Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#57603
REALZEUS έγραψε:Οι τιφόζι προφανώς ενδιαφέρονται για τον πιλότο τους και θέλουν να διαβάσουν μια άποψη για το τι έφταιξε στην απόδοση του Κίμι.
Oι τιφόζι θέλουν να διαβάσουν άποψη και όχι ένα μάτσο δικαιολογίες που θεοποιούν έναν αποτυχημένο. Και όχι απλά αποτυχημένο, αλλά έναν αποτυχημένο που κατασπατάλησε το μπάτζετ της ομάδας για να κάθεται ή να μην προσφέρει τίποτα. Κανένας τιφόζι δε γουστάρει να διαβάζει ηλιθιότητες εναντίον της Σκουντερίας, μόνο τα φανμπόι του Κίμι εξακολουθούν να δίνουν βάση σε παραμύθια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#57643 Σταύρο που την είδες την επίθεση κατά της Scuderia? Επίσης που διαφωνείς με όσα γράφει ο συντάκτης;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#57694 Aπό τον τίτλο διαφωνώ. Γιατί πρέπει κατ'ανάγκη να πήγε κάτι στραβά; Το να είναι αυτή η πραγματική διαφορά του με τον περσινό του τημ μεητ το αποκλείουμε; Για ποιο λόγο;

Κατά τα άλλα, άρθρο 1000 λέξεων που μας περιγράφει ότι κάποιος οδηγός δεν μπορεί να αλλάξει στυλ από τα καρτ και εντεύθεν και θα πρέπει η μεγαλύτερη ομάδα στο σπορ να ασχολείται με το πως θα πάει ο συγκεκριμένος πιο γρήγορα, δεν αφορά την ομάδα - πρόκειται περί παράλογων απαιτήσεων - και αφορά μόνο το fan base του συγκεκριμένου πιλότου στο οποίο δε θα έπρεπε να ανήκουν οι τιφόζι (εφόσον επιμένουν να προσδιορίζονται ως τέτοιοι)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#59299 http://www.f1analisitecnica.com/2015/01 ... rrini.html

Εικόνα

L'obiettivo della Ferrari con la riapertura del progetto avvenuto a poche settimane dalla presentazione, sarà quello di avere una base di sviluppo migliore per i mesi successivi anche se, si potrebbe arrivare impreparati alle prime gare, dove tra le altre cose la Ferrari potrebbe utilizzare la Power Unit 2014 per poter ultimare la versione 2015. - See more at: http://www.f1analisitecnica.com/2015/01 ... cCd3d.dpuf


Θα ξεκινήσουνε λέει τη χρονιά με τον κινητήρα του '14...

Τουλάχιστον η μύτη γαμάει (αν είναι αυτή). :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#59356
Corto Maltese έγραψε:Aπό τον τίτλο διαφωνώ. Γιατί πρέπει κατ'ανάγκη να πήγε κάτι στραβά; Το να είναι αυτή η πραγματική διαφορά του με τον περσινό του τημ μεητ το αποκλείουμε; Για ποιο λόγο;

Κατά τα άλλα, άρθρο 1000 λέξεων που μας περιγράφει ότι κάποιος οδηγός δεν μπορεί να αλλάξει στυλ από τα καρτ και εντεύθεν και θα πρέπει η μεγαλύτερη ομάδα στο σπορ να ασχολείται με το πως θα πάει ο συγκεκριμένος πιο γρήγορα, δεν αφορά την ομάδα - πρόκειται περί παράλογων απαιτήσεων - και αφορά μόνο το fan base του συγκεκριμένου πιλότου στο οποίο δε θα έπρεπε να ανήκουν οι τιφόζι (εφόσον επιμένουν να προσδιορίζονται ως τέτοιοι)



Κι άλλος με δικαιολογίες Σταύρο. Σαν πολλοί δεν μαζεύτηκαν; Αλήτες! :x


Fernando Alonso is a more adaptable driver than Kimi Raikkonen, according to Ferrari's recently-ousted technical chief Pat Fry.

The two former World Champions were partnered at Ferrari for the 2014 season, with Alonso out-qualifying and out-pacing the Finn throughout the year.

Alonso, though, has switched to McLaren-Honda for the 2015 season, with Raikkonen's friend Sebastian Vettel joining him at Maranello this year.

Raikkonen, Ferrari's last World Champion in 2007, was in impressive form for Lotus before joining Scuderia for a second time after the 2013 season and Fry thinks he knows the reason for the 35-year-old's contrasting spells of form.

"There were two issues," Fry is quoted by Brazil's Totalrace.

"The first is that Fernando is more adaptable and the second is that the limitations of the car and tyres are especially difficult with Kimi's driving style.

"To get the most out of Kimi, you need to give him the car to do it.

"It was the same at McLaren," Fry added, having also worked with Raikkonen at the Woking outfit.

"He was very sensitive to the front of the car - when he and [Juan Pablo] Montoya were together, I think we had about seven different front suspensions for the season."

"To get the most out of Kimi, you need to give him the car to do it."


http://www.planet-f1.com/driver/3213/96 ... than-Kimi-
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#59358 Πλάκα έχεις Αλεξ. Και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου. Όπου υπάρχει αποτυχία, υπάρχουν και δικαιολογίες. Προφανώς δεν κάθομαι να διαβάσω τι λέει εν λόγω ρεζίλης, μου φτάνει ότι ξεκουμπίστηκε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#59382 Ως επιστήμονας που είσαι, θα περίμενα να δέχεσαι την επεξήγηση των γεγονότων όχι σαν δικαιολογία, αλλά ως αιτιολόγηση. :iconcool: Ρεζίλης-ξερεζίλης ο Fry, σίγουρα ξέρει να μας πει τι φταίει. Λέει δε αυτό που λέμε και πολλοί εδώ μέσα, δηλαδή ότι ο Κίμι απαιτεί συγκεκριμένα πράγματα από το αυτοκίνητο για να πάει πραγματικά γρήγορα και ότι ο Αλόνσο είναι πιο προσαρμοστικός.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59395 Οποτε ο Κιμι δεν εχασε απο τον Αλονσο το 2014.. Γιατι αν ειχε μονοθεσιο συμφωνα με τα δεδομενα του θα του εδειχνε τι θα παθαινε ο παλιοΙσπανος!!
:roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#59410
REALZEUS έγραψε:Ως επιστήμονας που είσαι, θα περίμενα να δέχεσαι την επεξήγηση των γεγονότων όχι σαν δικαιολογία, αλλά ως αιτιολόγηση. :iconcool: Ρεζίλης-ξερεζίλης ο Fry, σίγουρα ξέρει να μας πει τι φταίει. Λέει δε αυτό που λέμε και πολλοί εδώ μέσα, δηλαδή ότι ο Κίμι απαιτεί συγκεκριμένα πράγματα από το αυτοκίνητο για να πάει πραγματικά γρήγορα και ότι ο Αλόνσο είναι πιο προσαρμοστικός.

Για να δεχθώ μία δήλωση ως τεκμηρίωση και όχι ως δικαιολογία θα πρέπει να μπορεί να αποδειχθεί. Ε αυτό που λέει ο Φράι είναι αστικός μύθος. Κοινώς δεν μπορούμε να ξέρουμε την αλήθεια των ισχυρισμών του σε ενδεχόμενη αντίθετη περίπτωση. ΠΑΝΤΑ θα έχανε και θα έλεγε ότι δεν ήταν στα μέτρα του. Τι τον εμποδίζει να το κάνει δηλαδή; Στο φινάλε όλοι έχουν ιδιαιτερότητες σαν οδηγοί και μάλιστα οι περισσότεροι δεν έχουν και τόσο υψηλό προφίλ και κασέ. Κανείς δεν έχασε με τέτοιο ξεβράκωμα. Δηλαδή ακόμα και να το δεχθώ ως δικαιολογία, θα το δεχθώ για να μου εξηγήσει πως η άνετη ήττα που προέβλεπα έγινε βιασμός άνευ σάλιου. Όχι ότι από ισάξιοι είχαμε αυτή την κωμωδία επειδή έτσι έτρεχε και στα καρτ και που να αλλάζει στυλ στα γεράματα.

Μην ξεχνάμε ότι προέβλεπες πως από Ευρώπη και μετά θα τρέχουν στα ίσια. Ε αυτές οι δικαιλογίες είναι για να κάνουν την ισοπαλία, ήττα. Η την ήττα συντριβή. Ή τη συντριβή, ισοπέδωση. Εδώ είμαστε στην ισοπέδωση και λέμε ότι αν είχε σφυρίξει 2 ανάποδα οφσάιτ ο ρεφερί θα τσιμπούσαμε το Χ. Ε όχι.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#59527 O Fry δεν εκθέτει μόνο το Rai,αλλά και τον εαυτό του. Αφού υποτίθεται ότι εντοπίστηκαν τα προβλήματα του φινλανδού, γιατί στο μονοθέσιο του 15,αυτός και ο Τομπάζης επέλεξαν πάλι ανάρτηση pull rod, που δεν βολεύει τον Kimi,έχει μικρό εύρος ρυθμίσεων σε σχέση με μια push,και δεν μπορεί να φέρει σε θερμοκρασία τα σκληρά ελαστικά της Pirelli με σκελετό από kevlar (το τελευταίο είναι και το βασικότερο πρόβλημα του Rai); Γιατί το σασσί δεν επανασχεδιάστηκε ούτε φέτος, αλλά παραμένει ίδιο,με απλές αναβαθμίσεις από το 2012;
Η επιλογή αυτή μάλιστα πήρε το πράσινο φως στα τέλη καλοκαιριού, όταν ήταν πλέον ή βέβαιον ότι ο "προσαρμοστικός" Alonso θα έφευγε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59557 Και απο τι ακούγεται φετος τα ελαστικά θα είναι ακόμα πιο σκληρά...

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#59673
Corto Maltese έγραψε:Όπου υπάρχει αποτυχία, υπάρχουν και δικαιολογίες. Προφανώς δεν κάθομαι να διαβάσω τι λέει εν λόγω ρεζίλης, μου φτάνει ότι ξεκουμπίστηκε.

Εφυγε ο Κιμι ρε παιδια;;;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59693 Οχι τον κρατησαν για να μην στενωχωρηθει ο Φετελ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#59746
Geo f1 έγραψε:Οχι τον κρατησαν για να μην στενωχωρηθει ο Φετελ... :shifty:

Πολύ alba βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#59749 Οσο εσυ.