224v έγραψε:Εμφανισιακά δεν είναι Μίνι Πλέον, οδηγικά είναι άχρωμο ( δεν γνωρίζω για το WORKS), είναι φυσικά ακριβό οπότε ένας petrolhead γιατί να το διαλέξει. Γυναίκες βλέπω να το οδηγούν. Το R 53 f/l είναι για ανήσυχο οδηγό.Τα Mini πάντα έπαιζαν δυνατά στο γυναικείο κοινό.
.
Δεν έχω δει το τελευταίο MINI από μέσα αλλά τα πιο παλιά στα μάτια μου και στα χέρια μου ήταν ένα σωρό πλαστικουριό, σαφές πρόβλημα απτής ποιότητας. Δεν ξέρω τι εννοείτε όταν λέτε για την κατηγορία του, ίσως για την κατηγορία μεγέθους να είναι οκ αλλά αν εννοείτε την κατηγορία τιμής τότε υστερούν (ξαναλέω δεν έχω δει το καινούργιο από μέσα).
sknipper έγραψε:Εμένα το τελευταίο μου φαίνεται ότι χάνει αισθητικά, μεγάλωσε η μούρη του με λάθος τρόπο, κάπου χάλασε η αρμονία και η σχέση με το παλίο Μini.
και εγω την ιδια εντυπωση εχω με τη μουρη στο νεο.
mirage έγραψε:Λίγες έχουν το Cooper S, από όσες γνωρίζω έχουν το one, και ντήζελ. Μια μόνο φανατική του μοντελλου που το οδηγεί ζωηρά, έχει τώρα το δυνατό δίλιτρο μάλιστα, αλλά δεν έχει οικονομικό θέμα.224v έγραψε:Εμφανισιακά δεν είναι Μίνι Πλέον, οδηγικά είναι άχρωμο ( δεν γνωρίζω για το WORKS), είναι φυσικά ακριβό οπότε ένας petrolhead γιατί να το διαλέξει. Γυναίκες βλέπω να το οδηγούν. Το R 53 f/l είναι για ανήσυχο οδηγό.Τα Mini πάντα έπαιζαν δυνατά στο γυναικείο κοινό.
.
.
Επίσης ακομα και τα μικροτερα μοντέλα του Mini μπορούν να οδηγηθούν ζωηρά και χαρωπά.
Μα να ρωτήσω κάτι εσάς που ζητε σε τέτοιες χώρες, άνδρες η γυναίκες με τα όρια που έχετε εκεί στην καθημερινότητα με πόσα θα παει καποιος πόυ ψάχνεται για ζωηρή οδήγηση??. Όλα τα τουτουνια πάνε με 150 εύκολα..... Οι δρόμοι καλοσυντηρημενοι αλλά και γεμάτοι. Σε Γαλλικους αυτοκινητόδρομους σε μαζεύουν ΑΕΝ περάσεις όριο.... Τι να πω....
.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω οδηγήσει τελευταίας γενιάς ΜΊΝΙ, εμφανισιακά τα σπάει, τα υλικά μέσα είναι άψογα, η τιμή αντίστοιχη, αλλά δυστυχώς δεν μας κάνει πια εντύπωση πως οδηγικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο...
Η BMW αλλάζει κοινό σιγά σιγά.
ΥΓ:Welcome back, όλα καλά ;
Και το μέγεθος έχει παραγίνει... Εντάξει όλα μεγαλώνουν άλλα στα ΜΙΝΙ φαίνεται ακόμα πιο οξύμωρο λόγω ονόματος.
Πλέον έχει δημιουργηθεί χώρος για ένα κανονικό ΜΙΝΙ κάτω απο το Cooper.
Η BMW αλλάζει κοινό άλλα το πρόβλημα είναι που θα στραφεί το κοινό που αφήνει γιατί δεν βλέπω και πολλές εναλλακτικές...
ΥΓ: Όλα καλά, εδώ στο Αυγουστιάτικο τρέξιμο. Μπαίνω και σας διαβάζω άλλα με έχει πιάσει η μούγκα μου τελευταία.
(
)Πέρα από την πλάκα (;), βρίσκω ενδιαφέρον οικογενειακό κάτι τέτοιο:

https://www.evo.co.uk/mini/clubman/1726 ... lternative
Αλλά αυτό σίγουρα από πλευράς διαστάσεων δεν είναι ΜΙΝΙ, καθότι τεράστιο, απλώς είναι διαφορετικό από το σωρό και το κάνει όμορφο. Και με τα άλογα και την τετρακίνηση, θα γίνεται ενδιαφέρον, χωρίς να δείχνει εντελώς αστείο όπως το Countryman (πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος από το έδαφος!
).
Πίσω οι χώροι ειναι άνετοι, εχω κάνει 3ωρο ταξιδι με το Clubman στην πισω θεση αλλα το πορτ μπαγκαζ με τα 360 λίτρα δεν το λες και τεράστιο στην πράξη ενώ οι διπλές πόρτες δεν είναι ό,τι πιο πρακτικό. Το Countryman είναι στα 450 λίτρα αν θυμάμαι καλά. Επίσης και τα 2 ειναι μικρότερα σε μήκος απο την F20 αλλα μεγαλύτερα από το υπάρχον Golf.
Τέσπα, ρίχνω ματιές στο Clubman γιατί ίσως η ΛΤΠΦ είναι κάτω από 17Κ με το βασικό μοτέρ και αυτόματο. Το Countryman είναι στα 19Κ.
Τεσπα my point is πως δεν είναι τεράστιο, μικρότερο από την X1 σε διαστάσεις, και διαθέτει τα funky στοιχεία των υπολοίπων Mini με έξτρα χώρους.
Το Clubman ειναι ωραιο παντως και σίγουρα ειναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική απο ενα Golf πχ. Μιλάμε πάντα για τρικυλινδρο βενζίνη ε;