Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#59849 Παρακαλούνται οι Ρουβίτσες να πάνε στο τοπικό τους και να αφήσουν το παρών για τους τιφόζι... :shifty:

castigamatti έγραψε:O Fry δεν εκθέτει μόνο το Rai,αλλά και τον εαυτό του. Αφού υποτίθεται ότι εντοπίστηκαν τα προβλήματα του φινλανδού, γιατί στο μονοθέσιο του 15,αυτός και ο Τομπάζης επέλεξαν πάλι ανάρτηση pull rod, που δεν βολεύει τον Kimi,έχει μικρό εύρος ρυθμίσεων σε σχέση με μια push,και δεν μπορεί να φέρει σε θερμοκρασία τα σκληρά ελαστικά της Pirelli με σκελετό από kevlar (το τελευταίο είναι και το βασικότερο πρόβλημα του Rai); Γιατί το σασσί δεν επανασχεδιάστηκε ούτε φέτος, αλλά παραμένει ίδιο,με απλές αναβαθμίσεις από το 2012;
Η επιλογή αυτή μάλιστα πήρε το πράσινο φως στα τέλη καλοκαιριού, όταν ήταν πλέον ή βέβαιον ότι ο "προσαρμοστικός" Alonso θα έφευγε;

Ίσως ένας από τους λόγους που εκπαραθυρώθηκε, ομού μετά του Τομπάζεως.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#59878 OK εσείς πάτε στην Μπαρτσελόνα και πείτε τους ότι η ομάδα θα προσαρμοστεί στον Μπουσκέτς και όχι στον Μέσσι :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#59888 Το πρόβλημα είναι ότι αποδεδειγμένα το concept των τελευταίων ετών ήταν κακό. Το ότι ο Αλόνσο τα πήγε καλύτερα από τον Κίμι μικρή σημασία έχει από την στιγμή που συνολικά είμασταν για τα πανηγύρια.
Άβαταρ μέλους
ByGTO
REALZEUS έγραψε:Παρακαλούνται οι Ρουβίτσες να πάνε στο τοπικό τους και να αφήσουν το παρών για τους τιφόζι... :shifty: .

Οι οποίοι τιφόζι έχουν λίγα να περιμένουν για τα επόμενα 2-3 χρόνια,μετά από όλες αυτές τις γελοίες αποφάσεις των τελευταίων 4+ ετών.Προσωπικά θα υποστηρίξω Alonso μέχρι να φτιάξει μονοθέσιο η σκουντέρω που να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο Vet.Όλα τα άλλα είναι....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#60429 Και με το αυτοκίνητο του Fred Flinstone να κατεβούμε πάλι ferrari θα υποστηρίζουμε. :rtfm:
Συμπάθειες σε οδηγούς κι εγώ έχω, αλλά η υψηλότερη θέση που τους θέλω να τερματίζουν είναι η 3η (εφόσον δεν κοντράρουν την ferrari και τους οδηγούς της στη βαθμολογία). :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTO έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Παρακαλούνται οι Ρουβίτσες να πάνε στο τοπικό τους και να αφήσουν το παρών για τους τιφόζι... :shifty: .

Οι οποίοι τιφόζι έχουν λίγα να περιμένουν για τα επόμενα 2-3 χρόνια,μετά από όλες αυτές τις γελοίες αποφάσεις των τελευταίων 4+ ετών.Προσωπικά θα υποστηρίξω Alonso μέχρι να φτιάξει μονοθέσιο η σκουντέρω που να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο Vet.Όλα τα άλλα είναι....

Άρα δεν είσαι τιφόζο. Και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα η Ferrari, πάλι Ferrari θα στηρίζουμε!!! :rtfm: (Θα κλείνουμε τα μάτια και θα σκεφτόμαστε κόκκινα αυτοκίνητα να κάνουν το 1-2 :lol: )

Όσο για τον Ισπανό, μακάρι να μην τερματίσει αγώνα του χρόνου!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#60466 Ενοείτε ότι στο WCC υποστηρίζουμε SF.Τον Ισπανό θέλω να τον δω να πάει καλά μεν(αν δεν έχουμε καλό μονοθέσιο),και για αντίθεση στο εύκολο έργο των Merc του χρόνου.Αλλά για την Mcl δεν με ενδιαφέρει(αν και συμπαθώ HONDA ως εταιρία).
Για το αν είμαι τιφοσο,ξέρω εγώ καλύτερα....
Άβαταρ μέλους
By sparticle
GTO έγραψε:Για το αν είμαι τιφοσο,ξέρω εγώ καλύτερα....

Εννοειται οτι δεν ξερεις τιποτα.

Οι λαοι εχουν δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζονται. Οι χρηστες του forum τουτου, οχι.

Το τοπικο εχει και θυρωρο, επομενως προσεχε τι λες.

(Ασχετως συμπαθειας στο αναμφισβητητο ταλεντο του Ισπανου, θα σου προτεινα να δειξεις λιγη πιστη και υπομονη στο αντιστοιχο του Seb! Και σκεψου οτι απο το 2016 ξεκουμπιζεται το συνωνυμο του παθους, της εργασιομανιας, της ορεξης και της μαχητικοτητας -Kimi Raikkonen για οσους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν- οποτε ας ελπισουμε οτι ειναι μονο μια χρονια ακομα πολυ δυσκολη...)
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#60499 Για αυτό το τελευταίο μην παίρνεις όρκο :lol:
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#60507 Για το ταλέντο του Seb έχω πίστη παρά το κακό 2014.Δεν έχω αμφιβολία ότι με καλό μονοθέσιο θα κάνει άνετα ότι έκανε και το 2010-2013.
Για το ταλέντο των τεχνικών-ηγεσίας πάλι.... :sorry:

Βλέπω να κάνουν πάρτι οι Γερμανοί για χρόνια και μου τι δίνει.Μακάρι οι Ιάπωνες-Άγγλοι να έχουν μια κάποια απάντηση,και ας είναι σε άλλο "στρατόπεδο".
(Θα λογοδοτήσω για την προδοσία όταν ξαναπάρουμε τίτλο. :s_sarcastic :s_sarcastic )
Άβαταρ μέλους
By pik.
mikeerfol έγραψε:Στις 30/1 η παρουσίαση της Ferrari online.

με Τσιπρα αυτο το online που θα ειναι; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#68208 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#68232 Sf 15 t

Send from my Note 3