Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Τζουμέρκα; Μπα, αν έχω ζηλέψει ένα μπαλκόνι είναι εδώ :
Τοποθετημένη πινέζα
Κοντά στην τοποθεσία Βουλιαγμένη 166 71
https://maps.app.goo.gl/rTMwzejR17UKKK5w6
Υπάρχει σπίτι πίσω απ τα δέντρα κι αν δεν κάνω λάθος, ανήκει στον Κασιδόκωστα.
Σε μια άλλη ζωή ίσως.

Σ χεση τιμης/αποδοσης μπαλκονιου g8777: 15000

Σ χεση τιμης/αποδοσης μπαλκονιου ΗΦ: 3,6

:s_dunno

Belgarion δεν μ' αφηνουν ρε :( , το θελω, το θελω πραγματικα να ηρεμησω. :( :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#598507 Δεν σε καταλαβαίνουν g μου.

Εγώ πάντως με εσένα είμαι. Το μπαλκόνι στην Βουλιαγμένη δεν μου λέει κάτι, εν αντιθέσει με των Τζουμέρκων

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598524 Για να φτάσεις στα Τζουμέρκα ακόμη και από τα Γιάννενα θέλεις σχεδόν 2 ώρες. Κι όταν φτάσεις εκεί, την θάλασσα που μ'αρέσει εμένα δεν την βλέπεις ούτε με κιάλια.
Άρα, για ποια απόδοση μιλάει ο g;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#598527 :dizzy:

Για να φτασεις στου βοδιου το κερατο απο Κολωνακι θελεις επισης κανα 2ωρο. :iconcool:

Ειναι θεμα προτεραιοτητων. :iconcool:

Btw, μιλουσαμε για βεραντες και θεα, οχι τιμη/τετραγωνικο. :iconcool:

Btw2, ΔΕΝ ειναι Τζουμερκα. :iconcool: :iconcool:

Σε 15 λεπτα εισαι Εγνατια, σε 35 Γιαννενα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Έκανα μια βόλτα στα επιπλάδικα σήμερα . Για μια καλή πολυθρόνα-σαλονιού-ξεκούρασης- ΜΠΕΡΖΕΡΑ ζητάνε όσα τους λείπουν. Από 350 έως 700e.
Πανηγυρίστε !! ήρθε η ανάπτυξη.
Μια πωλήτρια μου τόνιζε το made in Greece αλλά λόγω τοποθεσίας στοιχηματίζω οτι το 90% έρχεται από τον κουμπάρο.

Αυτήν εδώ πρέπει να μου την πασάρανε στα 570 , μπορεί και παραπάνω.
https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esot ... 096_180204
Πριν από περίπου 8 χρόνια και αφου ψάχναμε κι εμείς για μπερζέρα για το παιδικό δωμάτιο (για να κάθεσαι και να νανουρίζεις το παιδί) και άκρη δεν βγάζαμε, όπως λες ζητάνε όσα τους λείπουν οπότε καταλήξαμε σε επιπλοποιό (φίλο φίλου) που μας είπε ότι κυκλοφορεί πολλή σαβούρα και ότι βασικά 2 σχέδια σκελετού υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Του πήγαμε το ύφασμα που θέλαμε από αλλού. Δεν θυμάμαι πόσο πήγε αλλά μείναμε ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#598554 Για μια πολυθρόνα με ξύλο , ύφασμα και αφρολέξ ζητάνε τα ίδια χρήματα με ένα πλυντήριο ή ψυγείο , έως δίπορτο . Στο διαδίκτυο είδα σχετικά καλές τιμές σε σχέση με τους παλαβούς στην Αλεξ/πολη αλλά χωρίς δοκιμή δεν αγοράζω τίποτε.
Είχα μια αλλά με κιλά μου να έχουν ανέβει πάνω από τα 100 , την ταλαιπώρησα . Θα την πάω σε έναν μαραγκό να "πακτώσει" :lol: καλά την πλάτη .
Μα 700ε για μια πολυθρόνα ; Δεν έχουν το Θεό τους .
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Anonymous Founder έγραψε:Συγνώμη ρε συ, έριξα μια ματιά στο Skroutz και είδα να ξεκινούν πολυθρόνες από 100€. Τι ακριβώς ψάχνεις, δεν έχω καταλάβει...

Φτηνη και...καλη!
Η μαλλον οχι ακριβως...Αυτες που διαλεγει να τις πουλανε φτηνα. :lol:
Τι στο καλο. Απο ξυλο, υφασμα και αφρολεξ ειναι... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#598562 τώρα εξηγούνται οι τιμές , κάποιοι όπως ο από πάνω θεωρούν λογικό 1 πολυθρόνα = καλό ψυγείο = καλό πλυντήριο. :s_sarcastic
because τεχνολογία , όχι αστεία .
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#598564 Οι δικες μου παντως 32 χρονια και δεν εχουν κανει κιχ!
Μια τραπεζαρια που εχω 100 ετων και βαλε, ειναι αψεγαδιαστη και ακλονητη!
Πρεπει να ειναι φουλ γεματες τεχνολογια! :s_sarcastic :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mousatos έγραψε:τώρα εξηγούνται οι τιμές , κάποιοι όπως ο από πάνω θεωρούν λογικό 1 πολυθρόνα = καλό ψυγείο = καλό πλυντήριο. :s_sarcastic
because τεχνολογία , όχι αστεία .

Εσύ έγραψες ότι ζητάνε όσο ένα ψυγείο :dizzy:
Πραγματικά καμία σύγκριση όμως

Μεγάλο ρόλο παίζει η ποιότητα του ξύλου και των υλικών, γι'αυτό και οι τεράστιες διαφορές. Από κει και πέρα παίρνεις ό,τι σε καλύπτει.