Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
πάει το αποφάσισα, θα βάλω 2 ρεζερβες με καρφιά πίσω στο χοντακι και θα πάω. Μόνο μένει να βρω τρόπο καθαρισμού των τζαμιών οδηγού-συνοδηγού για να βλέπω και πού πηγαίνω

. Οπότε Νίκο σ'ευχαριστούμε πολύ μας έσωσες Kon5 έγραψε:Χρόνια πολλά καλή χρονιά παιδιά!
Σας ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες!
Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο, μας έκανε καλές ημέρες κιόλας καιρικά. Γυρίσαμε με τα πόδια πολλά μέρη. Στο θέμα φαγητού παρόλο που είμαι λάτρης της εκάστοτε τοπικής κουζίνας πήγα σε 2 και έφαγα μόντα οπότε επειδή συνοδευόμουν και επειδή είχα που είχα τα νεύρα μου εξ'αυτού του λόγου, δεν ήθελα να αποκτήσω και άλλα .. είπα να πάω στα vapiano που πρότεινε ο Νίκος. Δεν την ήξερα την αλυσίδα. Η εντύπωση ήταν πολύ καλή (οκ δεν είμαι και γευσιγνώστης) και φάγαμε ωραία και σε λογικές τιμές για ελληνικά δεδομένα. Τοπικά ευχαριστήθηκα μόνο στην κλειστή αγορά. Δεν λέω πως δεν έχει καλά, είμαι σίγουρος πως θα έχει υπέροχα ντόπια φαγητά αλλά έκανα λάθος επιλογές. Οπότε Νίκο σ'ευχαριστούμε πολύ μας έσωσες
![]()
Λουτρά πήγα σε αυτά http://www.szechenyifurdo.hu/
Ωραία ήταν, βούτηξα μόνο στα εξωτερικά που τα προτιμώ γενικά.

Kon5 έγραψε:Kyr ήταν ωραίο ταξίδι και δεν θα μου το χαλούσε λάθος επιλογή φαγητού. Γενικά δεν χαλιέμαι εύκολα. Βολικός είμαι![]()
Τα Vapiano εκεί που πήγα (σε ένα κτίριο που ήταν και τα Massimo Duti) δεν έμοιαζαν με ταχυφαγείο. Το μόνο που έφερνε σε ταχυφαγείο ήταν οι ουρές για παραγγελία. Η διακόσμηση και στους 2 ορόφους έφερνε σε εστιατόριο. Πάντως το φαγητό ήταν καλό ++ . Μπολονέζ και πίτσα ήταν μια χαρά.
DimitrisB δεν θα τη βγάλω έτσι μόλις βρω χρόνο θα γράψω αναλυτικό review. Μόνο αν θέλετε πείτε μου πώς ανεβάζω φωτογραφίες για να έχουμε και ντοκουμέντα
) , 4 διανυκτερεύσεις, τέλος Απριλίου , 158 € με Aegean (χωρίς βαλίτσα)..
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]