Με τόσες όμορφες και αλέγκρες κρητικές (και κρητικούς να προσθέσω) νιώθεις υπέροχα. Πέρυσι τέλη ιούλη είχα κατέβει χαλέπα, έφυγε ο κολλητός που με φιλοξένησε, no crete for me φέτος.
gianik έγραψε:....εκεί στην Ασή Γωνιά δεν αστειεύονται..
και ανεβαινε στο βουνο με κατι φοβερα γκρεμια και μετα στενευε και στενευε μεχρι που ισα ισα πατουσαν οι ροδες του Saxo που ειχα τοτε στην ασφαλτο.
αφου λεγαμε που στην ευχη θα πηγαιναμε αν ερχοταν κανεις απο απεναντι,αλλα ευτυχως δεν ηρθε!
Οταν βγηκαμε στον κυριο δρομο για Χωρα Σφακιων μας φανηκε autobahn!
Τα 10χρονα ομως δεν εχουν
Εβαλα και εγω "ΔΕΝ ΕΧΕΙ" και το δεχτηκε
Νίκος Παππάς έγραψε:gianik έγραψε:....εκεί στην Ασή Γωνιά δεν αστειεύονται..
Μιας και μου το θυμισες, απο Αργυρουπολη- Αση γωνια μεσω Καλλικρατη- Ασφενδου υπαρχει δρομος που σε βγαζει στον δρομο για Σφακια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!
Deleted User 1 έγραψε:Ωραίος!Αν μενεις κοντα στον Ταυρωνιτη, νομιζω την Ειλικρινια στα Κοτσιανα δεν πρεπει να τη χασετε με τιποτα.. περα απο παραδοσιακα πιατα εγω αρωσταινω με τα απιστευτα καπνιστα κρεατικα που εχει.. αν πατε για κρεας, παρτε την ποικιλια που εχει, αρκει για 2+2 γυναικες.
Από παραλίες θα τους πάω σίγουρα Μπάλο, Ελαφονήσι και αναλόγως τους αέρηδες ίσως και Φαλάσαρνα, Σεϊταν. Μπάλο θα συνδυάσω με φαγητό στη Γραμπούσα. Για τσικουδιές και μεζεδάκια θα τους πάω σε κάνα καφενείο στις Βουκολιές ή στον Ταυρωνίτη που είναι κοντά στο σπίτι για εντελώς original καταστάσεις.
Νίκος Παππάς έγραψε:@ JimClark, ουτε ο Στεφανος ο Ψημενος που εγραψε τον οδηγο για την Ανεξερευνητη Κρητη θα ηταν τοσο γρηγορος στο να βρει φωτογραφιες![]()
Απειρο το RESPECT!
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]