Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#597929 Τελικά αποφάσισα να πάρουμε τα ίδια με το υπάρχον setup, memory foam από ΙΚΕΑ + ανωστρωμα... Αφού ρίχνω φοβερούς υπνους στο υπάρχον, γιατί να το αλλάξω

Αφού παίρνω τα πάντα, λέω
-μεταφορική Ε;
Κάτι είχα δει, 3.5 ευρώ, άντε λέω στη χειρότερη να το χρεωσουν με το κομμάτι να μου βρει κάνα 20αρι...
-69€ κύριε.... Λόγω όγκου
......Να πω δε τους ξέρω τι κουφάλες είναι με τα μεταφορικά εδώ πάνω, ψέματα θα πω....
-οκ θα σας ειδοποιήσουμε...

Ο πεζουλας to the rescue once again
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#597930 Έχεις γίνει εξπερ στην χωροταξία. Πλάκα πλάκα έχεις υπολογίσει ποσα έχεις γλυτώσει με κάτι τέτοια; Κάνα χιλιάρικο στάνταρ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#597932 Χωρίς καμία πλάκα ηταν στα βασικά κριτήρια αγοράς αμαξιού
Ξεχνάω τι βλαστιμια εχει πέσει να μην μπορώ να τα βάλω στο C5 να προσπαθώ να παίξω τTetris πόση ωρα και να με δουλεύουνε οι διπλανοί;

Εδώ είσαι on your own.... γιατι νομίζεις δεν υπάρχει σεντάν για δείγμα....
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Έχεις γίνει εξπερ στην χωροταξία. Πλάκα πλάκα έχεις υπολογίσει ποσα έχεις γλυτώσει με κάτι τέτοια; Κάνα χιλιάρικο στάνταρ.
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, τουλάχιστον 3 κατοσταρικα με γλύτωσε το s max φίλου αυτό το καλοκαίρι.
Το τι χωράει μέσα απλά δεν περιγράφεται
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mousatos έγραψε:γι'αυτό αγοράζουν pickups οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι

Και κουβαλάς συνεχεία μισο αυτοκίνητο άχρηστο απο πισώ
Με τα κλειστά , πχ το s max που αναφέρθηκε χώρας τα πάντα
Εδώ δε εχει παντού να ενοικιάσεις αν θες τρειλερ για τον κοτσαδόρο σε πολλές διαστάσεις , σε πολυ λογικές τιμές, με την ημέρα
Δεν εχω φτάσει να μη με χωραει το 5008 ακόμα αλλά αν τύχει, θα καρφωσω ενα τέτοιο στον κοτσαδόρο και θα το τουμπανιασω
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:
Εδώ είσαι on your own....

Στην άγρια αυστριακή δύση
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:
g8777 έγραψε:Έχεις γίνει εξπερ στην χωροταξία. Πλάκα πλάκα έχεις υπολογίσει ποσα έχεις γλυτώσει με κάτι τέτοια; Κάνα χιλιάρικο στάνταρ.
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, τουλάχιστον 3 κατοσταρικα με γλύτωσε το s max φίλου αυτό το καλοκαίρι.
Το τι χωράει μέσα απλά δεν περιγράφεται

Σε έχει γλυτώσει το 1,8777% από αυτά πού θα σου χρεώσει στον αστικό ιστό αε σύγκριση με τον φικο. Δεν ζεις Βιέννη , ζεις Νότια Πετράλωνα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#598465 Εικόνα

Επιτέλους καταλήξαμε σε έπιπλα μπαλκονιού. Οι καρέκλες τελικά πολύ ωραίες ποιοτικά κ σχεδιαστικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Με γεια. Ωραίο πράγμα το μπαλκόνι.

Εικόνα

Αυτο το μπαλκονι, ναι. Ωραιο πραγμα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#598488 Τζουμέρκα; Μπα, αν έχω ζηλέψει ένα μπαλκόνι είναι εδώ :
Τοποθετημένη πινέζα
Κοντά στην τοποθεσία Βουλιαγμένη 166 71
https://maps.app.goo.gl/rTMwzejR17UKKK5w6
Υπάρχει σπίτι πίσω απ τα δέντρα κι αν δεν κάνω λάθος, ανήκει στον Κασιδόκωστα.
Σε μια άλλη ζωή ίσως.