Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#60227 Στις φωτογραφίες πάνω στις στολές γράφει GIPN κι όχι GIGN. Η σελίδα της GIPN δεν λέει για G3. Το όπλο όπως λες κι εσύ μοιάζει για G3....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#60238 Κοντάκιο, γεμιστήρας και φλογοκρύπτης υποδεικνύουν H&K G3A4. Αλλά έχει πιο σύγχρονα πλαστικά μέρη από τα δικά μας και ίσως και εσωτερικές βελτιώσεις. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που το κρατάει ο τύπος όμως στην τελευταία φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:Κοντάκιο, γεμιστήρας και φλογοκρύπτης υποδεικνύουν H&K G3A4. Αλλά έχει πιο σύγχρονα πλαστικά μέρη από τα δικά μας και ίσως και εσωτερικές βελτιώσεις. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που το κρατάει ο τύπος όμως στην τελευταία φωτογραφία.

Μα γιατί, είναι ο πλεον βολικός, όταν απλά θέλεις να ρίξεις χωρίς να σε νοιάζει τι θα πετύχεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
cabala10 έγραψε:ειναι sig sauers 552 modded (εχει κομματια απο p556 Κανη απο 550 )

Εικόνα

Αυτό ναι είναι, στα υπόλοιπα πρόσεξε το κοντάκι.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#60285 του τυπου με την πλατη προς τα εμας ειναι νομιζω ενα hk 33k πολυ modded ομως και εχει και contour gps επανω :p

βεβαια υπαρχει μια διαφορα σε αυτο το οπλο και πιστευω θα το βρεις ευκολα :s_tongue
Τελευταία επεξεργασία από cabala10 και 09 Ιαν 2015, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
cabala10 έγραψε:του τυπου με την πλατη προς τα εμας ειναι νομιζω ενα hk 33k πολυ modded ομως και εχει και contour gps επανω :p

G36k
Άβαταρ μέλους
By cabala10
dimik έγραψε:
cabala10 έγραψε:του τυπου με την πλατη προς τα εμας ειναι νομιζω ενα hk 33k πολυ modded ομως και εχει και contour gps επανω :p

G36k

ναι με προδωσε το kac grip και μου εφερνε σε 33κ
Άβαταρ μέλους
By cabala10
NATO Is Setting Up An Ultra-Rapid-Reaction Force To Deter Russia

http://www.businessinsider.com/nato-is- ... z3OKPzgEta

τι ωραια πραγματα τιποτα καλυτερο απο μια αλλη μια κρυα δροσια στον κοσμο....
Άβαταρ μέλους
By nEK
REALZEUS έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι το Leclerc και το VBL τυχαία βρέθηκαν εκεί...

Τετοια βλεπει ο Τσιριζα και τρελενεται!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#60439 Εικόνα
:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

πραγματικα δεν το πιστευω αυτο που βλεπω :dizzy: :dizzy: :dizzy: :lipsealed:

απο το 0.55 και μετα προσεξτε τον τυπο πισω απο το αμαξι τι κανει :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: (ο ιδιος στην φωτο)