο πρώτο stint ήταν υπερβολικά αργός και το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς, θα ήταν να τον ενημερώσουν να ανεβάσει ρυθμό στο inlap του. Τα ελαστικά λογικά είχαν ακόμα λίγη ζωή, αλλά δεν μάθαμε αν έκανε τόσο αργό inlap από επιλογή ως συνέχεια του ίδιου ρυθμού ή από κάποιο λάθος. Δεν ξέρω αν του είπανε και να πιέσει κιόλας, ή απλώς τον τράβηξαν μέσα ξαφνικά βλέποντας πόσο γρήγορα γυρνάει ο Vettel. Κοινώς, η Ferrari έπιασε στον ύπνο και τον εαυτό της! Όλα τέλεια, 1-2 και οι Μερσέντες πίσω 4-5!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#605728 Εγώ αντιθέτως sparticle ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ. Ήταν αναμενόμενο όταν νομοτελειακά έρθει η σειρά της Φοράδας να κάτσει στον θρόνο ότι θα βγεί πολύ ξινιλα ρε παιδί μου. Πολύ φαπα λέμε από το 2010, δεν είναι λίγα 9 χρόνια. :iconcool:
Έχουμε να δούμε πολλές ομορφιές, συνταγές για πίτσα, καμία όπερα του Βέρντι, Ντονατελλα Βερσατσε κλπ κλπ :s_coffee
Κατά τα άλλα θλίψη για το άθλημα :lol:
Στα λοιπά, μόνη ελπίδα για να βγάλει ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΌ αυτό τό τσουτσεκι ο Λεκλερκ είναι να φάει τίς φαπες του Μπινοτχχαχαχαχα , έλεος με την γκρίνια του. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#605729 g βγάλε τη σκούφια του Λούης και βάρα μας..... :s_shout

Μεγαλύτερος γκρινιάρης από τον δικό σου δεν υπάρχει όταν δεν κερδίζει. :shifty: Εχει κάνει διδακτορικό. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#605730 Σωστα, αλλωστε ο δεικτης Sparticle (Γκρινια ανα πρωταθλημα) ειναι αποκαλυπτικος , θα ειναι μελανο σημειο στην καριερα του.