Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

KiloMeater έγραψε:Το tapatalk στο preview δείχνει τα στοιχεία παραλήπτη καθαρά, οταν όμως βλέπεις τη φωτό μέσα στο post όχι :-)ναι επειδή εγώ ο βλ@κ@ς την ανέβασα αυτούσια στην αρχή, μετά την ανέβασα με σβησμένα τα στοιχεία

PeterPan έγραψε:Η πινακίδα δε με ενδιαφέρει. Όποιος έρθει από Ελλάδα να το πάρει χαλάλι!Άλλαξε το pre view.
Η ασφαλιστική θα το πληρώσει
Ξέχασα κ το άλλο, ποιος θέλει να πάρει 2GT? Δεν αρέσει σε κανέναν. Με τα ίδια αντικλεπτικά συστήματά με μια Χ5 ή Μ4, εγώ θα προτιμούσα την Μ4...
< >

PeterPan έγραψε:Ωραία το τοπίο, ελληνικό δάσος, σωστά?
Με προγραμματισμό δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, πριν λίγες μέρες αξιώθηκα και συνέδεσα το Connected. Start/stop σε εμένα έχει ένα κουμπάκι δίπλα στην ανάφλεξη, από εκεί μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αν θέλεις κ έχεις χρόνο, γράψε λίγο με ποιο πρόγραμμα κ ποιο Bluetooth το συνέδεσες.
Αυτό με την Α κολώνα το φοβόμουν κ ήταν από τα πρώτα που πρόσεξα. Σε εμένα δεν είναι τόσο τραγικό, σε στροφές καθοδόν βλέπω πολύ καλά. Εκεί που πάντα έχω μια έγνοια κ κοιτώ καλύτερα είναι στις διαβάσεις στις αριστερές στροφές, εκεί πριν στρίψω κοιτώ ίσως κ από το παράθυρο του οδηγού μια κλεφτή ματιά. Κατά τα άλλα στις διαδρομές δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μήπως τη μείωσαν σε όγκο όπως λες?
KiloMeater έγραψε:Εχεις καμία φωτό απο την κολώνα Α απο τη θέση του οδηγού;
) σε ιστορικό χαμηλό πήρα λίγο τα ανοιξιάτικα ορεινά.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]