Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#600642 Γιατί είναι πιο άσχημο από το άλλο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600643 Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι τελικά το budget. Και εδώ επίσης να πω πως το leasing μπορεί να περνάει στα έξοδα εξ ολοκλήρου και δεν μετράει ούτε στα τεκμήρια, πέραν του εξόδου. Δηλαδή, αν έχεις ένα τίμημα 300€ το μήνα, το ετήσιο τεκμήριο είναι 3600€ και τέρμα. Και αν δεν έχεις δικαίωμα εξαγοράς, όλο περνάει σαν έξοδο. Μήπως να το ξαναδείς; Με αυτά τα λεφτά άνετα βρίσκεις πχ κάποιο Astra αυτόματο και δεν χρειάζεται να κοιτάς Tivoli (που δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται πάντως).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#600644 Καλά, σε αυτά τα λεφτά, ας αφήσει κανείς τα αυτόματα...
Όσον αφορά το leasing κι αφού ΕΕ είναι μια λογική επιλογή για πολλούς λόγους
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#600645 Αυτό με το τεκμήριο δεν ισχύει. Σαν ΕΕ έχει και τεκμήριο κατοχής και μισθώματος.
Γι'αυτό του είπαμε να ρωτήσει τον λογιστή του αν τον συμφέρει.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#600646 Για την ώρα δεν γίνεται
Άβαταρ μέλους
By mirage
#600647 Το V60 με 430 λίτρα χωρο αποσκευών δεν το λες και τεράστιο. Just my 2 cents.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτό με το τεκμήριο δεν ισχύει. Σαν ΕΕ έχει και τεκμήριο κατοχής και μισθώματος.

Από το Mi A1.

Νομίζω πως όταν μιλάμε για μίσθωση χωρίς δικαίωμα εξαγοράς, δεν λογίζεται τεκμήριο, γιατί δεν λογίζεται και κατοχή.
Απάντηση, μόνον κάποιος λογιστής μπορεί να δώσει.
Από εκεί και μετά, αφού δεν γίνεται, ψάχνουμε άλλες λύσεις.
Kοντά στην τιμή του Tivoli, έχει και η Citroen λύση:
https://www.citroen.gr/vehicle/new-berl ... c4-cactus/
Λογικά θα τρέχει κάποια προσφορά, γιατί οι περισσότεροι καταλήγουν στο C3 Aircross.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#600650 Μέγιστο ειλικρινά δεν ξέρω. Απλά δεν θέλω να φύγω πάνω από 15. Ίσως και πιο κάτω

Πραγματικά πάλι σκεφτόμουν ότι καλύτερα να πάρω κάτι κατώτερο (από εξοπλισμό) και με την διαφορά να πάρω και μηχανάκι, παρά το αντίστροφο

Χώροι, αυτόματο πλέον όχι, ντίζελ σίγουρα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτό με το τεκμήριο δεν ισχύει. Σαν ΕΕ έχει και τεκμήριο κατοχής και μισθώματος.

Από το Mi A1.

Νομίζω πως όταν μιλάμε για μίσθωση χωρίς δικαίωμα εξαγοράς, δεν λογίζεται τεκμήριο, γιατί δεν λογίζεται και κατοχή.
Απάντηση, μόνον κάποιος λογιστής μπορεί να δώσει.
Από εκεί και μετά, αφού δεν γίνεται, ψάχνουμε άλλες λύσεις.
Kοντά στην τιμή του Tivoli, έχει και η Citroen λύση:
https://www.citroen.gr/vehicle/new-berl ... c4-cactus/
Λογικά θα τρέχει κάποια προσφορά, γιατί οι περισσότεροι καταλήγουν στο C3 Aircross.
Ρώτησα τον λογιστή μου τον Ιούνιο και μου διάβασε από το βιβλίο που έχει τις οδηγίες.
Πρέπει να άλλαξε φέτος

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#600655 Σωστό

Θα το δω σε κάποια φάση αυτό αν και με φαίνεται μικρουτσικο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#600657 Χτύπα ρε Κων/νε την skodara, βάλε κ σκύλο κλουβί πίσω, σαν Κ9 unit θα είσαι!!! :thumbsup: :thumbsup:

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600658 Αν θέλεις μεγάλο και καινούριο, τότε μόνον Tivoli.
Αλλιώς μεταχειρισμένο.
https://www.car.gr/20322979-skoda-octav ... tion-105hp
Ούτε 10Κ. Το χρώμα μην το σκέφτεσαι, το φτιάχνουμε με ένα wrap.
Άβαταρ μέλους
By markvag
JBT έγραψε:
πείτε ρε παιδιά κάτι κι εσείς

αποφεύγουμε κάποια άλλα μαγαζιά όπως μπίτρο κλπ; το μαρίν τι λέει;

Auto Marin κάπου είχα ακούσει πολύ κακά λόγια, δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο, δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως. Και από Αλιβιζάτο μακρυά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

Ford αυτόματο κοιτάς πάλι;;; :protest: Μακριά είπαμε! :protest: Καλό το φίκους, αλλά όχι σε αυτόματο! :rtfm:

Εγώ πάντως σε volvo θα πήγαινα, με παραχώρηση σε χώρους φυσικά... Αλλιώς σε octavia.

Και ένα καινούριο tipo SW με τον 1,3d για κάποιον περίεργο λόγο με ιντριγκάρει, αν και ξέρω πως θα είναι το χάλι του το μαύρο... :oops: :lol: το αυτό και με το Sandero... :oops: