Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Νίκος Παππάς έγραψε:G μου τόσα λεφτά δεν δίνω. Άσε που είναι τεράστια για τον χώρο που θα μπει.
Αλλά επειδή είναι ίδια με την 24αρα που έβαλα στην σύγκριση, δύο οι ψήφοι για την Dell

Από το Mi A1.

για το σπίτι μιλάμε??? :s_omg αν ναι 27αρα μόνο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Όχι σύνθετο δεν υπάρχει στο μαγαζί

Θα μπει σε γραφείο και θα βλέπω από τους 80 πόντους. Δεν χωράει μεγαλύτερη και αν δεν χωράνε τα ηχεία ξαπλωτα από κάτω θα έχω θέμα.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#594092 Το θέμα είναι να βλέπω την πόρτα όταν ανοίγει , ή να με βλέπουν ότι είμαι μέσα.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#594095 https://www.skroutz.gr/s/9465184/AOC-G2778VQ.html

Με ηχεια. :iconcool:

Τζαμπα κοπος βεβαια, αφου αποφασισατε οτι δεν σου χρειαζεται τοσο μεγαλη. Μια χαρα και η 24αρα το ξαναλεω, καποια πραγματα δεν αγοραζονται, αξιζει να σκυβεις το κεφαλι. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#594099 Λυστε μου την απορία. Ο λόγος που "το μεγαλύτερο είναι καλύτερο" το καταλαβαίνω στις τηλεοράσεις, αλλά γιατί ισχύει και στις οθόνες;

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν απαιτήσεις, δεν παίζω παιχνίδια, δεν είμαι σχεδιαστής, γραφίστας, δεν δουλεύω με τον υπολογιστή, απλά περνάω χρόνο μεν αλλά χαζεύοντας, ψάχνοντας κλπ.

Σήμερα δε έχω ένα παλιό 17 ιντσών 4/3 μόνιτορ και το 24ρι το θεωρώ ήδη μεγάλο ( για 22ρι κοίταζα αρχικά ).

Σημείωση, ακόμα δεν συνήθισα την τηλεόραση, μου φαίνεται μεγάλη, σκεφτείτε να έπαιρνα 55ρα!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Νίκος Παππάς έγραψε:Λυστε μου την απορία. Ο λόγος που "το μεγαλύτερο είναι καλύτερο" το καταλαβαίνω στις τηλεοράσεις, αλλά γιατί ισχύει και στις οθόνες;

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν απαιτήσεις, δεν παίζω παιχνίδια, δεν είμαι σχεδιαστής, γραφίστας, δεν δουλεύω με τον υπολογιστή, απλά περνάω χρόνο μεν αλλά χαζεύοντας, ψάχνοντας κλπ.

Σήμερα δε έχω ένα παλιό 17 ιντσών 4/3 μόνιτορ και το 24ρι το θεωρώ ήδη μεγάλο ( για 22ρι κοίταζα αρχικά ).

Σημείωση, ακόμα δεν συνήθισα την τηλεόραση, μου φαίνεται μεγάλη, σκεφτείτε να έπαιρνα 55ρα!

Από το Mi A1.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά η 24αρα από την 22 αρα, αν κρίνω από την ενδιάμεση 23αρα που έχω - σε σχέση με την 24αρα, όσο λειτουργούσε το παλιό μηχάνημα πριν λίγα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
elteo έγραψε:Bigger is better λένε οι γυναίκες.
Α ναι; Εμένα καμία δεν μου το είπε.

Νόμιζα ότι το λένε οι Αμερικάνοι για τα αμάξια τους και ο g για ο,τι και να τον ρωτήσεις

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#594115 Οι Αμερικάνοι λένε Big is Beautiful :s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:23αρα 24αρα ειναι μια χαρά για τη χρήση που θες

Τα πανελ της Dell ειναι LG νομίζω
Ευχαριστώ. Όπως και τον same_old_story.
Οπότε Dell it is.
Αύριο πρωί στο πλαίσιο λοιπόν

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:Λυστε μου την απορία. Ο λόγος που "το μεγαλύτερο είναι καλύτερο" το καταλαβαίνω στις τηλεοράσεις, αλλά γιατί ισχύει και στις οθόνες;

Από το Mi A1.

Είναι πολύ απλό, γιατί με την 27αρα σπας καρέκλα αράζεις πίσω αρχοντικά και πάλι σου φαίνεται ότι θα μπορούσες να έχεις ακόμα πιο μεγάλη

Εικόνα