Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#599890 H octy μου, η οποία κ στις φετινές διακοπές μας έβγαλε ασπροπρόσωπη..
Φορτωμένη σαν γαϊδούρι, με clima, δεν κολωσε πουθενά. Αισίως 1350 χλμ από 4 του μήνα. Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#599909 Πρέπει να είναι μακράν από τα πιο vfm οικογενειακά. Όταν θα χρειαστεί ανάγκη για χώρους άνετα θα ήταν από τα πρώτα που θα κοιτάξω, station όμως.
Άβαταρ μέλους
By gianik
panos2171 έγραψε:Πρέπει να είναι μακράν από τα πιο vfm οικογενειακά. Όταν θα χρειαστεί ανάγκη για χώρους άνετα θα ήταν από τα πρώτα που θα κοιτάξω, station όμως.
1 μέρα πριν το κλείσω, βασικά έχοντας αποφασίσει να κλείσω τo 4κινητο scout , μιλάω με τον φαδερ στο τηλ: τιιιιιιιιιιι; station θα αγοράσεις;;;;;; νεκροφόρα;;;;;
Κ έτσι εκλεισα την octy... :)

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#599978 Εγώ το scout θα έπαιρνα...
Για ένα περίεργο λόγο βέβαια, διάβαζα για αρκετά προβλήματα στο scout ενώ όσοι ξέρω με το απλό 1.8 Τ δεν τους έχει βγάλει τίποτα...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#599984 Στα Λεόν η πρώτη γενιά των 1.8 TSI (που έχω κι εγώ) ήταν αξιόπιστη. Η 2η όχι. Πώς το κατάφεραν ένας θεός ξέρει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#599986 O 1,8Τ είναι πολύ αξιόπιστος, αλλά όχι ιδιαίτερα οικονομικός...

Ο 1,8TSI είναι το ανάποδο :lol: Πχ, σε test drive (μόνος μου και χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία :innocent: ) μου είχε κάψει κάπου στα 7κάτι... :lol:

Ελπίζω βέβαια, ο φίλτατος να μην έχει κάποιο από τα λεμόνια μοτέρ...

Φυσικά το SW είναι πολύ πιο πρακτικό, αλλά δεν νομίζω πως και το απλό του λείπουν οι χώροι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#599987 Με την απόδοση του 1.8 Tsi είμαι ερωτευμένος...τα 163 άλογα είναι πάντα πρόθυμα για οτιδήποτε.
Με την κατανάλωση όχι κ τόσο..δεν καίει κ τον αγλεουρα αλλά δεν είναι κ οικονομικό.
Φυσικά σε μεγάλο σκάφος όπως η octy δεν περίμενα κ οικονομία.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#599989 Έχω την εντύπωση ότι το scout έβγαινε με δίλιτρο κινητήρα μόνο;

Επίσης ένα τετρακίνητο υπερυψωμένο στεισον είναι μάλλον ιδανικό για οικογένειες που αγαπούν τις εκδρομές.

Από το Mi A1.