Αυτά αλλού.
< 1 >

Nikos! έγραψε:Τζι, πες στο λύκο ότι μέσα στη Μοντζα χρειάζεται καλύτερο βύσμα για να πάρει μπεναλντι.
Αυτά αλλού.
< 1 >
Corto Maltese έγραψε:Πάμε όλοι μαζί:
g8777 έγραψε:ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
junior gt έγραψε:Σε περιμενουμε
g8777 έγραψε:ΜΊΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΛΟΝΕΖΙΚΑ
g8777 έγραψε:Nikos! έγραψε:Τζι, πες στο λύκο ότι μέσα στη Μοντζα χρειάζεται καλύτερο βύσμα για να πάρει μπεναλντι.
Αυτά αλλού.
< 1 >
ΜΊΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΛΟΝΕΖΙΚΑ

Corto Maltese έγραψε:
Για μένα Φέτελ και ενδεχομένως Στρολ πρέπει να φάνε ποινή αγωνιστικής. Είναι αδιανόητο να βγαίνεις κάθετα στην πίστα ειδικά μετά το περασμένο Σπα. Αδιανόητο. Φέτελ έχει χάσει πλέον κάθε όρεξη, κίνητρο ακόμα και δυνατότητα να βρίσκεται εκεί, ώρα να μας χαιρετάει.
Corto Maltese έγραψε:Στις γρήγορες πίστες επίσης βλέπω σαφή πτώση στις ομάδες της Χόντα, καλές ήταν οι πλακίτσες εκεί που δε μετράει το μοτόρι, αλλά φάνηκε πως ακόμα είναι το 4ο μοτόρι στην πιάτσα.
Corto Maltese έγραψε:αλλά φάνηκε πως ακόμα είναι το 4ο μοτόρι στην πιάτσα.
Corto Maltese έγραψε:Τέλος για τους αδερφούς τιφόζι. Η ομάδα κυνηγάει ΝΙΚΕΣ. Να διαβάζω χαζομάρες για τους βαθμούς όταν η ομάδα έχει πάρει νίκη και έχει ακουστεί ο ύμνος, ότι οι χαμένοι πήραν παραπάνω βαθμούς είναι βιασμός της λογικής. Έπρεπε να νικήσουμε και νικήσαμε. Τέλος.

antonis78 έγραψε:Καλησπέρα.
Λογω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δω τον αγωνα. Ξέρει κανείς που μπορώ να τον σε επανάληψη;
Ευχαριστώ.
REALZEUS έγραψε:antonis78 έγραψε:Καλησπέρα.
Λογω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δω τον αγωνα. Ξέρει κανείς που μπορώ να τον σε επανάληψη;
Ευχαριστώ.
Στο website της ERT HD.
Νίκος Παππάς έγραψε:+άπειρο στον Corto.
Βασικά το ποστ ανάλυσης που έκανε έπρεπε η αποδοχή του να είναι απαραίτητη για login στο τοπικό της F1.
Αν ήξερα πως γίνεται θα το έκανα, μα τον Λεκλερκ.
Από το Mi A1.
g8777 έγραψε:Τσούζει Σουζι;Νίκος Παππάς έγραψε:+άπειρο στον Corto.
Βασικά το ποστ ανάλυσης που έκανε έπρεπε η αποδοχή του να είναι απαραίτητη για login στο τοπικό της F1.
Αν ήξερα πως γίνεται θα το έκανα, μα τον Λεκλερκ.
Από το Mi A1.
Μεγαλύτερο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από τις κλαιουσες ιτιές aka τιφοζι δεν υπήρχε σήμερα. Απλά δείχνει τι μέταλλο χρειάζεται για να γίνεις πρωταθλητής. Αυτό που σας σουβλιζει εδώ και 11 χρόνια.
Συγχαρητήρια στον Εκλερακο , παρέδωσε διαπιστευτήρια πρωταθλητή σήμερα.![]()
Κάνε αυτό πρώτα στικυ και μετά τους εθνικούς ύμνους και τις καρμπονάρες.![]()
Μπε είπα;

Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]