Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Y.V έγραψε:10 λιτρα μονο; Απ οτι εχω ακουσει, οσο μεγαλυτερη ποσοτητα, τοσο καλυτερη γινεται.

Από όσα περιγράφεις, πιστεύω ότι θα σου αρέσει η Duvel και φυσικά τα γλυκά Belgian ales.REALZEUS έγραψε:Δεν σου αρέσει η πικρίλα, αλλά προτιμάς την πικρή Kaiser από την "γλυκιά" Heineken?Περί αυττού πρόκειται, ότι αν και λέτε ότι η Kaiser είναι πικρή την αποδέχομαι περισσότερο από την Heineken. Οπότε έχει να κάνει με την προέλευση της πίκρας και τη σύνθεση και κατασκευή της μπύρας. Όπως πχ ανέχομαι το κάψιμο από ινδικό πολύ καλύτερα από το κάψιμο από μεξικάνικο.Από όσα περιγράφεις, πιστεύω ότι θα σου αρέσει η Duvel και φυσικά τα γλυκά Belgian ales.
Άποψή μου είναι ότι δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με σπιτικές μπύρες. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως κάτω του μετρίου.
dimik έγραψε:Επίσης θα σου αρέσει η γιαπωνέζικη και η Bud. Γενικά όσες έχουν και ρύζι.Ναι όντως μου αρέσουν. Και οι ινδικές. Ώστε ρύζι, εεε;
sknipper έγραψε:Πείτε μου τι κάνει κάτι να το πούμε ale, τι είναι η stout, IPA, lager, pilsner, weisse κλπ.Και τι στο καλό είναι η απαίσια guinness.
Δε θέλω μετάφραση ή απλή εξήγηση αλλά πρακτική γνώση για τη γεύση, τι κάνει η βύνη, τι κάνει ο λυκίσκος, τι κάνουν οι διαδικασίες ωρίμανσης κλπ. Για αυτό ρωτάω το πώς φτιάχνεται η μπύρα, για να καταλάβω τι να περιμένω διαβάζοντας σχόλια για κάποια μπύρα (πχ με έντονο λυκίσκο τι θα πει αυτό, σαν ποια γνωστή μπύρα μοιάζει κοκ.) ή διαβάζοντας τη σύνθεση-σχόλια στην ετικέτα.
Flat μπύρα με ουδέτερη γεύση, παραδοσιακά. Σήμερα όμως έχει κάποιες IPA που είναι τελείως διαφορετικές. Σκούρες και πολύ πικρές (λυκίσκος με το τσουβάλι), με αρώματα καφέ ή σοκολάτας. sknipper έγραψε:Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι φίλος της μπύρας κι αυτό γιατί οι περισσότερες είναι πικρές και δεν μπορώ την πικρίλα σαν γεύση.

gianik έγραψε:Η καλύτερη μπύρα είναι αυτή που πίνεται παρέα με τους κολλητούς ,θυμώντας τις |λογοκρισία| που κάναμε μικροί και από τα γέλια να ακούγεσαι 2 χλμ μακρυα....
REALZEUS έγραψε:gianik έγραψε:Η καλύτερη μπύρα είναι αυτή που πίνεται παρέα με τους κολλητούς ,θυμώντας τις |λογοκρισία| που κάναμε μικροί και από τα γέλια να ακούγεσαι 2 χλμ μακρυα....
Αν ηχορυπάνεις θα καλέσω τον εν υπηρεσία gianik, να ξέρεις.![]()
Καλύτερη μπύρα είναι αυτή που σου αρέσει και δεν σου κάνει hangover το άλλο πρωί. Hangover επιφέρει συνήθως η weiss, λόγω της μαγιάς, και τα δυνατά ales φυσικά.
Σοβαρεψουουου.
junior gt έγραψε:Μην το λες. Στο octoberfest του Μονάχου τα ασθενοφόρα τους παίρνουν τρεις τρεις λιποθυμουςREALZEUS έγραψε:gianik έγραψε:Η καλύτερη μπύρα είναι αυτή που πίνεται παρέα με τους κολλητούς ,θυμώντας τις |λογοκρισία| που κάναμε μικροί και από τα γέλια να ακούγεσαι 2 χλμ μακρυα....
Αν ηχορυπάνεις θα καλέσω τον εν υπηρεσία gianik, να ξέρεις.![]()
Καλύτερη μπύρα είναι αυτή που σου αρέσει και δεν σου κάνει hangover το άλλο πρωί. Hangover επιφέρει συνήθως η weiss, λόγω της μαγιάς, και τα δυνατά ales φυσικά.
Δίαααα παίζεις champions league.![]()
Σοβαρεψουουου.
Δεν υπάρχει Hang over με μπύρες.
Πρώτα σκας και μετά μεθας.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]