Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
georgetz έγραψε:Κτημα Αλφα κοκκινα, Βιβλια Χωρα, Κυρ Γιαννη, Κτημα Παπαιωαννου Αγιωργιτικο, Κατωγι, ξινομαυρα κ αρκετές ακόμη επιλογές που θα παίξουν απο 7 μέχρι 20ε και είναι πολυ πάνω απο μεσο όρο σε κόκκινο ξηρό.

Συνονοματε ταιριαζουν τα γουστα μας! Σχεδον τα ιδια κρασια προτεινα εδω:

viewtopic.php?p=553117#p553117
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#558960 Μια χαρά επιλογές, ειχα ξεχασει Τσαπουρνακος :metalo:

Το καλο με το thread εδώ ειναι οτι γραφουμε κ κατι παραπανω απο ετικέτα/κτημα κλπα, δηλαδή κατευθείαν για το μπουκάλι/χρονιά, που προσδιορίζει καλύτερα τα γούστα.

π.χ Βιβλια Χωρα λευκό 2011, μου ειχε φανεί αξέχαστα φρουτωδες :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Αυτό είναι το σπάσιμο με το κρασί. Για να φχαριστηθείς ιδίως κόκκινο πρέπει να τα στάξεις χοντρά , 20-30e για ένα μπουκάλι. Ε δεν πάνε να κουρευτούνε λέω γω; Με 2e χτυπάω μια κορυφαία φραντζισκάνερ ( μπύρα) και κάνω το κέφι μου χαλαρά.

Έχει ωραιότατα κρασιά σε πολύ λογικές τιμές, π.χ. Μ. Γεωργιάδη.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#564823 Ανοίγω 2ο Δαμασκηνός του 15' , έχει βελτιωθεί πολύ. Μπράβο τους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#569136 Χθές άνοιξα μια ξεχασμένη σε ντουλάπι ρετσίνα-Μαλαματίνα . Πρέπει να ήταν εκεί τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Καλύτερη κι από φρέσκια , δεν το περίμενα !!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#570052 Έχω ένα συνάδελφο που είχε έρθει έλεγα Λήμνο και ερωτεύτηκε το ούζο, κάτι Πλωμάρι κτλ του άρεσαν. Έχει δοκιμάσει διάφορα άλλα ψάχνεται για πιο ποιοτικές γεύσεις.
Τι να του πάρω οταν κατέβω Ελλάδα, κάτι ιδιαίτερο;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#570058 Ούζο Πιτσιλαδη ή Ματαρελη να του πεις. Κορυφαία από Πλωμάρι

Επίσης Απαλαρινα από την Χίο για το άρωμα μαστίχας.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#570060 Δεν εχει σχεση ομως το τσιπουρο με το ουζο... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Έχω ένα συνάδελφο που είχε έρθει έλεγα Λήμνο και ερωτεύτηκε το ούζο, κάτι Πλωμάρι κτλ του άρεσαν. Έχει δοκιμάσει διάφορα άλλα ψάχνεται για πιο ποιοτικές γεύσεις.
Τι να του πάρω οταν κατέβω Ελλάδα, κάτι ιδιαίτερο;

https://www.skroutz.gr/s/16925650/%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-Red-Label-%CE%9F%CF%8D%CE%B6%CE%BF-50ml.html

Το καλυτερο ουζο της αγορας. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#570067 Αυτό το "καζανιστο" με κέρδισε από την περιγραφή ήδη
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
Y.V έγραψε:Δεν εχει σχεση ομως το τσιπουρο με το ουζο... :s_dunno

Με το συγκεκριμένο ούζο που έβαλα νομίζω δεν έχει διαφορά. Με τα ούζα που δεν γίνονται με απόσταξη συμφωνώ μαζί σου.
Έχω καταλάβει κάτι λάθος;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#570134 Αν και το ουζο δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου ποτα, εχω ακουσει τρομερα λογια για το ουζο Βαρβαγιαννη απο ενα φιλο που εμπιστευομαι πολυ την αποψη του στα ποτα!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#594835 Έχει ένα Riesling το Lidl στα 3,2e ( από 3,99) που πίνεται ευχάριστα δίχως να χτυπάει στο κεφάλι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By italakias
#594844 Αυτα τα κρασια των 3 ευρω στα sm ειναι νερακια.
Η μαγκια ειναι να βρεις καλο σπιτικο κρασι .