- 09 Ιούλ 2019, 10:40
GTS έγραψε:Η περιπτωση αυτη ειναι σν της ειχε υποσχεθει υπερωριες και τι ειχαν συμφωνησει οτι θα κανει. Αν της υποσχεθηκε και δεν την πληρωσε συτο ειναι ανηθικο.
Εσυ υπαλληλο δεν ειχες ποτε;
Πάμε πάλι:
1. η κοπέλα ήταν υπάλληλος σουπερμάρκετ, ή υπάλληλος γραφείου, και δει του Μηταράκη; Αν ο Μηταράκης την απασχολούσε στο γραφείο του, ενώ η σύμβασή της ήταν με σουπερμάρκετ, αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Συμφωνούμε σ' αυτό ή όχι;
2. Αν η κοπέλα, πληρωνόταν για 40 ώρες την εβδομάδα, αλλά δούλευε ξέρω γω 60 ώρες την εβδομάδα, και ο εργοδότης της ΔΕΝ της πλήρωνε τις υπερωρίες, ΚΑΙ ΑΥΤΟ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Συμφωνούμε ή όχι;
Πέραν του αν συμφωνούμε ή όχι, υπάρχει συγκεκριμένη καταδίκη από το δικαστήριο, άρα προφανώς και αυτό που γινόταν δεν ήταν νόμιμο, και ήταν τι; ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Είχα για χρόνια υφισταμένους, και μια εποχή που η εταιρεία δεν πλήρωνε υπερωρίες, αυτοί δούλευαν 8άωρο και εγώ καθόμουν παραπάνω για να βγει το έργο. Το να βάζεις κάποιον να δουλεύει μετά το ωράριό του και να μην τον πληρώνεις, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Αν είσαι και υπουργός, είναι ΞΕΦΤΙΛΑ. Τόσο απλό και απορώ τι συζητάμε.

Τέλος, το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός κουβέντας, αλλιώς whataboutism κλπ κλπ. Αυτή την στιγμή κυβέρνηση είναι η ΝΔ και υπουργός είναι ο Μηταράκης, αυτός κρίνεται. Επιπλέον, δεν θυμάμαι αντίστοιχη υπόθεση με ΣΥΡΙΖΑίο υπουργό, αλλά μόλις την βρεις, να την κουβεντιάσουμε.
Προς το παρόν, μπορείς απλά να καταδικάσεις το γεγονός και να πάμε παρακάτω, όπως έχω πει ήδη, κανείς δεν ξαφνιάστηκε, η ΝΔ ήταν και στο παρελθόν κυβέρνηση και υπήρξε υπουργός της που έκανε παρόμοια πράγματα.