Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#595853 Στα 27,000 ΙΙRC ξεκινάει το i30 N σήμερα, με 275 και με μεγαλύτερους χώρους από το Clio.

Θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#595855 Δεν διαφωνώ, απλά έχω την αίσθηση ότι και τα "οικογενειακά" έχουν ακριβύνει αισθητά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:Θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν.

Διόρθωση: υπάρχουν πολλές επιλογές.
Οπότε το 'αξιοπρεπές' είναι λίγο σχετικό.

Μπορείς να έχεις επαρκές επίπεδο εξοπλισμού από τα 20-22κ.
Στα 25 μιλάμε για πολύ γεμάτες εκδόσεις (εκτός αν μιλάμε για premium).

Επίσης όσο αυξάνονται τα κοκοψίνια τόσο οι έννοιες 'αξιοπρεπές' και 'ολοκληρωμένο' γίνονται πιο σχετικές.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#595861 Αν θες μεγαλυτερες οθονες, full-led, lane assist, adaptive CC, υποβοηθουμενο παρκαρισμα και λοιπες τεχνολογικες ευκολιες θα τις πληρωσεις. Ελαχιστα αυτοκινητα τις προσφερουν "δωρεαν", μονο οι κορεατες αν δεν κανω λαθος και αυτοι οχι σε ολα τα μοντελα τους. Αν θυμαμαι καλα στα i30 / fastback ειναι δωρεαν στα KONA / Tuscon ειναι εξτρα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#595863 Αυτήν την στιγμή μόνο η τουοτα δίνει τα περισσότερα έξτρα από την βασική έκδοση...

Στο υπέροχο άρθρο των 4Τ λέει πάλι ότι έχει λίθιο :dizzy: κλασικά δηλαδή

Επίσης βάζει στο μείον το κιβώτιο :hmmm: γιατί έτσι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mousatos έγραψε:Toyota Corolla 1.8 Hybrid - Ford Focus 1.5D A/T - VW Golf 1.5 TSI DSG

https://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkrit ... ebsite-rss

Διαβάζω πως η Corolla υποστηρίζει Miracast. Αν δουλεύει καλά αυτό, βρίσκω πως είναι πολύ καλύτερο από τις άλλες λύσεις, όσο και αν φαίνεται παράξενο. Εγώ αυτό θα ήθελα στο αυτοκίνητό μου σε ό,τι αφορά την πλοήγηση: να προβάλει ακριβώς την οθόνη του κινητού. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Τα άλλα ακόμη δεν δουλεύουν όπως θα ήθελα, μιλώ για την υλοποίηση της Google, δεν έχω Apple.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JBT έγραψε:Επίσης βάζει στο μείον το κιβώτιο :hmmm: γιατί έτσι; :hmmm:

Γιατι ειναι CVT. Που σημαινει οτι σε ανεβασμα βουνου, σε σβελτη οδηγηση σε επαρχιακο θα αργει να ανεβασει-κατεβασει. Θα πρεπει να προσαρμοστεις εσυ σε αυτο, κατι που δεν συμβαινει στα συμβατικα αυτοματα.
Το οτι δεν θα χαλασει ποτε δεν θα στο πουν, ουτε το οτι ο περισσοτερος κοσμος που τα εχει πινει νερο στο ονομα τους σε αστικο περιβαλλον και ταξιδι στον αυτοκινητοδρομο.
Αυτοι ομως θα σου πουν οτι αν κανεις αναβαση Πορταριας θα υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο :lol: :lol:

Τι εκανες τελικα γιατρε μου; Το οδηγησες παλι;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#595871 Αύριο θα κάνω δοκιμή σε εθνική και γρήγορο επαρχιακό

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:

Γιατι ειναι CVT. Που σημαινει οτι σε ανεβασμα βουνου, σε σβελτη οδηγηση σε επαρχιακο θα αργει να ανεβασει-κατεβασει. Θα πρεπει να προσαρμοστεις εσυ σε αυτο, κατι που δεν συμβαινει στα συμβατικα αυτοματα.
Το οτι δεν θα χαλασει ποτε δεν θα στο πουν, ουτε το οτι ο περισσοτερος κοσμος που τα εχει πινει νερο στο ονομα τους σε αστικο περιβαλλον και ταξιδι στον αυτοκινητοδρομο.
Αυτοι ομως θα σου πουν οτι αν κανεις αναβαση Πορταριας θα υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Το ότι δεν θα χαλάσει ποτέ από που προκύπτει;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#595875 To CVT δεν είναι ακριβώς CVT. Σίγουρα θέλει συνήθεια, αλλά κακώς δίνετε παραπάνω σημασία σε ένα άρθρο που θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Η απλή αλήθεια είναι πως η Corolla έχει τόση τεχνολογία πάνω της, που τα άλλα δύο μοιάζουν παλαιολιθικοί βροντόσαυροι. Τόσο απλά.
JBT, είναι αστείο να ξέρεις, και οι δύο κοιτάμε τα ίδια αυτοκίνητα! :lol:
Για εταιρικό βέβαια εγώ... Είμαι μεταξύ 500Χ, Corolla Hybrid και Golf, αλλά επειδή παίζει και παντόφλα, παίζουν και τα 3008 και C4-C3 Aircross.
:s_shout

dimviii, δεν θέλω κουβέντα! :s_shout :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#595877 Θα γίνει καλό κιβώτιο ξαφνικά μόλις....

Το φορέσει η μαμά vw :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By JBT
#595878 HF εταιρικό σημαίνει ότι πληρώνουν οι άλλοι για εσένα;

Εάν είναι έτσι...... Πάλι σε κορολα θα ξαναπήγαινα μόνο και μόνο για το θέμα της ησυχίας και της χαλαρότητας....

Μην λέω μεγάλες κουβέντες βέβαια, αύριο θα έχω καλύτερη άποψη πιστεύω

Πέτυχα τύπο με το chr και τον σταμάτησα με τους καφέδες στο χέρι :lol: με λέει ότι στην πόλη βλέπει από 2,8 έως 3,9 :help: και εθνική με 130-140 παίζει στα 6 ακριβώς

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αυτοι ομως θα σου πουν οτι αν κανεις αναβαση Πορταριας θα υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Το ότι δεν θα χαλάσει ποτέ από που προκύπτει;

Απο αυτα που λενε οι ταξιτζηδες με τα prius, μονο μπαταριες αλλαζουν καθε 200Κ χλμ. Κινητηρας- κιβωτιο , ασπαστα
Το υβριδικο συστημα τους ειναι ιδιο και στα ch-r / corolla