Φαίνονται πολύ ποιοτικά, είναι οικονομικά και κατασκευάζονται Ελλάδα.
Έχει κανείς άποψη;
Πχ group 0/1/2/3 στα 160€
https://www.bebestars.gr/%CE%BA%CE%B1%C ... roup-0123/
g8777 έγραψε:Για να καταλαβω.Κανονικότατα. Μιλάμε για armani, polo, burberry, παπούτσια και μπότες prada
Ρουχα που σου δωσανε 2ο χερι και δεν σας εκαναν τα πουλησες ebay;

sknipper έγραψε:g8777 έγραψε:Για να καταλαβω.Κανονικότατα. Μιλάμε για armani, polo, burberry, παπούτσια και μπότες prada
Ρουχα που σου δωσανε 2ο χερι και δεν σας εκαναν τα πουλησες ebay;
και πολλά άλλα τέτοια. Ελάχιστα φορεμένα, μερικά εντελώς καινούργια με το ταμπελάκι.
Με κατι Chicco κλπ ειχα ξεμεινει, που να πας στο παζαρι με αυτα.
dimik έγραψε:.........................................................................................................
Το καλύτερο... έσκασε μύτη η γιαγιά μου στο πατρικό και έφερε όλα τα βρεφικά μου ρούχα που είχε κρατημένα 36 χρόνια.
..............................................................................................................
< >
Nikos! έγραψε:dimik - κάτι αποστειρωτές, καθισματάκια για τους πρώτους μήνες (το γνωστό "αυγό"), baby monitor κλπ άλλα που θα τα χρησιμοποιήσεις για λίγο χρονικό διάστημα αν έχεις γνωστούς που στα προσφέρουν να τα πάρεις.
Τα υπόλοιπα είναι στη κρίση σας.
Σχετικά με τα ρούχα, το Zara και το H&M έχουν φορμάκια και ρουχαλάκια για βρέφη που είναι πάρα πολύ φθηνά και πολύ καλύτερης ποιότητας από του mothercare για παράδειγμα. Heavily tested στα δίδυμα.

PeterPan έγραψε:Το αίμα που συλλέγεται μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο όχι για το ίδιο το παιδί αλλά για τα αδερφάκια του, αν το αποθηκεύσει κανείς ιδιωτικά. Μερικοί δεν ξέρουν πως το συλλέγουν, άλλοι πως το στέλνουν κτλ. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, πχ επαρκής ποσότητα, αλλά στον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρω αν πληρούνται πάντα προκειμένου να πάρουν τα λεφτά.
Εύχομαι να είναι τα πιο πεταμένα λεφτά και να μην χρειαστεί ποτέ αν αποφασίσετε να το αποθηκεύσετε.
Το 2ο να το κάνετε όπωσδήποτε αν δεν κάνετε το 1ο.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]