Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Νίκος Παππάς έγραψε:
gianik έγραψε:Πλακα εχουν οι γαυροι παντως που κοροιδευουν και υποβαθμιζουν το πρωταθλημα μπασκετ της Α1 ,το μπασκετ του Σωληνα κ την Εθνικη του Φαρου...
οι ιδιοι ειναι που πανηγυριζουν για νικες σε αυτο το τραγικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου... :s_crazy
Ακριβώς τα ίδια, αλλά για το μπάσκετ κάνετε κι εσείς. Αλλά εκεί είστε πρωταθλητές και δεν πειράζει, ε;

Από το Mi A1.

Το μπασκετ μας εχει χαρισει τοσες επιτυχιες σε εθνικο κ συλλογικο επιπεδο...
Μεγαλη διαφορά.. :oops:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
g8777 έγραψε:Τζούνιορα απειχα επίτηδες από τη ΓΝΏΣΗ που ξεραστηκε ανηλεώς εδώ μέσα. :s_sarcastic

Τζούνιορα φέτος το Asimov FM είναι πιο ελκυστικό από την ομάδα. :s_hang

Τζουνιορα λέγω!
:adminpower:

Δεν πρέπει να αφήσουμε την γάγγραινα να εξαπλωθεί.

Τζούνιορα.

ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥ με g8777ium :adminpower: :adminpower:

Εικόνα

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Αύριο 7.15 σε θέλω Πικο Απικο στο Πεντελικόν Τζούνιορα.

:rtfm: :rtfm:

Να με διαβάζεις και να με ακούς και όλα θα πάνε καλά:
https://ibb.co/nnqtRPc
Ασε με τώρα να χαρείς.
Να κοιμηθώ γλυκά και ήσυχα γιατί έχω να ξυπνήσω νωρίς.
Φιλακια :s_roses
Άβαταρ μέλους
By georgetz
gianik έγραψε:Πλακα εχουν οι γαυροι παντως που κοροιδευουν και υποβαθμιζουν το πρωταθλημα μπασκετ της Α1 ,το μπασκετ του Σωληνα κ την Εθνικη του Φαρου...
οι ιδιοι ειναι που πανηγυριζουν για νικες σε αυτο το τραγικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου... :s_crazy

υπερβολές, προς το παρόν αντιδρούν στο VAR, αλλάζει ο διαιτητής τελευταία στιγμή γιατί δεν μπορούσε να βρει τρόπο να ταξιδέψει , τα πλάνα είναι μυστήρια, φωνάζουν δίπλα στον διαιτητή την ώρα του check κ.ο.κ
κλασικά πραγματάκια για το καμάρι του Πειραιά

είναι όντως τραγικό το πρωτάθλημα έτσι όπως έχει ξεκινήσει ,πάντως φέτος γιατί και εμείς , τουλάχιστον στην αρχή , ζοριζόμαστε πολύ, απλά καμία διάθεση για μπάλα , ο γαύρος χθες παραλίγο να ισοφαριστεί στο τέλος , ο Άρης έδιωξε προπονητή και η Λάρισα πήρε τον Ουάρντα και τον υπολογίζει κανονικά, σαν παίκτη δηλαδή :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#602209 Λοιποοοον.
Με την χτεσινή και την προηγούμενη στην Τουρκία εμφάνιση της ομάδας μας αποδεικνύεται πόσο μεγάλο και βασικό ρόλο παίζουν τα αποδυτήρια, το κλίμα στην ομάδα καθώς επίσης και η διαχείριση από τον προπονητή ατομικά του κάθε ποδοσφαιριστή.
Μην τα ξαναλέμε: ποδόσφαιρο = σε μεγάλο βαθμό ψυχολογία, φυσική κατάσταση = σε μεγάλο βαθμό βούληση.
Τον είδατε τον Μάρκο χτές έτσι? Μη μου πείτε ότι του έμαθε μπάλα ο Κωστένογλου, ούτε ότι οι προπονήσεις μιας βδομάδας του έδωσαν τη φυσική κατάσταση να παίζει δύο ματσάκια φωτιά κολλητά σε λιγότερο από 48 ώρες με τα πήγαινε έλα κλπ και να τρέχει σαν σεληνιασμένος 90 λεπτά.
Οι ευθύνες που ρίχνω στο Καρντόσο είναι τα αποδυτήρια, η δικαιοσύνη σαν εκλέκτορας της εντεκάδας και η εμμονή του σε δογματική εφαρμογή του build up ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και από τα πρώτα παιχνίδια. Κάτι σαν ΚΚΕ δηλαδή ο άνθρωπος στην εφαρμογή του συστήματός του. :lol: :lol: :lol:
Από την άλλη κάποιοι αυτοματισμοί που βγήκαν από τη μέση και μπροστά, κάποιοι συνδιασμοί, και το πλάνο της ομάδας χτες πιστώνoνται πιστεύω στον Καρντόσο.
Όσο αφορά στη διάδοχη κατάσταση στο θέμα προπονητή πιστεύω ότι οι δυνατότητες και το ταβάνι του πάτερ Νικόλαου είναι γνωστά. Πλέον έχεις μείνει εκτός Ευρώπης και το μόνο που σου έχει μείνει είναι πρωτάθλημα και κύπελλο. Να σωθεί δηλαδή η χρονιά με αξιοπρεπείς εμφανίσεις στις δύο διοργανώσεις και όπου μπορείς ή σε αφήσουν να φτάσεις. Είναι αρκετός ο Πάτερ Νικόλαος για αυτούς τους στόχους? Με αυτό το κλίμα και αυτή την ψυχολογία πιστεύω ναι. Βέβαια τα πράγματα στην μπάλα εύκολα γυρνάνε τούμπα αλλά σήμερα που μιλάμε έχουμε αυτά τα δεδομένα.
Τι μπορεί να προσφέρει ένας νέος ξένος προπονητής υψηλότερου επιπέδου από τον Κωστένογλου που δε γνωρίζει την ομάδα, τους παίκτες, με υλικό όχι της επιλογής του στην παρούσα φάση? Νομίζω τίποτα.
Όταν και αν τεθείς εκτός στόχων (χτύπα ξύλο), ξεφουσκώσεις από ψυχολογία, τότε έχοντας ήδη ψάξει γύρω γύρω και με μεγαλύτερη σιγουριά μπορείς να πας στη διάδοχη κατάσταση με συγκεκριμένο πλάνο που θα σε οδηγήσει δυνατό στην Αγιά Σοφιά.
υγ: δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί αλλά εδώ και πολύ καιρό έχω δει ένα τρελό όνειρο για τον προπονητή που θα μπει στην Αγιά Σοφιά:
https://ibb.co/bBvr8ZR
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
junior gt έγραψε:υγ: δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί αλλά εδώ και πολύ καιρό έχω δει ένα τρελό όνειρο για τον προπονητή που θα μπει στην Αγιά Σοφιά:
https://i.onsmd.gr/media/com_news/galle ... -large.jpg
:s_howdy

κι εγώ το ίδιο :s_howdy Ζω για την ημέρα :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#602220 Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φέρεις ξένο προπονητή με "πρόγραμμα" και τα @@ μου κουνιούνται. Ας δώσει τα λεφτά να φέρει κάνα παίχτη. Για να κερδίσεις τη Λαμία και τον Αστέρα δε χρειάζεται προπονητής αξιώσεων. Κοινή ποδοσφαιρική λογική χρειάζεται.

Το πρωτεύον τώρα είναι με κάποιο τρόπο να διατηρηθεί αυτή η παρεϊστικη διάθεση που φαίνεται να αναβιώνει στην ομάδα γιατί είναι περιβόητη η ψυχολογική ευαισθησία του οργανισμού ΑΕΚ. Βασικά παίζει να μη θυμάμαι άλλη ομάδα σε αυτό το άθλημα με απόδοση που βασίζεται σε τέτοιο βαθμό στην ψυχολογία και αυτό είναι απόδειξη έλλειψης προσωπικοτήτων. Τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και διοικητικά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φέρεις ξένο προπονητή με "πρόγραμμα" και τα @@ μου κουνιούνται. Ας δώσει τα λεφτά να φέρει κάνα παίχτη. Για να κερδίσεις τη Λαμία και τον Αστέρα δε χρειάζεται προπονητής αξιώσεων. Κοινή ποδοσφαιρική λογική χρειάζεται.

Το πρωτεύον τώρα είναι με κάποιο τρόπο να διατηρηθεί αυτή η παρεϊστικη διάθεση που φαίνεται να αναβιώνει στην ομάδα γιατί είναι περιβόητη η ψυχολογική ευαισθησία του οργανισμού ΑΕΚ. Βασικά παίζει να μη θυμάμαι άλλη ομάδα σε αυτό το άθλημα με απόδοση που βασίζεται σε τέτοιο βαθμό στην ψυχολογία και αυτό είναι απόδειξη έλλειψης προσωπικοτήτων. Τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και διοικητικά.

Συμφωνώ με τους αεκτζήδες της παρέας.
Τώρα τώρα, άμεσα, δεν χρειάζεται να φέρεις κάποιον. Μια χαρά είναι ο πάτερ Κωστένογλου για να κάνει τα βασικά.
Αλλά αυτό που λες για την ψυχολογία δεν κρατάει πολύ stefan, σε 3-4 αγωνιστικές και με το πρώτο στραβό αποτέλεσμα θα ξεφουσκώσει.
Με τον Κωστένογλου απλά αγόρασες πολύτιμο χρόνο για να ψαχτείς καλά να φέρεις έναν σοβαρό προπονητή.
Με τον οποίο προπονητή θα πας του χρόνου στο καινούριο γήπεδο με ανεβασμένες απαιτήσεις από τους φιλάθλους.
Όσο πιο πολύ καιρό έχει να δουλέψει λοιπόν αυτός ο προπονητής με την ομάδα τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#602224 Η παρούσα διοίκηση εκτός από τσιγκούνα έχει αποδειχθεί και ανεπαρκής ποδοσφαρικά. Δε γνωρίζουν από τόπι και έχουν εντελώς αναχρονιστικές μεθόδους σε κάθε επίπεδο. Φάνηκε η διαφορά όταν βρέθηκαν στην ομάδα στελέχη με λίγο πιο ανοιχτά μυαλά (πχ Μαϊστοροβιτς). Επομένως αν δεν αλλάξει αυτό πρώτα (μαζί και το μπάτζετ φυσικά), όποιον προπονητή και να φέρεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Πρώτα θα περιμένεις να το χάσουν οι άλλοι και ύστερα να το κερδίσεις εσύ.

Τράνο πρόσφατο παράδειγμα ο Πογιέτ ο οποίος λάκισε με συνοπτικές διαδικασίες. Και σιγά τον προπονητή κιόλας αλλά προφανώς έχει την πολυτέλεια της επιλογής και επέλεξε να μην μπλέξει με γατάκηδες και λοιπούς ματζήριδες άσχετους. Γιατί να είσαι άσχετος ΟΚ, χέστηκε ο άλλος. Να είσαι και ματζήρης όμως είναι συνδυασμός που σκοτώνει.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Deleted User 1 έγραψε:Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φέρεις ξένο προπονητή με "πρόγραμμα" και τα @@ μου κουνιούνται. Ας δώσει τα λεφτά να φέρει κάνα παίχτη. Για να κερδίσεις τη Λαμία και τον Αστέρα δε χρειάζεται προπονητής αξιώσεων. Κοινή ποδοσφαιρική λογική χρειάζεται.

Στέφανε παντού συμβαίνει αυτό.
Μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν η περσινή περίπτωση manutd. Μουρίνιο, όχι ο τυχαίος Καρντόσο και η ομάδα από το κακό στο χειρότερο. Καπάκι Σόλσκιερ, περίπου ο πάτερ Νικόλαος της United πήγε και αυτός σαν υπηρεσιακός, άλλη εικόνα η ομάδα. Με τους ίδιους παίκτες, χωρίς μεταγραφές, χωρίς τίποτα.
Να δούμε και τη Ρεάλ με το Ζιζού φέτος.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#602249 Κι εγώ πιστεύω ότι ο Νικόλας (ο οποίος έβαλε πλάτη πολύ τίμια BTW) δεν αποτελεί ούτε βραχυχρόνια λύση για μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ.
Η λογική διατάσσει να λήξει το θέμα εντός του διαστήματος της διακοπής και μάλιστα νωρίς, ούτως ώστε να υπάρξει και η δυνατότητα για μία τρόπο τινά "μίνι προετοιμασία".

Συμφωνώ επίσης ότι το κομμάτι της ψυχολογίας είναι βαρόμετρο για την ΑΕΚ, ειδικά υπό το καθοριστικό πρίσμα του νέου γηπέδου.
Είναι ομάδα που το ταλέντο του 5-6 αποδίδει 8+ υπό τις σωστές ψυχολογικές/αποδυτηριακές προϋποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Bayern7 έγραψε:Συμφωνώ με τους αεκτζήδες της παρέας.

Αλίμονο :inlove:

ΠΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
georgetz έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Συμφωνώ με τους αεκτζήδες της παρέας.

Αλίμονο :inlove:

ΠΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ :iconcool:

:lol: :lol: :lol: (αν είναι τρολ)

αν δεν είναι..... :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Bayern7 έγραψε:https://fws.gr/o-paok-to-2-1-me-sovari-ypopsia-epithetikoy-faoyl-vid/

Ίδια, ΟΛΟΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, φάση, στη Λάρισα την έδωσε επιθετικό φάουλ και ακυρωσε το γκολ.
Σας ακούω αντικειμενικοί. :iconcool:

Ακόμα περιμένω.
Ούτε ένα ποστάκι ρε μικρούληδες;
Τίποτα; μηδέν;
Τόσο μικροί είστε;
Αν ήταν ανάποδα θα μας τα είχατε κάνει ζέπελιν όπως στην 1η αγωνιστική.
Λαλίστατοι ήσασταν τότε, και δεν αναφέρομαι μόνο στους παοκτσήδες. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????

ΘΡΥΛΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.

Ο - ΛΥ - ΜΠΙΑΚΟΣ
Ο - ΛΥ - ΜΠΙΑΚΟΣ

ΥΓ: Αλλάζω τακτική από εδώ και πέρα. Ισότιμους συνομιλητές μου αναγνωρίζω πλέον μόνο τους συνολυμπιακούς, που εξ ορισμού είναι αντικειμενικοί. :shifty: