Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:ναι γιατι ολοι ξερουμε πως χριστιανοι δεν εχουν σκοτωσει στο ονομα του χριστου και του θεου.........

Συμφωνω, πριν 700 χρονια οντως επαιζε το σεναριο... φέτος που επαιξε σε πολιτισμενες χωρες?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#60431 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#60432 Στο όνομα του Θεού είπε malteze, όχι στο όνομα της Pax Americana.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
trident1971 έγραψε:
cabala10 έγραψε:ναι γιατι ολοι ξερουμε πως χριστιανοι δεν εχουν σκοτωσει στο ονομα του χριστου και του θεου.........

Συμφωνω, πριν 700 χρονια οντως επαιζε το σεναριο... φέτος που επαιξε σε πολιτισμενες χωρες?

οι κοπτες πριν γινουν μεγαλυτεροι υποκριτες και απο τον σαμαρα εκαναν τα ιδια και χειροτερα στις γυρω περιοχες τους.. μετα φωναζαν που μουσουλμανοι εκαιγαν τα σπιτια τους in the name of the peacefull coexistant.....
σαν χριστιανισμος γενικοτερα υπαρχουν παραδειγματα και τωρινα
KKK μια απο αυτες
η πιο τακτικη προσφατη με τις ευλογιες της ευρωπης και της αμερικης
http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-balaka
υπαρχει μια μεγαλη "τρομοκρατικη οργανωση" στην ινδια δεν θυμαμαι το ονομα η οποια σκοτωνει στο δικαιωμα να μπορουν να πιστευουν στον θεο.....
ειναι και αλλη μια στην αφρικη που εκανε τα ιδια
γενικα ο χριστιανισμος δεν ειναι καθολου αθωος λιγο να ψαξεις θα δεις πως τα ιδια σκατα ειναι
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Στο όνομα του Θεού είπε malteze, όχι στο όνομα της Pax Americana.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
trident1971 έγραψε:
Red Garland έγραψε:
fubar.gr έγραψε:Δηλαδή θεωρείς τα παραπάνω αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενικότερης σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας?

Δεν ξέρω ποιο είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενικότερης σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας, ούτε ως μονάδα έχω την ικανότητα να το μάθω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό αυτό που λες θα το βλέπαμε τουλάχιστον στην πράξη, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, το αντίθετο μάλιστα.
Όποιος έχει πάει να πει "βλάσφημη" κουβέντα για την επίσημη θρησκεία τον έχει φάει το μαύρο "χώμα". Θεατρικές παραστάσεις κατεβαίνουν, πίνακες κατεβαίνουν(βλ. Βενιζέλος), ιδιοκτήτες σελίδων FB διώκονται.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ (με τον τονο στη λήγουσα).

Ασε μωρε κατακαημενε που θα συγκρινεις διαδηλωση τελειωμενων χριστιανων, εστω και με τον Παναγιωταροα ή οποιον ηταν να βριζει, με εκτελεσεις στο ονομα του Αλλαχ. Ακου εκει "τους εφαγε το μαυρο χωμα". :help:
Καλο το παραμυθι, αλλα δεν εχει δρακο. :rtfm:

Αγαπημένε μου edit [mod]. Εξηγώ τι εννοώ μαύρο "χώμα" --> (Θεατρικές παραστάσεις κατεβαίνουν, πίνακες κατεβαίνουν(βλ. Βενιζέλος), ιδιοκτήτες σελίδων FB διώκονται.).
Υπάρχει κάτι που λέγεται μεταφορικός λόγος και εισαγωγικά. Το ότι δε μπορείς να καταναοήσεις μισή αράδα κείμενο βέβαια δεν είναι νέο feature. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By krom
#60440 Φιλήσυχοι πολίτες
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Στο όνομα του Θεού είπε malteze, όχι στο όνομα της Pax Americana.

Εικόνα

Εικόνα

Ακόμα και τυπικά (σου βγάζω τα οικονομικά κριτήρια) ο πόλεμος γίνεται για καταπολέμηση της τρομοκρατίας και όχι για καταπολέμηση της μουσουλμανικής πίστης.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#60443 Mπορείς να το εξηγήσεις σε διάφορους μουσάτους αυτό. Δε νομίζω να τους πείσεις. Παρομοίως οι μουσάτοι θα σου πούνε ότι δεν σκοτώνουνε για να γίνεις εσύ ισλαμιστής ή για να σε κάνουν μωαμεθανό. Το κάνουνε γιατί οι σταυροφόροι τους προσβάλλουν και τους καταπιέζουν και τους σκοτώνουν τα παιδιά και ΚΑΒΟΟΜ!!!!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#60445 Οι μουσάτοι μπορεί να νομίζουν ότι παίζουν τάβλι με το Σαλαδινό.
Στην ουσία εναντίον του ISIS πολεμούν και μουσουλμανικά κράτη.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#60450 ...καλοί ισλαμιστές... κακοί ισλαμιστές... προς το παρόν οι Γάλλοι δηλώνουν τρομοκρατημένοι, φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, να πάνε στις δουλειές τους, να μπούν στο μετρό.......... και πώς να ξεχωρίσεις τους "καλούς" ισλαμιστές από τους "κακούς"!?!!!...
Υ.Γ.: ...ευκαιρία και για μερικούς από δώ μέσα να καταλάβουν τί σημαίνει "τρομοκρατία"...
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#60477 Αυτή η υπόθεση με τους Ισλαμοφασίστες μου θυμίζει το "Δεν φταίνε οι ναζί,αλλά οι φανατισμένοι ναζί".Που ήταν αυτοί οι "ήπιοι" μουσουλ όλα αυτά τα χρόνια,και γιατί σωπαίνουν πάντα όταν γίνονται επιθέσεις?Ποια η αξία ενός μουσουλ που δεν αντιδρά μπροστά στις ενέργειες των εξτρεμιστών συμπατριωτών του?Τι διαφορά έχει από τον Γερμανό του WWII που έβλεπε άπρακτος τον Hitler να επελαύνει?Γιατί πρέπει τον εν λόγο Γερμανό να τον σεβαστούμε?

Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση στους μεν (ήπιους) και δε?(εξτρεμιστές)