Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#603632 Κανονικά τέτοια show θα έπρεπε να απαγορεύονται αυστηρά, ή να προβάλλονται μετά τις 12 το βράδυ. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#603723 Μια χαρά η ώρα, με το timezone difference, 8 το βραδάκι βάζω το κρασάκι και συντονιζομαι
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#603728 Αναρωτιέμαι ειλικρινά (no memeing) εάν δεν τρολλάρετε και όντως το βλέπετε...
Άβαταρ μέλους
By g8777
diplomat έγραψε:Αναρωτιέμαι ειλικρινά (no memeing) εάν δεν τρολλάρετε και όντως το βλέπετε...

Μιας και είσαι του πενταγράμμου σου συνιστώ να βάλεις να ακούσεις το dirty love από frank zappa για να σου λυθούν όλες οι απορίες.

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
diplomat έγραψε:Αναρωτιέμαι ειλικρινά (no memeing) εάν δεν τρολλάρετε και όντως το βλέπετε...

+1
Δεν έχω την περιέργεια να το δω ούτε μία φορά (όπως συνέβη με κάτι survivors και ό,τι άλλη "τρεντιά" κυκλοφορεί) :s_dunno .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#603771 Για να υπάρχει σίγουρα κάνει νούμερα. Ε, όλο και κάποιοι θα υπάρχουν εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
trident1971 έγραψε:https://twitter.com/__ringa/status/1171140650672250882/photo/1

:omg:

:s_rofl

ΥΓ:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#606001 Μια Μια Καλίφα στο πλατό
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#606168 Δεν ξέρω, δεν την έχουμε δει σε αντίστοιχες περιστάσεις :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#606189 Ένα πιτσιρίκι μπασκετμπολιστρια, πολύ ενδιαφέρουσα, την περάσανε ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Asimov έγραψε:Ένα πιτσιρίκι μπασκετμπολιστρια, πολύ ενδιαφέρουσα, την περάσανε ή όχι;

Την περάσανε στο boot camp :shifty:
το χθεσινο δεν το ειδα, ακομα.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#606196 Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αυτό το bootcamp...
Είναι κάτι σαν προκριματικά;
Γιατί αυτή πρέπει να πάει κατευθείαν στο F4 :rtfm: