Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By alexm
#59763 Καλημερα σε όλο το φόρουμ. Ψάχνω μεταχειρισμενο αυτοκίνητο μεχρι 3000€ και κατά προτίμηση μέχρι 1400 κυβικά.
Ο ενδιαφερόμενος είναι μια κοπελα που θα κανει καθημερινά γύρω στα 50 χιλιόμετρα στην Ορεστιάδα σε εθνική οδο κυρίως.
Το αμάξι θα πρεπει να ναι σχετικα οικονομικό και αν γίνεται να μπορούν να βρεθούν εύκολα ανταλλακτικά, δηλαδή να έχει πουλησει αρκετά στην αγορά. Αν βαλετε κάποια πρόταση θα παρακαλουσαν να είναι απο την Θεσσαλονίκη η απο την Θράκη.

Τα αυτοκινητα που σκεφτομασταν κατα κύριο λογο είναι ειτε το mk6 fiesta το 1.2, ειτε το astra g(επειδή υπαρχουν αρκετά στην αγορά και δεν φαίνονται όλα ρημαδια) ειτε κάποιο clio phase ii. Ευχαριστώ για το χρονο σας
Άβαταρ μέλους
By glf
#59847 Έχω το Corsa 1.2 της γυναίκας μου
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5819004/

τα.. έχει όλα τα κριτήρια, μέχρι και κοκαλάκια για τα μαλλιά στο σκίαστρο... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#60658 Ωραίο το Fiesta. Το έχουμε. Οικονομικό, δεν έχει βγάλει καμία βλάβη στις 110Κ χλμ, ροπάτο μοτέρ, καλό τιμόνι, καλό κράτημα. Δεν του λείπει κάτι. Και νομίζω ότι στα 3 χιλιάρικα βρίσκεις άνετα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#60661 το φιεστα ηταν το χειροτερο αυτοκινητο για το 4tforum.... αποκλειται να μην δεν σου εχει βγαλει προβλημα. ψευδεσαι.

απορω πως ακομα κυκλοφορυν και δεν εχουν ΟΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ απο την σκουρια και την κακη συναρμολογηση. παραξενο...

τοση |λογοκρισία| στο προηγουμενο φορουμ παει χαμενη....
Άβαταρ μέλους
By alexm
#62415 παντως στην οικογενεια εχουν περασει 3 φιεστα απο τα χέρια μας και ουτε ενα δεν εβγαλε κατι σοβαρό.
ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές σας, δυστυχώς δεν της αρέσει το c3 εμφανισιακά και γενικά μας έχει παιδέψει λίγο με τις απαιτήσεις της, οπότε μου φαίνεται άδικος κόπος να το ψάχνουμε περαιτέρω.
να στε καλα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62633 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις Yaris, εφόσον βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση, απλά δε θα ξανα-ασχοληθείς ποτέ μαζί του, η συντηρηση είναι μηδεν, η αντιπροσωπεία η καλύτερη όλων και απλά ξεχνάς ότι υπάρχει.

Μπορεί φιέστα και c3 να βγάζουν λίγα προβλήματα αλλά λίγα>>>μηδέν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#62636 Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον να βρεις ένα Yaris σε αυτά τα λεφτά. Εννοείται θα είναι περίπου 10ετίας και θα έχει πάνω από 100Κ χλμ. Οπότε, το να μην βγάλει καμία βλάβη, δεν θα το έδενα και κόμπο... :lol:
Είναι πολύ ωραίο αμαξάκι πάντως και μοντέρνο ακόμη και σήμερα, το θεωρώ ανώτερο από το Fiesta της εποχής.
Φίλος, πήρε ένα ΜΚ1 facelift για 3300 σε πολύ καλή κατάσταση. Γενικά κάτι τέτοιο προτείνεται. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως ειδικά λόγω ονόματος (ΚΑΙ Toyota ΚΑΙ Yaris!), θα ξαναπουληθεί εύκολα, αφού όπως λέει και ο μέσος έλληνας πατέρας "Τα Τουότα μέχρι τα 200Κ χλμ είναι στο στρώσιμο και δεν παθαίνουν τίποτε!"
:lol:
Άλλη καλή και αξιόπιστη εναλλακτική είναι το Micra. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62714 Αν το τσεκάρει και είναι οκ τι βλάβη να βγάλει? Εγώ κόμπο θα το έδενα. Το yaris που έχουμε έχει ~150.000χλμ και είναι ακριβώς όπως τη μέρα που το πήραμε.

η μόνη "βλάβη" είναι τα κιτρινισμένα φώτα και κατά τύχη ρώτησα χθές, θέλει ~30 ευρώ για να φτιαχτεί.

Νομίζω είχε θέμα και με μία τσιμούχα πόρτας πιο παλιά που φτιάχτηκε με αστεία χρέωση (ή τσάμπα, δε θυμάμαι) σε κάποιο σέρβις.

Αυτές είναι ΟΛΕΣ οι βλάβες που έχει βγάλει σε 11 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Το μόνο που σε χαλάει σε αυτό το αμάξι είναι η τριζατη πλαστικούρα, κατά τα αλλά απλά είναι σούπερ αξιόπιστο

δεν ειναι τριζατο Ντριφτη,το εχει η :inlove: με καμια 60κ χλμ και δεν τριζει.Προβληματα οντως δεν εχει βγαλει.

εντιτ. εεεεππ εναν διακοπτη φλας/φωτων μονο εχει βγαλει,που επισκευαστηκε τελικα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:Δεν τα λες και πολλά τα χιλιόμετρα.

ναι δεν ειναι πολλα,αλλα ειναι και 9 ετων που οσο και να το κανεις, παιζει το ρολο του στα πλαστικα,ειδικα σε αυτοκινητο που παρκαρει παντα εξω.
Τωρα εαν αρχισει να τριζει αργοτερα? θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62942 Και μία Brera είναι καλή λύση, είναι και σκυλιά, δεν παθαίνουν τίποτα.