Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#60235 Να τους παρεις τηλεφωνο; Μπορεις να πας να παραλαβεις και μονος σου αν ειναι ειναι ηδη στο κατάστημα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#60236 Θα την παραλαβεις απο καποιο υποκαταστημα της acs? Εμενα για κατι πιο μικρο ηρθε την ημερα που ελεγε και το you και η acs
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#60239 Πήρα και έχει αυτόματο.Βάζοντας τον κωδικό λέει για 12/1.Ακόμα βγάζει ότι είναι στο κεντρικό στην Π.Ράλλη.Αν βγάλει ότι ήρθε εδώ στη διανομή θα πάω.

@Geo f1 Όχι,θα το φέρουν σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#63828 Ερώτηση-->Περίμενα απο US απο τις 6/12 ενα δεματακι το οποιο τον τελευταιο μηνα ειχε κολλησει στη Γερμανια.Περασε ενας μηνας,επικοινωνησα με το καταστημα,μου ειπαν οτι το δεμα χαθηκε και κλασσικα μου προτειναν Refund ή Store Credit.Επελεξα το Δευτερο.Αυτο το ποσο μπηκε κανονικα εδω και καποιες μερες και ειναι διαθεσιμο να το καταναλωσω στους επομενους 3 μηνες.
Τυχαια (ειχα bookmarked το tracking site) χθες ειδα οτι ξαφνικα το πακετο εμφανιστηκε στην Αθηνα αρα λογικα απο Δευτερα θα παραλαβω.
Τι κανω σ αυτη την περιπτωση,αν τελικα παραλαβω?Δε θελω ηθικολογιες,δε θελω να ''εκμεταλλευτω'' κατι,ρωταω απλα τι θα κανατε εσεις ή τι εχετε κανει σε αντιστοιχες περιπτωσεις.Εγω για να μη μπλεκω με δεματα πισω κλπ σκεφτηκα ειτε να μη παραλαβω οταν ερθει (γυριζει πισω νομιζω) και να χρησιμοποιησω το κρεντιτ αμεσα,ειτε να παραλαβω και να αφησω το store credit να ληξει χωρις να το χρησιμοποιησω.
Να τονισω οτι περασαν 45 μερες απο την αποστολη και πως το ποσο ειναι 25$ οποτε γενικα δε νομιζω να πολυασχοληθουν με ο,τι και να κανω αλλα δε θελω να μαι καραγκιοζης.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#63831 Αφού ήρθε το δέμα, ενημέρωσε το κατάστημα ότι δε θα χρειαστεί το πιστωτικό. Αν δε παραλάβεις και το δέρμα γυρίσει πίσω, θα γράφει ότι η αποστολή έγινε κανονικά και δεν παρέλαβες, οπότε γίνεσαι λίγο ρόμπα.

< μου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#63842 Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν δική σου ευθύνη και θεωρώ πως θα βγείς κερδισμένος είτε κρατώντας το πιστωτικό είτε με κάποιο κωδικό για έκπτωση σε μελλοντική αγορά. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By socratesn
mirage έγραψε:Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν δική σου ευθύνη και θεωρώ πως θα βγείς κερδισμένος είτε κρατώντας το πιστωτικό είτε με κάποιο κωδικό για έκπτωση σε μελλοντική αγορά. :s_smile

Ακριβως αυτο,θεωρω οτι για δικο τους λαθος δεν εχει νοημα να ασχοληθω και πολυ περαν απο ενα mail ή απο την απλη παραλαβη του δεματος γ αυτο και ρωτησα τι θα κανατε εσεις.
Θα παραλαβω και θα τους πω,πιστευω οτι απλα θα μου αφαιρεσουν απο το πιστωτικο το εξτρα 20% που μου δωσαν για την αναμονη,οποτε win win :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#69378 ΘΑΥΜΑ!!

Χθες κατα τις 7 το απoγευμα βαραει το κουδουνι!!!!

Ταχυδρομοςςςςς

Κατεβαινω και ηρθαν τα 2 δεματα που ειχα παραγγειλει Οκτωμβριο απο Κινα και Νοεμβριο απο usa!!! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#69421 Ξεγραμενα τα ειχα Σταυρο..Ειχα παρει και refund..Τωρα θα τους πω να τους τα ξαναπληρωσω.