cabala10 έγραψε:ναι γιατι ολοι ξερουμε πως χριστιανοι δεν εχουν σκοτωσει στο ονομα του χριστου και του θεου.........
Συμφωνω, πριν 700 χρονια οντως επαιζε το σεναριο... φέτος που επαιξε σε πολιτισμενες χωρες?
cabala10 έγραψε:ναι γιατι ολοι ξερουμε πως χριστιανοι δεν εχουν σκοτωσει στο ονομα του χριστου και του θεου.........
trident1971 έγραψε:cabala10 έγραψε:ναι γιατι ολοι ξερουμε πως χριστιανοι δεν εχουν σκοτωσει στο ονομα του χριστου και του θεου.........
Συμφωνω, πριν 700 χρονια οντως επαιζε το σεναριο... φέτος που επαιξε σε πολιτισμενες χωρες?

EDDIE_147 έγραψε:Στο όνομα του Θεού είπε malteze, όχι στο όνομα της Pax Americana.
trident1971 έγραψε:Red Garland έγραψε:fubar.gr έγραψε:Δηλαδή θεωρείς τα παραπάνω αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενικότερης σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας?
Δεν ξέρω ποιο είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενικότερης σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας, ούτε ως μονάδα έχω την ικανότητα να το μάθω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό αυτό που λες θα το βλέπαμε τουλάχιστον στην πράξη, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, το αντίθετο μάλιστα.
Όποιος έχει πάει να πει "βλάσφημη" κουβέντα για την επίσημη θρησκεία τον έχει φάει το μαύρο "χώμα". Θεατρικές παραστάσεις κατεβαίνουν, πίνακες κατεβαίνουν(βλ. Βενιζέλος), ιδιοκτήτες σελίδων FB διώκονται.
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ (με τον τονο στη λήγουσα).
Ασε μωρε κατακαημενε που θα συγκρινεις διαδηλωση τελειωμενων χριστιανων, εστω και με τον Παναγιωταροα ή οποιον ηταν να βριζει, με εκτελεσεις στο ονομα του Αλλαχ. Ακου εκει "τους εφαγε το μαυρο χωμα".![]()
Καλο το παραμυθι, αλλα δεν εχει δρακο.
Corto Maltese έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Στο όνομα του Θεού είπε malteze, όχι στο όνομα της Pax Americana.

Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]