Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#59271 Του κώλου τα 9μερα η κακοκαιρία. Μόλις ήρθα απο Πειραιά-Μεταμόρφωση και μόνο από το ύψος Φιλαδέλφειας και μετά άρχισε κάτι ψευτονυφάδες. Καλά για να το στρώσει, ούτε λόγος. Πρέπει να είναι πολύ τοπικά τα φαινόμενα. Τσάμπα μου την κόψανε την εκδρομούλα μου σήμερα οι άμπαλοι της ΕΜΥ. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Του κώλου τα 9μερα η κακοκαιρία. Μόλις ήρθα απο Πειραιά-Μεταμόρφωση και μόνο από το ύψος Φιλαδέλφειας και μετά άρχισε κάτι ψευτονυφάδες. Καλά για να το στρώσει, ούτε λόγος. Πρέπει να είναι πολύ τοπικά τα φαινόμενα. Τσάμπα μου την κόψανε την εκδρομούλα μου σήμερα οι άμπαλοι της ΕΜΥ. :thumbsdown:

Έλα και μια βολτούλα από Αγ.Παρασκευή, να σε δω πόσο μάγκας είσαι με την τετρακούνα το Άουδι... :shifty:

Έκανα τσουλήθρα για να βγω από το garage, να δω πως θα ξαναμπώ το βράδυ....
Άβαταρ μέλους
By xenos
#59332 Ηλιούπολη ούτε για δείγμα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#59334 τα νότια προάστια να τα αφήσει ήσυχα το χιόνι :protest:

αν φτάσει να χιονίσει εδώ οι πιο πάνω θα έχουν αποκλειστεί
Άβαταρ μέλους
By bill33
#59347 Νοτια κρητη,Λυβικο πελαγος ,διπλα στην θαλασσα εριχνε χιονονερο τα ξημερώματα.
Τα βουνα φυσικα ειναι ασπρα.

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
The Ace έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Του κώλου τα 9μερα η κακοκαιρία. Μόλις ήρθα απο Πειραιά-Μεταμόρφωση και μόνο από το ύψος Φιλαδέλφειας και μετά άρχισε κάτι ψευτονυφάδες. Καλά για να το στρώσει, ούτε λόγος. Πρέπει να είναι πολύ τοπικά τα φαινόμενα. Τσάμπα μου την κόψανε την εκδρομούλα μου σήμερα οι άμπαλοι της ΕΜΥ. :thumbsdown:

Έλα και μια βολτούλα από Αγ.Παρασκευή, να σε δω πόσο μάγκας είσαι με την τετρακούνα το Άουδι... :shifty:

Έκανα τσουλήθρα για να βγω από το garage, να δω πως θα ξαναμπώ το βράδυ....

Αγ.Παρασκευή τώρα η αυλή γλυστράει πολύ, εντάξει το αμάξι βγήκε για μια κοντινή δουλειά και ξαναμπήκε μέσα χωρίς πρόβλημα, όπως και εχτές κατά τις 12.00 τα μεσάνυχτα που είχε 5εκ χιόνι στα στενά, μια χαρά πήγαινε η μόνιμη τετρακίνηση, αλλά καλά είναι να λιώσουν οι πάγοι αν και δεν το βλέπω για σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#59748 Τι υψηλάρα ειναι αυτή. Βαρομετρικό υψηλό, εδώ σαλόνικα έχω 1030 hpa στα 50 μέτρα. Το σχετικό υψόμετρο μου δείχνει -50 μέτρα υψόμετρο. Υπεροξυγόνωση και -2.

Γάμησε o λευκός κλοιός. (είχα φωτοσοπάρει κ τον πύρινο, αλλά δε βάζω κανένα άγιο Στέφανο μέσα :lol: )
Εικόνα