Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#64975 Ανοιχτε κανα παράθυρο. Απότομα μαζεύτηκε πολυ petrolheadιλα (popol@ros excluded :shifty:) . :metalo:

Πολύ όμορφα και τα δυο άλλα ειδικά το mx :inlove:

<
Άβαταρ μέλους
By JimClark
popolaros έγραψε:σε τρεχω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

και με το νταιχάτσου σας πατάω ρε, μόνο με τη "2"

:inlove: :yahoo: Αλήθεια έχω να πάω καιρό. Εκείνο το κομμάτι που βούλιαξε το ανοίξανε;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#65063 Ετσι ακριβως... Αν με ειχε πιασει νυχτα θα ηταν και ενα μιατα μεσα στο κομματι που επεσε :lipsealed: ,δε το ηξερα...

Μακαρι να παμε παρεα καποια φορα,εγω ή μονος παω ή με δε-νιώθω-γλου παρεες τυπου ποτε θα σταματησουμε για καφε,για φαι για κατουρημα,πολλες στροφες εχει κλπ... :rant:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
JasonLouk έγραψε:Ανοιχτε κανα παράθυρο. Απότομα μαζεύτηκε πολυ petrolheadιλα (popol@ros excluded :shifty:) . :metalo:

<

Όχι πως δεν σέβομαι τον συνmod ή πως δεν μου αρέσει το MX αλλά με 370Ζ στη σελίδα... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
NickTG έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Ανοιχτε κανα παράθυρο. Απότομα μαζεύτηκε πολυ petrolheadιλα (popol@ros excluded :shifty:) . :metalo:

<

Όχι πως δεν σέβομαι τον συνmod ή πως δεν μου αρέσει το MX αλλά με 370Ζ στη σελίδα... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Για τα καλά σου λόγια, πάρε άλλη μια (πολύ) πρόχειρη (και οχι ιδιαίτερα "καλλιτεχνική").

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Mercyful_Fate έγραψε:
NickTG έγραψε:

<

Για τα καλά σου λόγια, πάρε άλλη μια (πολύ) πρόχειρη (και οχι ιδιαίτερα "καλλιτεχνική").

Πάει το Λεον?

.